| Anonimus000012 a întrebat:

Voi cum economisiți mai mulți bani?

Ce metode de a economisi există?

4 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Secretul nu este să economisești. Ci să caștingi mai mult.
Consumi aceiași cantitate de energie gandindute cum poți deveni mai productiv, pe cat gandintude să economistești. Diferența intre cele două este că una te ajută să crești iar altă te ține să nu mori.

| Sunshine123 a răspuns:

Bună! Cea mai bună metodă este să te educi financiar și din păcate în țara noastră trebuie să o faci pe cont propriu și uneori chiar din buzunarul tău însă este o investiție foarte bună pe termen lung. Poți achiziționa din mediul online un curs de educație financiară dar dacă totuși nu vrei să dai bani sau nu crezi că te va ajuta poți citi cărți în pdf pe subiectul educației financiare, poți asculta podcast-uri legate de economisirea banilor, îți poți instala o aplicație pentru a-ți monitoriza cheltuielile lunare astfel încât să vezi exact unde se duc majoritatea banilor tăi, eu spre exemplu, când merg la supermarket-uri folosesc cardul digital din aplicația magazinului respectiv pentru a beneficia de reduceri și oferte. Sper să îți fie de folos ce am scris aici!

| AlexBombaRusa a răspuns:

Pai ce metoda sa fie..gandeste asa sa zicem ca vrei sa iei paine la 6 lei..chiar am nevoie de una la 6 lei? Nu atunci iau 2 la 1.6 si ai economisit 3.8.Si tot asa cumpara doar daca e necesar.Si dupa ce strangi ceva bani investeste-i in ceva.Ca nu faci bani daca doar economisesti

| Anonimus000012 explică (pentru AlexBombaRusa):

Nu prea se poate face așa, pentru că calitatea pâinii sau al oricărui alt produs la 1-2 lei e extrem de rea.

Spre exemplu dacă ai cumpăra un suc.

Ai da 7 lei pe un Coca Cola original, sau 3 lei pe o copie, care nu e bună de nimic? Care nu are nici un gust?

Eu am întrebat pentru a vedea cum mai economisesc oamenii. Eu economisesc de mult timp.