| ares8 a întrebat:

Vă salut prieteni!
Scurt și la obiect: vă rog frumos să îmi dați exemple de job-uri, sau mai bine zis de afaceri, activități, pe care să le pot începe de acasă, de la PC-ul personal. Nu contează ce pregătire am, accept absolut orice sfat din absolut orice domeniu. De la orice scânteie cât de mică poate veni o idee bună. Sunt într-o situație extrem de delicată și trebuie neapărat să găsesc ceva.
(M-am referit la un job de acasă deoarece zona unde locuiesc este o zonă cu locuitori puțini și cereri foarte multe, se găsește extrem de greu un serviciu)
Mulțumesc!

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La ce te pricepi?
Celimbi cunosti si la ce nivel?
Ce pasiuni ai?
Ce suma iti permiti sa investesti in afacere?
Dispui de masina? Ai carnet de conducere?

| gfy a răspuns:

Call center, marketing afiliat (promovezi produse pe site-ul tau sau pe retelele sociale de la companii cunoscute si primesti un procent pentru fiecare vanzare - vezi 2performant), content writer/copywriter, grafic designer, asistent personal, operator introducere date, texte pentru diferite branduri pentru social media etc. Cauta si pe forumuri (https://www.forumjob.net), pe site-uri (ejobs, bestjobs, hipo, olx, public24) si pe Google (remote jobs, joburi online etc). E important si ce stii sa faci sau ce iti place.

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

"Nu contează ce pregătire am"

Ba contează. Ce sens ar avea să-ți sugerăm niște afaceri în niște domenii pe care nu le cunoști? De exemplu: Oferă servicii de administrare de servere și securitate cibernetică. Te pricepi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Call Center

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic cu call center să începi.

| MT91 a răspuns:

In call center
P.s lucrez in domeniu la o multinationala in home office