Ai putea sa-i platesti in functie de ambele criterii, respectiv stabilind o suma fixa pentru articol si o suma variabila pentru accesari(dau un exemplu: 50 lei suma fixa, pe care o va primi doar pentru postare si 10 bani pentru o accesare), dupa mine asa ar fi cel mai corect. Cat priveste suma asta numai tu o poti stabili, in functie de veniturile ce le ai de pe urma articolelor si - de ce sa n-o spun - de cat de filotima/zgarcita esti. Numai bine!
:o :o :o :o
Tu esti roman? Sau te'ai nascut in Romania? Aaaa, gata stiu. Faci misto de noi.
@ellyah: Nu, nu am raspuns pentru puncte, nici nu am stiut ca'ti da puncte daca raspunzi stiam doar pentru. vizualizare intrebare 0, 5! Oricum! La cate hotii se practica tu ai de gand sa dai bani? Mai ales ca suntem si pe criza?
Era un apropo, daca nu a fost destul de evient.
O suma: 5 LEI / 100 posturi, 10 LEI / Articolul interesant(sper ca nu e topic pe un forum, ca altfel suma se diminueaza la 5 LEI / 20 de topicuri interesante si coerente).
Cam asa ar fi corect.
Flash o idee buna, o sa tin cont si cred ca o sa merg pe varianta asta.
DERYE... da, sunt roman, da nascut in Romania, nu, nu fac misto. Tu ai raspuns pentru puncte sau de ce ca nu am reusit sa inteleg de ce ti se pare ca fac misto?
ioandelasal:e ok ceea ce spui dar am uitat sa specific ca eu nu pot plati pe fiecare in parte, am peste 200 de persoane care posteaza zilnic, trebuie sa platesc maximum 10 din ei si eventual sa platesc la vizite ca sa imi permit. Oricum multumesc pentru raspunsuri, ne mai gandim
Derye! oamenii trebuiesc motivati ca sa publice articole de calitate, calitatea articolelor aduce trafic, traficul imi aduce bani, o parte din acesti bani cred ca ar trebui sa se intoarca catre cei care i-au produs.Asta era si ideea ca nu castig mii de euro din asta si nu stiu cum sa impart banii, pe ce criterii, cam asta este dilema mea.
Nu esti indiscret dar nu vreau sa mi stearga administratorii contul ca imi fac reclama.
Organizeaza concursuri: cel mai activ, cel mai vechi, etc.
Ca premii, mai bine dai stick-uri si alte gadgeturi. Daca vrei sa dai bani, nu ar fi o problema, depinde de bugetul tau si de numarul de persoane care vor primi bani. Macar 50 de lei, ca pentru un 10-20 de lei... mai mare agitatia decat recompensa, nu se merita.
ExistentialStuff întreabă:
anonim_4396 întreabă: