| EzioAuditoreDaFirenze a întrebat:

Voi ce a-ti cumpara? Iphone 4s, Samsung Galaxy s3, Ipad 2 sau Nokia Lumia 900

Răspuns Câştigător
| Λndrei a răspuns:

Funda laughing

18 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Pai Samsung Galaxy S3. iPhone deja este la pamant, am multi prieteni care odata cu aparitia lui S2 au trecut de iPhone 4/S la Samsung, acum gandeste-te ce s-a intamplat cu aparitia lui S3.De ce nu vrei, daca tot te-ai gandit la o tableta iPad 3? http://gsm-discount.ro/Apple-iPad-3-16GB-Wi-Fi-White-c4-p439.htm

| SindyR a răspuns:

Dupa parerea mea firma "Samsung" face cele mai bune telefoane cu touchscreen si se stie deja ca IPhone-ul nu a incacntat prea mult asteptarile clientilor, Nokia Lumia 900 la fel a fost un mare scces atata timp cat nu a iesit pe piata, deci eu a-s zice sa iti iei Samsung Galaxy S3.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone4s eu ista iti recomand este multifunctional si mai frumoswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as cumpara Nokia Lumia 900 din purul motiv ca-mi trebuie pentru testat aplicatiile pe care le dezvolt eu insumi pentru Windows Phone(lucrez pe aceasta platforma).
In rest, pentru entertainment si alte balarii ce nu tin de apelare si trimitere sms, oricare dintre aparatele alea, sa le zic asa, costa de te rupe, dar toate au si facilitati de te dau pe spate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, chiar, daca vrei neaparat tableta, eu as astepta dupa Microsoft Surface, ca tot a adus cineva aminte. E chiar smechera, si zic smechera intr-un sens bun, nu ca ar fi un produs de fita. big grin

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Eu astept Surface de la Microsoftwinking. Dar dintre cele care le-ai zis eu prefer iphone, fiindca are tot ce are ipad, despre Samsung nu stiu ce sa zic are un coleg dar na..., oricum o sa te plictisesti in vreo saptamana / luna de ceea ce ai achizitionat happy, eu am avut de toate, dar acum am un Samsung s5610, ii bun la toate, si cam toate sunt bune, depinde de ce vr u

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Nokia Lumina pentru ca Ipone-urile nu sunt bune nu au card de memonie si nici cablu d date nu sunt bune doar pentru poze si internet

| SirAndi a răspuns:

IPhone / iPad rullz

Răspuns utilizator avertizat
| Killer200 a răspuns:

Samsung Galaxy S3 FTW!

| SpyDeck a răspuns:

S3 iti recomand 100% am si eu unul e foarte marfa telefonul!
Poti face aproape orice pe el

| ChidoriKing a răspuns:

Uhm...greu de decis...cred ca Nokia Lumia 900.

| Dydydodo a răspuns:

Eu as zice Samsung Galaxy s3.
Sau Ipad 2.
Pt ca sunt mai interesante.
Poate iphone 4s se zice ca este bun dar mie una nu prea mi se pare cine stie ce si nici Nokia Lumia 900 nu-i foarte bun.
Da pana la urma tu alegi eu doar tiam sugerat.

| Shìzuko a răspuns:

Eu am Iphone de 2 luni si merge rau,
nu pot trimite prea bine mesaje...
Dar oricum are si avantaje la internet si zici ca e un aparat de fotografiat.
...
Dar oricum iti recoman Samsung Galaxy s3 pentru ca merge bine in tot si e si performant.

| Loresweetty a răspuns:

Nokia lumia 900happytare...

| Rareshoo a răspuns:

Eu ti-as recomanda Iphone 4s...Desigur daca ti-l permiti. big grin

| LoOver a răspuns:

Iphone 4s ii foarte bun din ala are si tata...

Întrebări similare