| 44-mytel a întrebat:

Vreau sa stiu daca e cineva care lucreaza la domiciliu. Eu am gasit o oferta dar mi se pare cam exagerata - www.pixuri.iad.ro. Se specifica faptul ca se poate castiga pana la 6000 lei lunar.

Răspuns Câştigător
| Diav0la a răspuns:

E ceva ce da de gandit draga mea ...am trimis un mail la acea adresa de acolo si ceea ce imi atrage atentia este urmatorul lucru :
Pasul 3 – inscrierea
Va rog sa trimiteti un plic la adresa: Oficiul Postal nr 56 Casuta
Postala 163 - Bucuresti in atentia d-lui director Constantin Musat
care sa contina obligatoriu urmatoarele
documente:
- Copie buletin lizibila sau carte de identitate.
- CV in limba romana (CV- ul in limba engleza constituie un avantaj)
- Domeniul de activitate in care doriti sa activati
- 50 lei (500.000 lei vechi)- taxa minima initiala pentru trimiterea
primei transe de materiale pentru lucru acasa.

Cum adica sa trimiti bani intr-un plic? Daca sunt 100 de isteti care sa faca asta imagineaza-ti ce suma castiga acea persoana fara sa miste un deget. In plus, Posta Romana spune clar pe unul din afisele postate in fiecare oficiu postal ca NU SE TRIMIT BANI in acest fel, intr-un plic ...sau altfel de documente. As zice sa deschizi bine ochii. Acum nu ca ar fi nu stiu ce suma fabuloasa, dar totusi...

85 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Mai, mie mi se pare cam mult sa invarti 12.000 sau chiar 15.000 de pixuri lunar, este covarsitor numarul de unul singur, dar daca iti mobilizezi si prietenii s-ar putea sa te incadrezi in comanda.
Stiu ce ca sa spun? Incearca si vei vedea daca merita. In urez succes.

| dulshe a răspuns:

Eu zic ca este misto, cum zice elena, v-ati putea reuni toti prietenii intr-un loc, adica in casa cuiva si sa va apucati de treaba, pentru ca nu strica niste bani in portifel. Si asa nu o sa va plictisiti in aceasta vacanta de vara, si bineinteles, va puteti si distra iesind seara la o discoteca ceva. Eu as zice sa incerci macar o luna sa vezi tu banii in mana si sa vezi cat poti, dar dupa daca vezi ca nu rezisti, faci numai o luna de zile.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu mi se pare un lucru bun...
Trebuie sa asamblezi peste 3000 de pixuri saptamanal...si 0.50ron/pix imi miroase a minciunaaa!
Daca aplici pentru acest job da-ne detalii si noua.

| alexam a răspuns:

Sincer, sunt foarte multe persoane ce lucreaza la domiciliu, dar depinde ce. NU am intrat pe site, nu am acum timp, dar m-as indoi sa poti castiga de aici pana la 6000 de lei lunar... dupa cum suna numele site-ului. Bani cu adevarat frumosi se fac din munca la domiciliu: traduceri, contabilitate, si alte asemenea. Iar textul de pana la 6000 de lei lunar poate sa insemne si 100 de lei lunar, ca tot,, pana la...,, inseamna si cei 100 de lei, se incadreaza! sad Bafta anyway!

| adi_7507 a răspuns:

Nu mai luati in serios toate prostiile existente pe internet.

| machupicchu a răspuns:

Anuntul este de "aburit" naivii. Gandeste practic : daca se puteau castiga atatia bani, nu i-ar mai fi facut publicitate... s-ar fi auzit intre oameni fara "fir" si s-ar fi angajat multi... Este o propunere de lucru "la domiciliu" pentru cei care se pot multumi cu putini bani si multa munca... Succes la alta cautare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu "afacerea"...
Mai demult am citit undeva cum poti face rost de bani intr-un mod simplu, sa zicem 10.000 euro!
Cazul
a) imprumuti de la banca ( sau un prieten )... si
Cazul
b) gasesti 1.000 fraieri care sa-ti dea ( degeaba! ) 10 EURO fiecare. un calcul simplu arata ca
1. ooo x 10 euro = 10.000 euro
Voi care metoda ati alege-o?
De ce toate "superofertele" sunt disponibile doar in schimbul a unei "foarte mici" contributii de inceput? Pentru ca prostii sa puna botul! ROG LUATI AMINTE.

| andrada_8189 a răspuns:

Cu putina munca (1-3 ore/zi) si seriozitate iti poti asigura, in timp nu peste noapte, un venit frumos pe termen lung. Primesti aici suport pas cu pas si un sistem automatizat cu care sa incepi sa faci bani simplu, accesibil si mai ales LEGAL. Aici vezi despre ce e vorba: www.omia.ws sau http://www.afaceripro.ro? cod=omia. Incearca!

| canarita a răspuns:

Daca afli ceva serios zi-mi si mie...in felul asta pot sta acasa sa mai si invat...am gasit pe net multe...toate niste tepe

| emrsn a răspuns:

Presupun ca banii astia (50 de lei) ar fi pentru plata componentelor si pentru a dovedi seriozitate. But who knows? Pana nu incerci... :-)

| REMiXDJ a răspuns:

