| Girly97 a întrebat:

Voua vi se pare normal ca un sticker BT Pay sa fie blocat fara motiv, chiar daca nu a fost declarat furat sau pierdut? Am aflat ieri cand faceam cumparaturi ca stickerul meu a fost blocat (bine ca am avut si cardul Visa Electron cu care am platit in schimb) iar cand am sunat la banca mi l-au deblocat dar nici dansii nu stiu motivul blocarii. Nu mi se pare normal ca banca sa blocheze cardurile clientilor fara sa ii anunte din timp si fara sa le dea un motiv logic. Ultima oara cand am folosit stickerul am platit la un magazin din oras la care nu am mai platit pana acum si m-as duce azi peste ei... Care credeti ca ar putea fi cauza? Am mai fost plecata la rude la Olt de duminica pana miercuri cu stickerul BT lipit pe spatele telefonului dar sper ca nu are legatura...

2 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Nu te cunoastem happy
inseamna ca poti sa ai un copil, o nevasta, parinti, socrii, care sa fi putut pune mana pe sticker-ul ala si facut vreo boacana, asa ca daca nu vrei sa te duci la ei, de ce nu le dai telefon macar... azi e zi de lucru binemercic, si nu vad de ce nu ti-ar spune care e treaba!

| Itanul a răspuns:

Te-ai duce azi peste ei...
Du-te mai bine si intreaba civilizat. S-ar putea sa fie vina ta si sa nu-ti cada bine sa afli asta. Cum o intorci atunci?