Poti sa vinzi diverse produse pe net sau prietenilor, cunostintelor, si vei avea un comision din vanzari. Cu cat mai multe vanzari, cu atat vei castiga mai mult. Daca te intereseaza lasa-mi un mesaj.
Nu ai cum la aceasta varsta. O varianta ar fi sa-ti negociezi cu parintii notele si mediile.
La acesta varsta nu prea poti face nimic, dacat prin intermediul internetului si cu cardul lui mama. Cel mai bine e sa te tii de carte si daca nu ai ocupatie, apucate de un blog.
La varsta asta, ce e drept nu prea poti face mare lucru, decat cu talentul sau creativitatea.Ai putea face un vlogg, dar sa fie bun, daca vrei bani si sa te tii de el. Daca ai imaginatie bogata ai putea scrie o carte si cine stie, poate da norocul peste tine. Daca ai talent, ai putea sa vinzi cercei sau bratari, din quilling si altele dar tot ai nevoie de bani si pentru materiale. Daca ai voce buna poti sa incerci sa faci niste coveruri si sa le pui pe internet.Sau ai putea face o pagina de fotografie daca ai un aparat bun si din nou imaginatie.Pentru asta cheama-ti prietenii la niste sedinte foto gratuite, fa o pagina de facebook si da share la pozele facute, ca sa alfe cat mai multi.Altceva nu imi vine in minte, sper ca te-am ajutat
Prin Cersit...Nu Vreau sa te jignesc dar la varsta care o ai. prea multe variante nu prea ai!
stefan_5583 întreabă: