anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

viitorul acestei lumi v-a apartine micilor intreprinzatori si nu salariatilor de stat sau de orice altfel?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am ajuns sa nu mai stim ce se v-a intampla de azi pe maine, fiecare se descurca dupa posibilitati, in fiecare zi la radio si tv auzi de disponibilizari, falimente...

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Viitorul nostru este cat se poate de incert, iar viitorui acestei lumi...naiba stie!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Viitorul (va) apartine oamenilor si societatii pe care o creeaza; iar oamenii experimenteaza tot felul de combinatii cautand o utopie. Insa in utopie nu este loc nici de ego, nici de putere, iar noi adoram si una si alta. Apoi, oricum mor, ce ma intereseaza cui apartine viitorul?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@harciog sunt adepta cantecelului Adei Milea "Hai sa dam topoare la popoare"... Suprapopularea este o problema mondiala, nu? Crezi ca de ce se starnesc razboaie?
Si ce ma intereseaza cine moare daca nu ma afecteaza? Crezi ca ma apuc de citit rubrica de decese din ziar? Iar apoi, raspunsul meu la intrebarea ta nu duce nicicum la intrebarea adresata de tine, mie. Dar, necunoscute sunt caile sinapselor neuronale ale fiecaruia...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne facem toti electricieni.bagam degetele in priza si luam un bec in gura.mama ce luminatie.istoria ne invata. din cate sisteme de guvernare a avut omul experimentand, nici unul nu a fost bun.politic.economic .ne imbatam cu apa chioara ca stii doar la noi pana iti deschizi o afacere, te duci si nu mai apuci, si daca o deschizi totusi vin putorile ca mustele la miere mai ales daca-ti merge bine, si daca nu cotizezi .ai pus-o.deci oricum ai face tot sluga.interlop e cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zbenguici esti cumva adepta declaratiei; Sa moara 1000 dar sa traiesc eu?

| gabi_7432 a răspuns:

Da. hanganug@yahoo.com