| sweety_9492 a întrebat:

Voi credeti ca o sa trecem prea curand de peste situatia financiara de acum?

Răspuns Câştigător
| vernon1001 a răspuns:

Dar vreti sa treceti? Din ceea ce se observa se pare ca romanul (in general) nu este interesat prea mult de situatia in care a ajuns tara in care traieste. Daca asteptati minuni de la altii, nu veti trece peste situatia asta prea curand. Atata timp cat tratati ceea ce se intampla acum cu o indolenta crasa aceasta situatie se va agrava odata cu trecerea timpului. Daca nu aveti reactie fata de cei care fac ce fac acum (ma refer la cei care va conduc) si urmatorii oameni care vor ajunge sa va conduca va vor trata la fel. Nu crezi ca oamenii sunt mai interesati de sejurul lor pe litoral din aceasta vara decat de situatia socio-economica din tara asta?

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea ca nu prea curand, sunt sigur ca nu in acest an.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O să ne adâncim și mai multă cu deștepții ăștia!
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Nu, va fi foarte greu, fiindca nu mai avem economie.

| traficanta a răspuns:

Nu cred straight face

| sweety_9492 explică:

ce pacatsad

| baru a răspuns:

Salut. In sfarsit cineva care mai pune si intrebari bune. Nu. Nici vorba. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se va trece niciodata daca tot guvernul e al dracului si cei care sunt de vina sunt aia de la comisia europeana ei misca si fac manevre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te grabesti? Stai un pic ca nu-i decit inceputul

| PeeWeeVi a răspuns:

Nu cred. Dar totusi e bine sa fim optimisti.La ce conducatori avem...

| faranumexD a răspuns:

Pai eu cred ca asta. i inceptul "sfarsitului" din 2012winking
oh go on
nu neaparat sf.ca si Armagedon, distrugerea pamantului, bomba nucleara, blabla
sfarsitul cred ca inseamna flamanzenie, neavand banii creste riscul mare de a manca pe unde si de unde apucam iar de acolo ne imbolnavim.
scade populatia din cauza numarului mare de| decese

`situatia financiara' ce inseamna pana la urma?
doar trei, patru ani in care se alarmeaza toata lumea cu gandul la scaderea pensiilor si a salariilor.
eu cred mai debraba ca situatia asta este abia la inceput iar ce vedem/simtim noi acum nu este nimic pe langa ce va urma
oamenii sa se omoare intre ei pentru o bucata de paine.
copii subnutriti.
bogatasi de alta data acum=sinucigasi[poate numai cu gandul. dar la urma tot asa sfarsesc]laughing
nu e de ras. ii realitatea, nu citez din mai stiu eu cine stie ce filme apocaliptice
sunt f realista si imi imaginez viitorul.
nu stiu daca face parte chestia asta din "Afaceri&Financiar" mai degraba din VIATA.subiectul care aici nu prea exista:d

| cristiano93_5452 a răspuns:

Nu. in 2012 o sa murim cu adv.winking de foamete o sa ajungem sa ne batem si pe o eugenie.la care acum toata lumea face nazuriwinking

| vladsm a răspuns:

Nu o sa murim de foame, la modul cel mai serios nu ma joc cu cuvintele.in orice manual de economie de anul 1 scrie ca cresterea taxelor si impozitelor combinata cu saracirea populatiei prin taieri de venituri duce la sufocarea economiei. ce se intampla azi in romania masurile luate de guvern sunt temporare nu de redresare.in curand vor fi nevoiti sa reduca si mai mult.pana o sa murim de foame.situatia asta de care vorbesti tu e asa cum e pentru ca ne imprumutam lunar 3 miliarde de euro. 2 de la fmi si 1 de pe piata bancara cu o dobanda uriasa.gandeste-te ce o sa se intample cand nu vor mai veni acesti bani dar atunci cand o sa ii rambursam, aaa? ca doar nu ne da nimeni degeaba.

viitorul suna bine...

| maria :) a răspuns:

Eu sunt optimista, sper sa iesim din criza.Tocmai astazi am auzit la tv ca Bulgaria va iesi din criza pana la sf verii; ideea este ca dintotdeauna romanii au avut nevoie ca cineva sa-i impinga de la spate. Dar gedeaba vom trece si peste asta (la un moment dat tot va trebui sa o facem happy ) daca se continua cu acele cheltuieli aberante pe care institutile statului le face, precum schimbatul mobilierul biroului noului ministru din noua guvernare, cu lipsa dorintei proprii de a persevera. si aici intervin toate hartiile si toate piediciile puse pentru cei ce vor sa investeasca in tara noastra sau lipsa de organizare a fondurilor primite si multe multe altele...