Dacă este crypto și promite "câștiguri sigure", este țeapă mai mult că sigur.
E un principiu în viață după care trebuie să te ghidezi, în afară de părinți și eventual soție și copii, nu vrea nimeni să te îmbogățească, fiecare își urmează propriul interes.
Si cu cei ce au investit in Bitcoin? Cum facem…
Buna! Eu o am din Aprilie si funcționează perfect. Nu iti cer sa ai incredere. Documentează te despre investiția in crypto. Toti cei ce nu cunosc aw sperie. Vb cu un contabil specializat in crypto. Te va liniști. Este legal, atata timp cat declar anual 10 % la ANAF.
Aplicatia a functionat pana in 20-21 noiembrie 2023 cand s-au decis sa opreasca toate platile... toti cei care au ramas cu banii in interior au pierdut, cei care i-au retras pana atunci si au intrat au fost ok, eu personal am pierdut 1.000 de dolari, nu este o suma exagerata...cand alti romani au ramas cu peste 5.000-10.000 blocati, acum au facut alta aplicatie si au luat-o de la 0, dar banii din cealalta nu spune nimeni nimic de ei. aplicatia a fost ok, dar cand au atins un plafon se pare ca au zis stop si au dat bir cu fugitii, banii nu pot fi recuperati, nu exista legislatie. Era un sistem piramidal, ce castigam eu era de fapt ce bagai tu, si asa ii plimba de la unu la altul..lua de la unu dadea la altul si tot asa. pana cand au ajuns la o limita semnificativa de fugit cu banii, din ce am citit peste 10.000.000 in cateva tranzactii dupa data de 23 noiembrie. asa. pe scurt.
aveti grija de voi si sarbatori fericite
DrunkenIrish întreabă:
GhitaAndrei2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: