| Willl a întrebat:

Voi ce ati face daca ati primi 100 de milioane vechi adica 1000 lei noi? Dau funda pentru cel mai creativ raspuns.

Răspuns Câştigător
| Anda1197 a răspuns:

Eu sincer mi-as lua un telefon nou si o tableta, si restul i-as stringe (ce mi-ar mai ramane) pentru noile gadgeturi ce o sa apara) rolling on the floor. Si 100 de milioane vechi sunt 10.000 lei noi happy.

30 răspunsuri:
| Pain03 a răspuns:

Sincer,banii ar trebui investiti si nu cheltuitii, depinde de ce varsta ai.Eu unul la 16 ani, as mai astepta inca 2 ani si mi-as lua o masina.

| Conner a răspuns:

Daca ia-s castiga jumatete din ei ia-s dona la orfani iar ceilalti as merge intr-o vacanta sa ma simt bine happy

| Willl explică (pentru Pain03):

Nu vreau o masina! nu am nevoie, si investiti in ce?

| Kikinoname002 a răspuns:

laughing)Probabil i-as imparti cu parintii sau mi-as lua ceva..Clar! \m/

| Willl explică (pentru Conner):

Orifani, serios?! Nu dau nimic la orfani!

| Willl explică (pentru Kikinoname002):

Ce ti-ai cumpara?

| AlecsLexx a răspuns:

A) 100000000 Rol nu inseamna 1000 Ron, ci 10000 happy.
b) In momentul de fata, cred ca mi-as schimba calculatorul happy.

| Predator30 a răspuns:

Mi-as deschide o afacere si restul i-as pune la banca sper ca te-am ajutat.

| Willl explică (pentru AlecsLexx):

Am calculator, laptop dar nu am tableta, sa investesc intr-o tableta?

| Willl explică (pentru Predator30):

Nu sunt atat de multi pentru o afacere

| radupopa a răspuns:

Eu i-as folosi sa ma inscriu la cursuri de karate, as bea sucuri cu prietenii si mi-as lua un servitor.

| Predator30 a răspuns (pentru Willl):

De ce nu? Sunt destui daca stai sa te gandesti cu 2. ooo de euro ce afacere ai putea sa faci daca vrei imi spui si iti dau si ideei pentru inceput dupacea cresti tu.

| ema1ih a răspuns:

Ai primit 10.000 lei?! O.o
Spuneai ca vrei o tableta, eu mi.am luat un ipad acum 3 luni si nici nu mai folosesc laptopul, atat de utila e... Ai putea sa iti ei si ti.ar mai ramane o gramada de bani happy poti sa iti de pe eMAG, acolo sunt cele mai bunewinking

| NevastuicAaA a răspuns:

As investii intr-o afacere.Un magazin, cred.
Daca te referi la 1000lei noi as cumpara materiale pentru facut margele.Este o afacere din care se scoate bani, dar ai nevoie de gust bun si de mana princeputa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as lua un SIII si un computer de gaming foarte bun, de restul i-as cumpara cadouri prietenei mele happy

| liutzahp98 a răspuns:

Vacanta, tableta, laptop, iphone, o groaza de jocuri, PS3, PSP, ultima marca de psp(nu mai stiu cum se numeste), carti cu suta, reviste, cd-uri de muzica... O gramada de chestii!

| Classmates a răspuns:

Mi-as lua cele mai bune obiective pentru Canon si blits-uri, mi-as lua haine, o tableta si cam atat.

| Portretecreion a răspuns:

100 de milioane lei vechi inseamna 2000 si ceva de euro. i-as investi intr-o operatie estetica. marire de sani sau epilare definitiva. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca ar fi mama bolnava sau tata ar fi cazul sa le cumpar medicamenteca ea taia dat viata ea s-ia batut capu cu tine sa te creasca si taicatu cand erai mic(si mere)iti aducea bana sa ai de mancare si ce iti ramane poti pune ce iti dorete inima. Daca vrei o tableta de ce nu cuperi un iPOD? Funda?

| Conner a răspuns:

Si eu am tot 16 ani si nu imi trebuie masini in viata nu masina e importanta doar sa fim fericiti daca esti fericit nimic nu mai conteaza happy

| danielutsaa a răspuns (pentru Predator30):

Nu cred ca ai putea deschide o afacere cu 100 de milioane:d

| Predator30 a răspuns (pentru danielutsaa):

Uite ca eu iti demonstrez ca poti

| danielutsaa a răspuns:

Cred ca as cumpara haine:X, un telefon, un laptop si restul ia.s pastra pentru familiewinking

Depende in ce vrei sa investesti,, nu prea ma pricep in domeniu era o parere asa cred eu ca nu sunt de ajunswinking

Daca vrei sa faci asta eu iti urez suceeswinking

Pai vezi depinde in ce investesti uite chiar tu ai dat un exemplu mai sus ti-l amintes (Cred ca as cumpara haine) vezi poate sa devina o afacere ...si is multe doar trebuie sa iti doresti sa faci o afacere

Asa-iwinking hainele sunt preferatele melelaughing, multa baftahappy

Vezi deja am un client laughinghai ca glumeam fiecare cu ideeile lui oricum se pot face multe cu 10000 de lei insa multi nu pun pret pe ceea ce au in fine succes!

| AlecsLexx a răspuns (pentru Willl):

Ai putea sa-ti iei o tableta, dar atunci concentreaza-te doar pe tableta. Ia una de toata suma, nu una mai ieftina si inca ceva "mai mic".

| bianca20 a răspuns:

E simplu, mi-as pastra acesti bani, si i-as folosi doar atunci cand am nevoie de ei! Sau i-as da parintilor! Nu i=as cheltui pe prostii! Ii poti folosi sa-ti cumperi vreo haina pe care ti-o doreai de mult, sau ceva pentru. Prietena ta! Ceva mai special, ca un ingeras sau un lantisor frumos din aur, argint sau ceva ce i-ar placea!