Da, joc.
Si da, chiar o prietena de-a mea, a castigat 1 miliard si ceva [mrg. din care a primit cam 800 de milioane. in lei vechi, CLAR]
Cumpara de la cineva autorizat, deoarece sunt multi care doar le vand si nu le trimit acolo, ci le arunca .
Da joc adica ma rog parintii mei da si avem un priete si chiar a castigat depinde cand iti vine norocul
Nu castiga nimeni! gandeste-te ca daca toti banii aceia pe care lumea ii "castiga" i-am aduna la un loc am scoate statul din faliment
numai chiria la sala de emisune cat o costa. cei asa zisii "castigatori" sunt pusi doar sa zica, ca ei au castiagat pentru a face reclama. e japca pe fata
Ionnik minte. Da se cistiga dar sa ai bafta /cunosc persoana care a cistigat dar. am jucat si eru o perioada am cistigat 100 de ron la bilet adica bingo. dar la telef nu am avut noroc dar se cistiga
Da, cunosc, o fata Raluca dintr-o comuna din Mures a castigat 110. 000 RON. La ce incasari au ar fi chiar o prostie sa faca smenuri. La calculul meu (rapid) e vorba de o proportie de 1 la 10
Da am un coleg de clasa care se tot lauda ca a castigat un miliard dar de fapt a aflat toat lumea ca nu a castigat decat 100 de lei si nu eu nu joc
Buna.
Te anunt ca a mai castigat cineva de la mineee .
A castigat 800 de milioane de lei vechi, din care va primi [cred] cam 500 de mil.
Pa pa!
Da chir bunicamea a castigat 50 milioane! si eu pe vremea cand aveau voie sa joace minori am castigat 10 milioane! :p
lvr întreabă: