| minime3 a întrebat:

Voi de la ce taiati cand ramaneti fara bani? Sau vi se intampla sa ramaneti pe zero de la un salariu la altul? Eu recunosc ca mi s-a mai intamplat! Mea culpa!

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Inca nu mi s-a intamplat pentru ca am economii, nu multe dar suficient.
Insa exista posibilitatea la un moment dat in viata sa ramai fara bani fie ca nu ai cash destui fie ai pus "totul pe o carte" necastigatoare
In viata asta unii merg la sigur altii risca, dintre cei care risca unii castiga mult altii mai pierd
Vorba englezului win some, lose some!

| ioana748 a răspuns:

Pai, te imprumuti si te limitezi la strictul necesar.
Cred ca se poate trai doar cu paine si ceai, cel putin o perioada de timp.
Asa inveti sa te organizezi mai bine.
Renuntarile au sensul lor uneori.
Realizezi dupa ce depasesti momentul.
Tocmai ai mai trecut o lectie de viata.
happy

| mODIN a răspuns:

Am obiceiul asta foarte foarte prost de a-mi comanda mancare aproape zilnic in loc sa gatesc. Cand vad ca mai sunt cateva zile pana la Sfantul Banica si se cam duc banii, atunci incep sa mai si pun osu la treaba si sa murdaresc cateva tigai laughing

| UnchiulRamiz a răspuns:

Am economisit si nu pot ramane fara bani deloc. Doar fara cash e posibil, dar pe card am mereu. Si cu ce mergi la serviciu daca ramai fara 1 leu? Faci imprumut?

| minime3 explică (pentru UnchiulRamiz):

Eu ma refeream de bani pentru tine, in afara de cheltuielile uzuale, rate, transport etc

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru minime3):

Nu mi s-a imtamplat sa raman fara bani in prezent. Rate nu am, nici abonament la telefonie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se întâmplă să rămân fără bani pentru că primesc o grămadă de bani de la părinți și bunici. Muncesc doar așa că mă gândesc la pensie, să capăt experiență de muncă.

| Standt a răspuns:

Eu nu inteleg chestia asta ca "tai de acolo" ca sa am la altceva. Adica iti rezervi niste bani (multi) pentru inutilitati si ramai fara bani de facturi sau mancare? Nu. La mine banii sunt "la gramada" si prioritatile sunt facturile, medicamentele (unde e cazul), mancarea si apoi daca mai sunt bani si e nevoie, o haina sau altceva. Daca raman bani, ii pun deoparte. Si luna urmatoare am mai multi.