| Dade01 a întrebat:

Vreau sa achizitionez o placa video de pe okazii. Problema este ca nu pot sa o iau personal, si nu am rude sau prieteni in zona.
As dori un curier rapid care sa imi permita sa verific coletul chiar si daca trebuie sa platesc o suma de 16-20-30 de lei. Mersi.

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce placa si la ce pret? Nu te complica cu binsnitarii ordinari de pe okazii, gasesti placi video foarte ok la preturi excelente pe forumul Computergames.

| drhotzu a răspuns:

Nici un serviciu de posta/curierat nu o sa iti permita sa verifici continutul coletului! niciodata! mai astepta sa vanda cineva din zona ta o placa asemanatoare... altfel nu ai nici o sansa! si oricum la o placa de baza la o inspectie viziuala nu ai ce sa vezi mare lucru! singurul chestie e ca esti sigur ca ai primit o placa de baza dar nu ai de unde sa stii daca este functionala sau nu pana nu o conectezi... asa ca mai bine mai pui 70-100 ron si iti iei una nou de pe emag.ro si ti-o livreaza si esti in siguranta totala! ai si garantie si tot! si sunt super profi si seriosi!

| Valentin_Eduard_1998 a răspuns:

Frate. transportul pe Emag e gratis(da. ma refer la curier ca e gratis si poti sa o returnezi inapoi daca nu e buna. eu am incercat 2 placi pana a 3-a intr-un sfarsit era compatibila.