| badboy2001 a întrebat:

Vreau sa pariez la PublicBet deoarece acolo se castiga bine si multi prieteni au castigat bani de si-au luat ce au vrut ei... Vreau sa stiu cum se pariaza ( ce trebuie sa fac atunci cand intru ) pentru a nu ma face de ras. Mersi mult.

Răspuns Câştigător
| Olteanu04 a răspuns:

Salut! Probabil acolo vei avea niște foi unde vor apărea meciurile de azi, mâine, poimâine etc. În dreptul fiecărui meci scrie un număr (acela fiind numărul meciului). Mai întâi pui numărul meciului, apoi pui cine câștigă. Să-ți explic :
1 - Câștigă gazdele
2 - Câștigă oaspeții
X - Se încheie la egalitate
1X - Câștigă gazdele sau se termină egal
X2 - Câștigă oaspeții sau se termină egal
12 - Câștigă gazdele sau oaspeții.
Sunt mai multe feluri dar deocamdată îți ajung astea.
Să zicem că numărul meciului meu e 4001. Dacă vreau să pun pe acel meci scriu așa : 4001 - 1/2/X/1X/X2/12. Apoi intervine cota; cu cât cota este mai mare cu atât câștigul este mai mare. (cota este scrisă deasupra lui 1/2/X etc.). Îți poți face biletul de acasă sau vei primi acolo o foaie. Pentru început te sfătuiesc să ți-l faci acasă. Intrii pe site-ul lor și găsești acolo, apoi scrii cum ți-am explicat. Poți paria și pe meciuri din zile diferite, de ex combini meciuri de vineri, sâmbătă, duminică. Apoi când ajungi acolo îi dai foaia pe care ai scris și banii celui care lucrează acolo pentru întipărirea biletului.
Poate fi și alt caz... să existe în casa de pariuri o mașinărie, ca una de păcănele doar că e cu Touch Screen, ca pe telefon. Acolo procedezi la fel ca în scrisul de mână, iar dacă te încurci te vor ajuta cei care sunt pe acolo.
Multă baftă!

1 răspuns:
| Tudor_Mihai_1994 a răspuns:

La superbet gasesti oferta super 6 (sase meciuri) cu aceeasi cota 2.80 dar ai numai 3 variante(victorie gazde 1 egal x victorie oaspeți 2)si daca toate au iesit ai luat 457lei, biletul e 1 leu ( eu am castigat in 4 luni de 3 ori dar am pariat zilnic. La public net ai însă mai multe optiuni de pariere pe lângă variantele clasice victorie gazde egal si vic. oaspeti mai ai bate oricare echipa 12 (dar nu trebuie sa se termine egal) ai si alte variante x1 echipa gazdă sa bata sau sa facă egal si x2 echipa oaspete bate sau face egal. Mai ai si la goluri p1.5 p2.5 p 3.5 (in meciul respectiv sa se înscrie cate goluri ai daca ai pus p2.5 trebuie sa se dea minim 3. Mai ai sansa (in cazul ca meciul se termină egal meciul are cota 1(nu se ia in calcul) mai pe handicap (h) ai victorie dubla vd(trebuie ca o echipa sa bata in ambele reprize adica daca echipa pe care ai aleso are in prima repriza 2-0 si meciul se termina 3-0 ai castigat, dar daaca se termina 3la 1 ai pierdut, ca in rep.2 a fost 1-1(aici ai cote mari)si cu 2 lei care e suma minima si cu 4-5meciuri iese vreo 150-200 lei bine asta in cazul in care nu pui PE Real.Barca astea au cote mai mici.Mai Ai pauza final(aici sunt cote mai Mari pui de exemplu x la pauza so unu final say CE vrei tu, poti sa pui si 2 pauza si 1 final dar aici greu dar cu cote f.mari 22-24(cotele tuturor meciurilor se înmulțesc) aceste meciuri se notează cu x/1 (egal prima si echipa gazdă final)x/2 sau x/x (atât la pauza cat si la final sa fie egal).Mai ai rezultat pauza sau final (sa castige o anume echipa la pauza sau la final) se notează cu psf1 sau psf2.Mai ai marchează ambele (gg) sau marchează ambele si se impune una sau marchează peste 2.5 si castiga. Mai aipoti pune pariu doar pe prima sau a doau repriza. Unele optiuni le ai si la super bet(meciurile din super 6 sunt afisate doar in ziua jocurilor)variantele clasice le ai si la super net dar mai putine ca la public ( daca ai sansa sa iasă 3 rezultate la pauza final cu miza 2 lei ai castig 200-400 lei. Alte case de pariuri Stanleybet, Casa Pariurilor si Parisport (ultimele 2 miza minima 1 lei si ai si avantajul bonusului(cate meciuri pui atât la suta ai bonus) si acu să-ti dau un exemplu de pariu 458 sa spunem ca este Real- Barca îl vei nota 458 - 1 (daca iei Realu). Baftă