Buna Aly! Daca vrei sa faci bani fara sa te stresezi prea mult confectioneaza ceva si vinde-le! sa vezi ce bine o sa iti mearga! Sper ca te-am ajutat... Funda!?
Buna Aly depinde de varsta poti lucra cu jumate de norma ca chelnerita sau babysitter sau...cred ca poti sa imparti pliante prin scarile de bloc, sa ai grija de animalele vecinilor cat sunt plecati, sa o ajuti pe mama ta la treaba prin casa contra cost...
Te duci la tara la munca si iei 50 lei pe zi dar trebuie sa muncesti acolo mult adica fff mult nu cred ca faci fata
La loto, ia - ti o slujba, sau daca ai legume sau fructe vindele in strada eu am un stand in strada si am facut in ultimele 2 luni 18 milioane. Ma rog, asta e la tarano, dar e o idee buna cred. Cati ani ai? Deci daca ai intrebat asta inseamna ca ai mai putin de 18 ca te gandeai la o slujba din prima. L aloto e cel mai bine dar trebuie sa ai cel mai mare noro ca sa castigi. Participa si tu la concursuri de desen, de mate, pritesti ceva bani. Plz funda, am doare una, am avut noroc ca am castogato te imploooor, aui raspuns multi s-ar putea sa nu ma alegi pe mine.
Pai, sigur gasesti tu niste lucruri mai vechi de care nu ai nevoie, vinde-le! Sau tepoti angaja, sa ai grija de copii, saula un bar sau restaurant... Mult succes!
miruna16 întreabă:
Strakator_Erik_1996 întreabă:
sorin8256 întreabă: