| GulDan a întrebat:

Vreau sa ma angajez dar nu stiu unde, n-am nici o ideesad

Va rog dati-mi un sfat, vreo sugestie ceva.

PS:n-am lucrat niciodata...is a 12 a.

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Lucrează cu ziua. Pe șantier sau caută o firmă care te plătești dacă împarți pliante.

| sltlp a răspuns:

Sfat, daca esti a 12-a lasa angajatul acum si invata pentru bac mai bine, asta e prima prioritate.

| alexandrualind a răspuns:

Am o idee, fa-te programator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga-te in industria curieratului. Astia mereu sunt in cautare de persoane tinere. Au nevoie de sortatori, manipulanti... Bine, numai curierii lucreaza ziua. Tu vei lucra numai noaptea. 4/8 ore, nu stiu. daca optezi pentru asta trebuie sa ai nervii tari. Am lucrat si eu la o firma de curierat, dar trebuie sa zbori prin hala. Unii isi cauta numai part time, chiar bun pentru tine tu fiind si cu scoala. Unde am lucrat eu 90% erau tineri. 18-19-20 de ani majoritatea studenti. Crede-ma ca din astia cauta, dar depinde de tine daca te descurci. Eu iti zic ca doar am incercat si nu am facut deloc fata. Iar la sortat trebuie sa stai bine cu vederea. Fizic trebuie sa fi foarte pregatit daca esti trimis la descarcat. Pe noapte veneau cate 5-6-7 camioane full cu marfa. iar jumatate din ele vrac si iti blestemi zilele daca sunt numai cutii mici, de telefoane. Ridici greutati 50-60-100 de kile... Eu am fost suspectat de un inceput de hernie de disc de la atatea greutati. Acum depinde si la ce firma lucrezi. Am auzit ca la altele este mai lejer.

Eu iti dau doar un sfat si nu te oblig sa si faci. Eu ti-am spus doar cum sta treaba prin industria curieratului. Ca sa ma dea afara au inventat minciuni ca sa se lege de mine. Bine, dar m-au platit nu zic ca nu. bani gramada, ca eu am fost la norma intreaga. Depinde si unde aterizezi pentru ca la mine in contract era trecut un salariu si luam de doua ori mai mult.

| Pandhoraa a răspuns:

Poti lucra de acasa ca operator interviu asistat de calculator
stabilesti inca de la semanarea contractului cate ore poti lucra pe zi
https://www.mercury.ro/......ator-cati/

| Maya95 a răspuns:

Pai conteaza in ce domeniul ti-ar placea sa muncesti, alege munca care iti place, sa mergi cu spor.

| MusicFeelings_Maryan_1994 a răspuns:

Salut, iti sugerez sa te angajezi la un supermarket. Poti gasi oriunde in orasul tau un magazin. Eu lucrez de aproape un an si imi place.
Nu am facut cursuri in comert, m-au angajat fara experienta, deci nu e nevoie neaparat de studii pentru a lucra.
Iti recomand sa te axezi pe ceea ce iti place.
Mult succes!