| Doctorfishadi a întrebat:

Va salut si va propun o intrebare de sondaj.Numele meu este Adrian si sunt acvarist(persoana care se ocupa cu ingrijirea pestilor tropicali). Niciodata nu am facut asta pentru bani.La primavara vreau sa reproduc niste pesti foarte usor de tinut.Betta,nu au nevoie de mai nimic si sunt foarte colorati.Intrebarea este:tu ai cumpara de la targ asa ceva?(cam 80lei cu tot cu acvariu si ce ii trebuie ii voi da).Pe cati dintre voi i-ar incanta ideea? Vreau ca munca mea sa fie pusa in valoare si vreau sa stiu daca iti place ideea mea? Te-ai opri la mine la taraba sa arunci macar o privire? Ai face cadou copilului sau prietenei/prietenului un asemenea animalut frumos colorat si simplu de ingrijit? Credeti ca oamenii i-ar aprecia in targuri? Va multumesc!

4 răspunsuri:
| Locus a răspuns:

Da mie sincer mi-ar placea sa ma uit la taraba ta chiar sa ii cumpar cu acordul parintilor.As vrea sa ii arat prietenilor acvariul si pesti cumparati ba chiar sa ii fac cadou niste Betta dupa ce se vor reproduce.In concluzie imi plac foarte mult animalele exotice mai ales astfel de pesti deci da as da 80 de lei daca as trece pe la tine pe la taraba.Mulrtumesc ca mi-ai spus nu am stiut ca sunt si iubitori de animale exotice pe TPU. Consider ca esti o persoana respectabila in,, lumea pestilor''.

| Doctorfishadi explică (pentru Locus):

Asa-i sunt acvarist de 12 ani.Nu sunt un mosneag, fac asta de la 7 ani, deci poti calcula 7 plus 12=varsta mea.Multumesc pentru raspuns.

| Doctorfishadi explică (pentru Doctorfishadi):

Daca ai nevoie de informatii despre pesti, stii la cine sa apelezi.

| Locus a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Cu siguranta