anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi folositi revolut? Adica nu stiu cand mergeti la cumparaturi platiti in cash sau cu google pay? Cum este mai safe?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intotdeauna platesc cu credit cardul Visa sau MasterCard, fiindca provin de la banci serioase si sunt intotdeauna acoperite de companiile de asigurari.
Cash-ul nu prea mai exista in occident, toate lumea foloseste numai cardul.

| MariannN20 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dar de ce ai doua? nu poti avea doar Visa?

| Violleta2022 a răspuns (pentru MariannN20):

Fiindca eu am credit carduri de 30 de ani, fiind in Australia si aici poti avea cate credit carduri vrei, la fiecare banca unde iti deschizi cont.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, Revolutul este foarte util.

Cum sa fie mai safe dintre... cash sau cu Google Pay? De ce ai mai adus vorba despre Revolut?

Poti sa iti faci Revolut, iei cardul si platesti cu el cand vrei sa faci asta (sau direct din aplicatie).
Pana in momentul asta nu am avut absolut nicio problema cu asta si nici nu cred ca o sa am. Este foarte util, sigur si usor de folosit happy

| Frank51 a răspuns:

90% din plăți card sau revolut.

| 1997onur a răspuns:

Niciodată nu am folosit revolut sau google pay cumpăr mâncarea și dulciuri cel mai mult bani mei se duc pe dulciuri mâncarea rar de tot iau sa fac în casa apoi plătesc normal scot bani care trebuie și i-am dat asta e tot

| FoodLover a răspuns (pentru 1997onur):

Și eu fac la fel

| 1997onur a răspuns (pentru FoodLover):

Cel mai bine așa.

| ZyRRe a răspuns:

Recomand plățile cu cardul. Revolut îl recomand. În aproape 3 ani de zile nu am avut probleme cu el. Se gestionează ușor, primești sau trimiți bani ușor și instant. Nu stai să aștepți cu zilele pentru un transfer.
Legat de banii cash, tot timpul am în portofel 50 lei mărunți, în caz de nevoie, dar nu mai mult.

| Silviullet a răspuns:

Nimic nu e safe pe lumea asta.
Daca porti bani la tine, e posibil sa ții fure cineva, daca platesti cu cardul, e posibil sa tii fure cineva online.
Șansele sunt la fel la amandoua, dar... E bine ca platile online sa fie facute in maxima securitate, pe platforme 100% sigure.
Eu as proceda astfel daca as fi in Romania (o suma relativ mica cat sa imi permit orice vreau daca ma duc la cumpărături ex. 300 500 lei) iar cashu la loc sigur.
Sunt in tara straina, bate vantu de cand cu covidu prin portofel, toata lumea foloseste banca.

| karamarin22 a răspuns:

Revolut sau cardul de salariu. e safe revolut, atat timp cat nu ai activitati suspecte pentru ei