| Domino a întrebat:

Vreau sa fac un credit in valoare de 9000 lei, ce ma sfatuiti? Unde ar trebui sa incerc tinand cont de salariul actual, 670 lei?

Răspuns Câştigător
| djrobby a răspuns:

Acum conditiile de creditare sunt fff stricte eu am vrut sa mai fac un credit de curand si nu mi sa abrobat suma dorita asa ca am renuntat cu toate ca am 1120 ron pe cartea de munca si in jur de 750 in mana + bonuri si imi oferea doar 6500-7000 maxim.
un al doilea factor este vechimea la actualul loc de munca!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Intra pe finzoom.ro si vezi conditiile in care poti obtine creditul, avand in vedere salariul tau, aici: http://www. finzoom.ro/Credite/credite-nevoi-personale.aspx. Introduci datele in tabel si iti da toate creditele de nevoi personale de la toate bancile, le compari si alegi cea mai convenabila banca. Succes si numai bine!

| andreea3216 a răspuns:

Avand in vedere venitul, poti lua in considerare o rata egala cu 30% din venit.

| express11 a răspuns:

Iti iei unul(bmw)in care o sa bagi bani gramada, cu 200000km in bord, dupa ce a fost dat inapoi.bafta!

| Gabonne1982 a răspuns:

Cel mai bine este sa faci credit la CEC Bank, te vei convinge ca sunt mai rezonabili decat bancile cu capital strainwinking

| Sentinel a răspuns:

Daca vrei credit sa iti iei "Bemveu" de BG, spor la treaba si peste 2-3 ani o sa te vedem prin Click ca cersesti ajutor de la oameni ca te scoate Banca afara din casa. Stiti, cunosc multa lume care au vrut sa respecte trendul. Moda de a avea masina proprie, care-ti da senzatia ca esti independent financiar si ai un job stabil, te face sa te simti grande, mare puternic. Evident, lucrul asta place la noua generatie de tinere unde baiatul trebuie sa aiba si masina. Eu la vremea aceea umblam cu Oltcitul lui tata si nu mi-era rusine. Dar aveam bani sa intru la disco, sa beau pe saturate ba mai si mancam. Altii preferau sa vina in Cielo, Logan, sau Skode, Audi, Bmw, intrau plateau intrarea si beau o bere. Ca mai mult nu-si permiteau. A, sa nu uit! Eu ieseam cu Oltcitul sa cumpar paine la 100 m de casa zilnic. Ei ieseau cu Bmw-ul numai vinerea si sambata seara, si aia strict la disco, nu la plimbare. Cam asa e si in ziua de azi cand masinile stau mai mult in parcari decat folosite. Dar e moda frate! Ce sa-i faci? Daca iti trebuie banii pentru sanatate, atunci no comment, am zis doar sa incerc sa te avertizez sa nu urmezi trendul actual deoarece este unul pierzator pentru om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul in care nu apare cineva cu care ai vorbit preventiv sa faca pe bunul samaritean ca-ti recomanda pe cineva sa te ajute sa faci un credit ca altii sa pice in teapa, hai sa-ti spun cum stau treburile.

Inainte de a face un credit, gandeste-te daca chiar ai nevoie de suma asta, daca ai cel putin doua garantii de rezerva ca poti achita debitul, in caz ca nu, banca nu sta la bancuri cu tine, te vinde cu tot cu datorii catre firme recuperatoare si dupa ce-si suna toti vecinii sa ia detalii despre viata ta, te cheama la tribunal sperand sa castige procesul prin care sa te execute fortat.
Dar totusi, cred ca-i o vorba asa aruncata aici povestea ta.

| star4all a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi pe la fiecare banca si sa vorbesti cu cei de acolo. Care ti se pare mai convenabil ACCEPTIwinking

| Domino explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor. @Sentinel: Ma intreb oare ce fel de BMW poti sa-ti iei cu 9000 de roni adica 90 milioane lei bani vechi, cam 2000 de euro? happy