Daca acel magazin din SUA are un depozit in UE nu platesti nimic.
Daca nu, si produsul are valoarea pana la 9, 99 Euro inclusiv, tot nu platesti nimic. Daca produsul are valoarea intre 10 Euro si 149, 99 Euro inclusiv, platesti TVA 19% sau mai putin daca sunt anumite produse speciale (medicamente si altele). Produsele peste 150 Euro te mai costa in plus (pe langa TVA) si taxa vamala. Taxele vamale le gasesti pe site-ul vamii: http://bit.ly/2mmpCZT
Bineinteles ca platesti transportul international si daca produsul este peste $100, atunci platesti taxa vama si TVA-ul, la intrarea in Romania.
Exista o companie care aduce marfa in Romania, adica pachete ce trimit oamenii din america in RO si indiferent ce trimiti nu platesti nimic decat 2 dolari pe kg astora, iar pachetu ajunge la usa ta nedesfacut de nimeni, deci la usa ta.Doar ca dureaza intre 1 si 3 luni vine cu vaporu, deci se asteapta sa se incarce vaporul apoi pleaca.
Tricoul tau ce brand este? Il poti gasi la difertite preturi aici, zii sau da un link sa vaz si te lamuresc imediat.
Sau daca vrei sa cumperi o stiva de haine ieftine poti sa o faci, dar sa ai pe cineva aici si sati trimita asa prin firma ce am zis eu.Toti romanii care locuiesc in America asa trimit in RO pachete,trimit si saltele de pat paturi,masini de spalat,frigidere platesc doara cate kg are produsul,aia e tot,trece prin vama nu-i opreste nimeni si ajunge la usa ta.
Cineva ma contactat si mi-a propus sa cumpere haine de aici, iefine sa le trimit eu prin firma aia si acolo sa le vanda, ca in RO sunt fake zice persoana.
Dar eu nu-s curios, sa cumperi ieftin trebuie sa cauti prin multe magazine, sa ai timp etc.
O alta informatie daca esti curioasa, hainele sau orice produs in America este mai ieftin la magazin ca online.Nu toate dar in ce privesc hainele, incaltamaintea asa este.Eu cumpar direct din mall mai ieftin decat oriunde altundeva cumpar tricoul de 40-60 $ cu 12$ uneori si 6 dolari,depinde ce brand este.
Inca o informatie,sa nu te sperii cand vei primi tricoul ce cumperi,ma referi ca o sa constati ca este facut in china majoritatea produselor din America sunt fabricate in china. Orice telefon Apple sau Samsung este made in china.
Asta nu inseamna nimic, nu inseamna ca ete fake, in america nu exista lucruri fake, nu patrund aici asemenea balarii.
Deci in RO poti plati pentru acel tricou atat vama cat si tva asta garantat, asta daca depaseste o anume suma, nu mais tiu 10 $ parca platesti tva si daca suma depaseste nu mai stiu cat,gasesti pe aici, sunt unai care au spus, cauta tu, ori intreaba la posta in RO aia o sa te lamureasca cel mai sigur.Le spui cat a costat tricoul si o sa afli cat o sa platesti astora la vama, la vama talharilor romani care te taxeaza pentru lucruri personale.O tara de talhari si de banditi, asta este RO
19% taxa de vama daca e peste 10 euro + toate sansele sa ai taxa de transport care e pe la 20 de dolari. In cazul in care au livrare din UE, nu paltesti vama dar trebuie sa vezi daca au varianta posta ca altfel ramane costul de curier in ecuatie.
Cum e tricoul? e ceva special? in ziua de azi se poate personaliza si e cool si asa cand ai idei
VA multumesc pentru raspunsuri dar am vazut tarziu ca scrie "nu se plateste taxa vamala " deci ups
Exact ce am spus si eu!
Ai vazut gresit si mai si razi asa de una singura Ups Fedex si care mai sunt nu-i intereseaza pe aia sa stie ori sa aiba informatii ce se plateste in tara ta.
Daca produsul tau vine din afara UE si depasesc anumite sume platesti vama,asta garantat.Dar cum spunea cineva pe aici, se platesc taxe doara daca produsul depaseste o anume suma.
Sa vii dupa ce cumperi si p[rimesti sa vedem daca tot la fel o sa mai razi
Deci orice cumperi tu din america nu iti va veni acasa, tu va trebuie sa mergi la posta in RO, acolo aia deschid pachetu si tu platesti vama, altfel nu vezi nici un pachet .
Arata si mie, da link-ul ala de unde cumperi sa vad si eu umde scrie ce spui tu.
Poate confunzi shipping cu taxele vamale asta cu siguranta.Multi trec free shipping, dar asta nu inseamna ca are vreo treaba cu vama din RO sau alta tara.Shippingul este posta prin care aia iti trimit tie pachetu, dar stai tu linistita ca platesti si aia, este inclusa in pret, dar multi fac asa sa atraga clientii, omu cand vede free shipping wow gata de la asta cumpar .
Hai arata link-ul ala de unde cumperi si te lamuresc eu exact cum sta teaba. Apoi nu cred ca americanii scriu in limba romana iar daca tu ai facut traducerea din engleza in romana e clara sigur ai tradus cu google si ala iti traduce in gura
Dar e ok lasa ca e mai bine sa vezi tu singura cand vei merge la posta sa ridici pachetu cat costa.
Scuze am vazut tarziu : https://www.zipy.ro/s/ebay/-/-/shadowhunters/