| Anonimabufnita a întrebat:

Vreau sa imi fac un shop pe Facebook dar nu stiu cum sa platesc si as vrea sa stiu... Pe persoana fizica nu pe firma.

Sper din tot sufletul sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe pagina se poate ca sa ai audienta mai mare. Daca ai un cont de Facebook ai in stanga "Pagini", apesi pe buton si-ti apar paginile apreciate de tine si in dreapta sus ai "Creeaza o pagina". Faci pagina si mai trebuie sa inrolezi un card!
Intri la "Setari" si in stanga ai butonul "Plati". Apoi ai "Setare pentru plati" si acolo inrolezi cardul. Daca vrei sa ai audienta mai mare vei plati cu acel card. Daca vrei sa nu platesti iti faci un grup dar va trebui sa muncesti sa-l faci cunoscut.

| Anonimabufnita explică (pentru Salontanul):

Cand am intrat pe un site sa vad cum se face un shop pe Facebook acolo scria ca platesc 2.9% din orice vand... Deci daca bag cardul se ia automat de pe el la orice comanda primita sau?

| Salontanul a răspuns (pentru Anonimabufnita):

Asa este! Trebuie sa inrolezi cardul si-ti va lua banii.

Nu sti care e treaba si cu Instagram? Peste tot pe unde intram sa ma informez scria ca e gratuit sa vinzi si ca doar daca vrei reclama platita trebuie sa platesti. Chiar e gratis sau nu?

Am citit si site-ul asta... Din cate am inteles e gratis sau nu am inteles eu bine?

Asa imi pare si mie. N-am facut asta nicicand.

Multumesc! :3

Multumesc si eu!

8 răspunsuri: