Acum este cel mai potrivit moment din istorie sa incepi sa profiti
de mediul online si sa iti construiesti o noua sursa de venit lucrand
doar in timpul liber, din confortul casei tale.
La GDI este vorba de un produs ( specific Internetului ) : spatiul web.
Strainii inteleg mai bine ce inseamna acest produs ( spatiul web ).
Romanii inca sunt in urma in ce priveste cultura Internetului.
Strainii folosesc spatii web de la GDI, in alte scopuri decat afacerea.
Am spus in una din lectiile cursului online cum se poate verifica asta.
Riscul este zero, poti testa GRATUIT aceasta afacere timp de 7 zile
Potentialul afacerii GDI este URIAS!
Pe internet este un trafic imens de oameni!
Tie iti trebuie un foarte mic procent din acest ocean de oameni,
ca sa traiesti foarte bine numai din afacerea GDI!
Un raspuns pentru Allinna.
In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru CMS si in al doilea rand vreau sa-ti spun ca eu sunt in GDI si nu mi-a trebuit mai mult de 6 luni ca sa pun afacerea pe pilot automat...adica in loc sa dau de la mine din buzunar 10$ eu deja aveam 10 insi afiliati prin mine care imi plateau ei domeniul... mie ramanandu-mi sa ma ocum mult mai bine de dezvoltarea afacerii. Siteul www.SuperBani.ws a fost facut si refacut de cel putin 15 ori ca sa ajung la modelul asta...si vreau sa spun ca acum ca nuciodata e coada la citit emailurile trimise pe autoresaponder... O zi buna la toata lumea.
Si eu am fost in GDI cam 4 luni si mi-am dat seama ca nu se merita.afacerea e pentru americani nu pentru romani.ar tb schimbata mentalitatea romanilor ca sa poti castiga in aceasta afacere.la inceput cand am intrat mi se spunea ca am sa incep sa castiga chiar si intr-o luna, eu bine au trecut 4 si nu s-a inscris nimeni desi eu mi-am facut treaba foarte constiincios(am facut publicitate pe toate siteurile posibile). procedura de a se incrie oamenii e destul de greoaie.parerea mea este ca nu se merita.suntem niste fraieri care ii imbogatim pe americani