Mai intai ma uit la raportul calitate-pret. Dar si la aspect.Ti-as recomanda Nokia X7.4 difuzoare. destul de fain nu? Are un amic, camera de 8mp filmeaza super bine, are OS Symbian. Telefonul are aspect de iPhone 4 cu un singur buton touch screen rapid, nu trebuie sa apesi tare, cum inclini telefonul pe orizontal ecranul se schimba si el. Aplicatii cate vrei sa iti bagi si numai toate cele bune...Eu unul prefer telefoanele cu Android am un LG Optimus Me P350.Merita banii si acesta dar daca tu zici ca vrei sa se auda tare, al meu nu se aude asa de tare cum vrei
Bine inteles ca la firma pe urma la aspect, pentru muzica am avut unul Nokia 5220 expressmusic sau Nokia 5130 expressmusic bye bye
Aspect/calitate materiale...mai putin firma.recomandari depinde de buget.touch-nokia c5/x6...fara touch Nokia x2 daca vrei doar pentru muzica(x vine de la xpressmusic)
Pentru mine conteaza:
1. Bateria pentru ca nu vreau sa incarc zilnic.
2. Memoria, sa suporte cat mai mare.
3. Agenda, sa intre cat mai multe numere in ea.
4. Rezistenta, sa nu crape cant il apesi sau scapi pe jos.
5. Sa fie mic.
Am gasit unul care sa faca astea are si sonor f bun dar nu e de fite e telefon si atat. Am o recenzie aici: http://www.filu.ro/ro/?p=390
Daca vrei de fite recomand iPhone.
Mai intai ma uit la ce stie sa faca... dupa firma si pret. Eu ti-as recomanda sa cauti un telefon special pentru muzica
Buna! Can imi cumpar un telefon ma uit prima data la caracteristicile ce ma intereseaza pe mine.Eu ti-as recomanda telefonul Nokiax2 are difuzoare stereo, camera de 5 Mpx, daca vrei radio poti sa asculti si fara casti, iar castile sunt facute sa redea si bassul.
Eu am un NOKIA X2 dar trebuie sa iti faci tu egalizatoru.Dar se aude bine mie imi place.
La telefoanele Sony Ericcson se aude taree:X pai eu iti recomand Sony Ericcson Xperia Arc :X este ssuuuperr bun... ( camera de 8.1 mp, are un aspect foarte frumos, e de calitate. etc. ) sau un Xp 10 sau poate la un pret mai mic X8 sau X10 mini . Am auzit ca si Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy mini sunt bunicele insa nu se aude asa tare ... de asemenea si LG Optimus Black este bun dar este la atitudinea ta ce alegi! sti cum se zice gusturile nu se discuta! oricum bafta la alegerea telefonului. sper sa gasesti ceva frumos, de calitate si sa ti se potriveasca!>:d< Sper ca ti-am fost de folos:*!
Calitate+ aspect! Chiar daca calitatea conteaza, trebuie sa arate si bine, ca pana la urma conteaza si asta cand il vad altii(majoritatea dupa asta judeca, degeaba destept daca nu arata misto, dar conteaza si calitatile lui, sa impresionezi prin smecheriile pe care le face) La mine pretul nu mai conteaza, daca imi place foarte mult, il conving eu cumva pe tata sa mi-l ia!
Momentan am gasit telefonul ideal, Samsung Galaxy S!
Acces la net si youtube non-stop! Se aude super prin casti, le poti inlocui si cu cele de la ipod touch sau orice tine de iphone.
Face poze panoramice, are 5 megapixeli.
Are multe aplicatii faine, ca Iphoneul!
Eu zic ca merita, incearca sa-l cauti pe google! Bafta!
Eu am Nokia c6 si se aude tare.imi plk telu meu(si calitate:are camera foto de 5 mega pixeli,are blitz,poti si flima cu el,are camera si in fata si in spate,are si touch screen si taste,i destul de usor de umblat p el,face poze faine,are GPS, are si asptec fain, pretu e destul de mare.din cate imi amintesc a meu a fost in jur de 24 mil in bani vechi deci macar i bun, etc)