anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vand LG KP500|350ron negociabil culoare:Negru Stare foarte foarte buna(nu are zgarieturi, nu e crapat, nu are nimic)...Bateria tine 3-4 zile si umblu pe el cam 1-2h pe zi. Sunt din Topoloveni Jud Arges

4 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

Sa stii ca-i km mult 350 ron.Eu am un x6 de 16 bd si nu am gasit sa-l dau cu mai mult de 600.

| NesScaFe a răspuns:

Nu prea conteaza a (nu are zgarieturi, nu e crapat, nu are nimic)... pentru ca o vecina de-a mea are la fel si dupa nici 1 an nu ia mai mers touchscreenul dintr-o data iar telefonul nu are prea multe aplicati si nu mi se pare ca scoate pozele bine dar 350 ron? pai cu atata imi iau telefon de moare lumea fratewinking mai bine l-ai da intre 150 - 200 ron ca eu stiu mai bine preturile ca tine si cu 350 ron il iei now din magazin!

| Costyyysv a răspuns:

Uita-te aici : http://www.price.ro/preturi_lg_kp500_cookie_157410.htm
nu cred ca poti sa-l dai cu banii astia.
Pune si tu 200-250 maxim. Eu am dat o parere, daca vrei sa-l vinzi.

| alexandrucristian65 a răspuns:

Buna,scuze ca iti zic dar daca o sa te uiti la pretul acestui telefon in magazinele online o sa observi ca nou e mai ieftin decat il vinzi tu, am un prieten care il vinde cu 2 milioane si nu are absolut nicio problema, doar ca s-a plictisit de el si vrea sa isi cumpere altul, daca era mai ieftin ti-l luam eu pentru ca sunt din Pitesti dar oricum bafta sa il vinzi la pretul asta desi nu prea cred ca ai sanse...