Trebuie sa verifici la magazin ce carduri accepta. De unde vrei sa comanzi?
Stradivarius
Uite aici cu ce se poate plati. http://www.stradivarius.com/......gGuidePage
Multumesc frumos. Eu am Alpha Bank, dar scrie jos : Visa Electron... Ce sa inteleg?
Nu se plateste cu Alpha Bank. De ce nu incerci cu PlayPal?
Nu am... am doar Alpha, Raifeissen si inca un card. offfff
Incearca sa vorbesti cu ei. Suna la relatii clienti. Poate poti plati si altfel, de exemplu prin virament bancar(ordin de plata).
Am sunat, mi-a spus tipa de acolo ca doar cu bancile astea lucreaza. Mi se pare cam ciudat. Mai incerc maine sa sun iar
Atunci nu ai ce face. Nu poti lua din alta parte ce te intereseaza? Poate te pot ajuta. Cautam impreuna!
Vreau o pereche de pantaloni, putem vorbi in alta parte?
Vai de tehnologia amanduroara.
Visa este un serviciun financiar care permite tranzactii financiare, in general cu ajutorul cardurilor. Visa nu este o banca. Visa este un tip de card.
In cazul tau banca emitenta este Alpha Bank insa cardul este Visa.
Incearca sa faci plata, nu conteaza banca emitenta
Nu pot sa cred )))). Cat de proasta pot fi ...Cum am spus, nu ma pricep, habar n-am. Multumesc tare mult.
Cardurile pe care le am sunt de la diferite banci si am vazut ca jos scrie VISA Electron. Multumesc inca o data!
Am incercat sa fac comanda, si... TRANZACTIE NEREUSITA! La banca mi s-a spus ca trebuie sa activez ceva pentru comanda online. Stii cumva despre ce e vorba?
Da, probabil trebuie sa activezi cardul pentru tranzactii online, dar habar nu am care e procedura la alpha bank
Alexmihai4992 întreabă: