Eu zic sa nu atragi atentia la prostiile care le scriu toti. Sa ai un site in ziua de azi e foarte usor si nu e nevoie sa cunosti HTML, e destul sa instalezi un "motor" pe hosting de genul: Wordpress, Drupal, Joomla...s.a. si cauti/cumperi de pe net un template pentru el. Mai greu este sa il promovezi, oamenii sunt foarte sceptici cand vine vorba de site-uri necunoscute si e foarte greu sa le castigi increderea. Pentru inceput poti folosi un hosting FREE, dar cum ajungi la 200-300 vizitatori unici pe zi, cumperi hosting. (in caz contrar risti sa pierzi site-ul, respectiv increderea consumatorilor). Ah da si inca una, evita domeniul gratuit.tk (Personal am si am avut siteuri (jaba.tk, ehaios.com, la moment technozed.com)
Eu zic sa ramai cu idee. Ca pusu in practica nu e asa cum crezi tu.
In primul rand HTML ul e singura solutie pentru crearea unui site, la care mai adaugi elemente de programare pentru a realiza un site dimanic. asa ca pentru a crea un site trebuie s inveti programare mai intai.
Apoi ai nevoie sa investesti in domeniu, hosting samd.
Iar pe urma cateva luni (minim 8-9) sa faci seo pe site pentru a il duce sus in rank uri pe motoarele de cautare. Iar SEO asta nu e usor de facut, e munca continua si complicata.
Dupa vreun an cand e si site ul ta cat de cat vizitat iti dai seama ca ai bagat enorm de multa munca si o groaza de bani si nu scoti mai mult de 50euro pe luna din publicitate (asta intr un caz fericit)
Nici site-urile astea nu mai sunt ce-au fost... cu cativa dolari si un cont, iti cumperi tot ce-ti trebuie si gata de editat. fara sa ai cunostinte html, iei un template si-l modifici cum vrei.