anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să plec din țară, în ce țară mă sfătuiți să plec?

8 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Canada sau Australia (locuiesc acum)... sunt indepartate dar linistite. Pentru mai multe detalii, poti sa-mi scrii, cunosc destul de bine situatiile din ambele tari, si alte cateva unde am locuit. Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei sa te duci, in plimbare, la munca sau ca emigrant.
Depind ede varsta ata, de banii pe care ii ai< daca te duci ca turist, sau de calificarile profesionale daca te duci sa cauti munca.
Ca emigrant, este mai complicat, dar trebuiesa te duci pe site-ul guvernului tarii respective sa vezi conditiile de emigrare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In aia in care crezi ca ai o sansa la ceva de munca in domeniul in care te pricepi

| cristimihailov a răspuns:

Personal cred ca daca aica studii maxim liceul, sa ramai in europa.

Nu vei castiga enorm si de aceea iti vei permite sa ajungi si pe acasa.

Daca ai facultate te poti uita si mai incolo de europa.

Ai facultate?

Răspuns utilizator avertizat
| StefanCosmin a răspuns:

America e tara tuturor posibilitatilor

| Jaquelineeremia a răspuns:

Oriunde numai in Anglia nu! Germania e un exemplu asa si asa. Alta tara pe care nu ti-o recomand este Spania. Nici Belgia, cel mai bine ramai in Romania. O fii ea tara saraca dar teroristi inca nu au descoperit-o. O tara buna ar fi Norvegia dar e frig de ingheti langa soba. Am un var acolo. Cica-i bine dar majoritatea locurilor de munca sunt hoteluri/restaurante

| George455 a răspuns:

SUA, Anglia, Germania, Franța, Canada. Aici poți să îți construiești o nouă viață. Dar eu te sfătuiesc să mergi acolo, să te şcoleşti bine şi să revii în țară pentru a aplica ceea ce ai învătat acolo, pentru a-ți ajuta semenii. Mult noroc.