| Romanul12 a întrebat:

Vreau sa fac un credit de 10.000 de lei. Sunt angajat de 8 luni si am net 1.400 lei. Și aș vrea sa dau 2.000 pe lună ( am alt venit nedeclarat) și sa termin cu el in 6-7 luni cu tot cu dobândă. Ce bancă ar accepta și mi-ar da bani?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Fă aici o simulare (ia in calcul veniturile legale)
http://www.calcule.ro/Credit/Functie-de-venit.aspx

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciuna.
pentru banci nu conteaza venitul tau la negru.

| Frank51 a răspuns:

Fiecare banca are alte conditii. Problema este ca rata nu poate depasii 30% din salariul tau, calculul fiind asa: 30% din 1400=420, 420*24(+vreo 3 luni pentru dobanda)=10080, poti achita in 27 de luni, adica 2 ani+. Norocul tau este ca poti face plata anticipata, pe cate luni vrei, iar debitul va scadea, din pacate nu si intervalul ratei.

| Donsavas a răspuns:

Ai vrea sa dai 2000 lei pentru a lua 10. 000 euro cu dobânda?
Dacă tot ai bani sa plătești împrumutul lunar, de ce nu ii strânși, intr-un cont de economii? Unde e graba? Ai timp sa ajungi la suma aia pe răbdarea și cinstea ta. Nu e cazul sa te împrumut, fie si la o bandă. Nu e o necesitate, o urgență.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci credit pe baza venitului declarat, de 1400 lei, si apoi faci plati anticipate cate vrei. dar depinde cat iti pot da ei maxim pentru venitul de 1400 lei si pe ce perioada, si sa te interesezi daca e comision 0 de rambursare anticipata. asa ar trebui sa fie (si faci cu scaderea perioadei creditului, nu a sumei lunare)

| Raul2802 a răspuns:

Incearca la CEC Bank, acolo cel mai probabil o sa primesti acei bani.