Superbet e cea mai buna platforma. Cea mai usoara de folosit, fara complicatii la inregistrare/retragere, cele mai bune bonusuri.
Nu poti castiga iti zic eu. Eu am incercat in fel si chip si nu a mers. Doar asa ca nu iti pare rau daca pierzi banii. Eu unul m-am lasat de tot. Castigi o data, pe urma pauza totala. Pierdeam tot pe 1 eveniment si m-am enervat si am zis gata. Nu mai am nici bani de aruncat e drept, altfel poate mai jucam. Imi pare rau si de 5 sau 10 lei, fiindca nu mai e nimeni sa imi dea 1 leu. Am jucat si miza de 20 lei parca, mai mare nu stiu sa fi jucat. In urma cu multi ani se mai castigau bani, dar acum rar de tot mai castigi. As zice ca din noroc sau intamplare, nu mai e nimic sigur.
Mai mult de 20 de lei nu ar trebui sa pui, eu pun 7-20-15 lei.
Îți dau eu gratis
Union Berlin-Gr. Furth 1 solist
Strasbourg - PSG- X2
Hajduk split- Hrv. Dragnov 1 solist
Fenerbahce-gaziantep 1 solist
Chinuia Târgoviște-Rapid București -X2
Nu asta întrebăm nu întrebăm pe cine să pariez ci la ce firme cu ce aplicații
Ce aplicații trebuie sa îmi instalez pe tel?
Flashscore
Eu vreau sa spun care echipă va câștiga
Am fost pe ușă la Fortuna și am pariat pe care echipa va câștiga
Acum as vrea sa fac asta online
Pariurile si orice fel de pariuri sunt o prostie.Bagi 1000 de lei si castigi 100, o tampenie. Daca te apuci de ele o fi vai de tine
Lasă mă am eu o strategie personala la care nu sa mai gândit nimeni mi-a spus-o o vrăjitoare
Eu am bagat cate 10 lei un an de zile, n-am castigat N.I.C.I.O.D.A.T.A
Eu pun pariu pe 200 lei că eu daca ajung fizic la Fortuna și sunt minim 10 meciuri în ziua aia
Eu pun pariu că sigur de tot eu în ziua respectivă și câștig ceva
Acum cat câștig mult puțin nu pot să îți garantez
Dar eu îți pot garanta că am o idee verificata prin care sigur câștig ceva în ziua respectivă.
Acum că e simbolic câștigul că doar de nu pun multi bani asta e altă treabă
Eu zic că gestul contează
E că am câștigat ceva. Asta înseamnă că am câștigat. Am spus că eu câștig ceva oricât în ziua respectivă
Am câștigat și gata.
Si ce rost are daca castigi mai mult decat cheltui?
Edegeaba