Este excrocherie si poate fi dat pe mana politiei - ca ai ceva date - ia gandeste-te cate persoane o fi excrocat smecherul asta - de ce nu da si telefonul sau adresa unde sa iei legatura cu el. i se poate face un fraglant - deci atentie, e vrajeala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu incercati nimic ce contine lucrezi.acasa@gmail.com acolo sunt si celelalte adrese precum cea cu pixuri si...multe altele.Este teapa am trimis eu in luna mai si nu am primit nimic inapoi.am tot incercat sa le scriu si mailul vine automat acelasi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am incercat (nu e prima tentativa, dar e cea mai recenta) uite ce a iesit : ASA ZISA MUNCA LA DOMICILIU CE NE-O OFERA dn-ul CONSTANTIN MUSAT E DOAR UN CONT UNDE-SI ADUNA BANI, obtinuti prin promisiuni false, AM TRIMIS BANI SI DATELE CERUTE (DE O LUNA) I NU AM PRIMIT NIMIC! BA MAI MULT TELEFONUL NU-I ESTE ALOCAT, LA ADRESA DE EMAIL : constantin.musat2009@gmail.com
RASPUNDE INVARIABIL ROBOTUL! Linkurile pe care il gasiti sunt : www.bestjobs.ro/forum/topic/idtopic/.../munca-la-domiciliu; www.ziaresireviste.ro/index.php?page=anunturi...on...; ...ciliu.htm; ...ciliu.htm; www.careionline.ro/detalii_produs/.../Munca-la-domiciliu; www.news20.ro/anunt_Colaboratori-pentru-munca-la-domiciliu_18078.html; www.1001anunturi.com/anunt.php?anuntID=1222; ...iliu.html; www.afaceriagricole.net/.../11395-Munca-la-domiciliu.html; www.123romania.ro/anunt.php?aid=11103; www.piatatm.ro/anuntul-102357-colaboratori-pentru-munca-la-domiciliu.html; www.adauga-anunt.com/home?page=show_ad&adid...; www.amestecate.ro/.../4271-operator-calculator-la-domiciliu;
www.agendabacau.ro/info/utile/institutii-publice; www.adauga-anunt.ro/detalii_anunt_41754_munca_la_domiciliu.htm; etc! Firma pentru care lucreaza in functia de director general este : MUNCA ACASA INTERNATIONAL SRL
" Pentru a primi materialele de lucru trimite un e-mail la adresa constantin.musat2009@gmail.com si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a incepe munca la domiciliu.

Constantin Musat - General Manager
MUNCA ACASA INTERNATIONAL SRL "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trimis si eu la aceasta adresa un plic asta a fost acum 10 zile si pana in momentul de fata nu am primit nimic cred ca a fost o mare inselatorie dar asta este acum mai astept putin
si sa vad ce fac de saptamana viitoare

| kyranis a răspuns:

Excrocherie curata! Made in Romania. Vorbesc in calitate de pagubit.Am trimis comanda ex: MI-4 am platit21 LEI + 9 LEI taxe, cam asa ceva si am primit un plic dupa 2 saptamani in valoare de 30 LEI pe care l-am achitat, cu gandul ca acesta va fi coletul. Dar de unde TZEAPAAAA. In plic erau 2 foi cu informatii, care pot fi descarcate oricand de pe net. Mai fac si misto, pe o alta foaie, ca informatia se plateste. Dupa aceea ma indruma la o firma PHOENIX SRL BUCURESTI daca vreau sa primesc materialele trebuie sa platesc37 LEI + 6 LEI TAXE=430. Te apuca râsu', plansu. O tara de excroci.De asta nu merge bine tara!

| simona25 a răspuns:

Am trimis plicul cu cei 50 lei si actele solicitate saptamana trecuta.Nu am mai primit niciun semn si sunt sigura ca nici nu voi primi vreodata.Escrocherie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moama ce teapa era sa iau...bine numai ca am cauat intai ca asa era sa fac prostia sa ma bag si pe la GDI.Multumesc dom profesor de antreprenoriala dintr-a 9-a care ne spunea ca nicaieri nu gasesti chilipiruri, si verificarea e buna in 100 din 90 cazuri.Slava Domnulu ca nu am trimis nici un leu. O sa primeasca cel putin o "multumire" din partea mea dl musat.
Andrei, 16, SV.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un escroc domnule musat si te voi da pe mina politiei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc 44-mytel pentru ca ai deschis subiectul si tuturor pentru ca ati raspuns. Intr-adevar ma interesa, dar m-i s-a parut ceva suspect si mai bine ca am verificat inainte.

| mineaany a răspuns:

Iubita, daca stii pe cineva care lucreaza la domiciliu corect si cinstit te rog sa ma anunti si pe mine! am nevoie diperata de servici si nu ma pot deplasa datorita problemelor de sanatate. daca mai vede cineva aceasta rugamite sa ma contacteze la 0721828433 multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe www.rete-utile.ucoz.com veti gasi raspunsul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi ca am fost inspirat si nu am trimis... mai mult decat atat i-am cerut asa zisului patron(escroc de inaklta calitate) codul fiscal al firme si celelalte date despre firma si ca sa vezi (CANCI) si mie mi se parea suspecta treba cu banii in plic, pe deasupra iti mai da si nr de tel: 0761104271 (din ce am citit pe acest site este al administratorului paginii web job expert international), acum rasuflu usurat, bafta si cui dati banii...

| kery22 a răspuns:

Stie cineva ceva despre PROGRAMUL "G. O. D. E. S"?
Functioneaza sau e doar o alta teapa?

Sorry pentru intrebare, dar daca tot e vb de munca la domiciliu, m-am gandit ca e bine sa aduc in discutie si despre acesta...
http://www.g-o-d-e-s.com/acasa/our_services.html

| inlove20 a răspuns:

Si eu vreau sa trimit la acest job si nu trebuie sa trimiti banii aceia prin posta ci trimiti o chitanta ca ai platit la banca acei bani.

| kery22 a răspuns:

Sunt interesata de lucrul la domiciliu...nu pentru a castiga exagerat de mult intr-un timp foarte scurt, ci pentru a-mi gasi practic o sursa de venit. Din august 2009 am intrat in randul somerilor, am o fetita de 3 ani si jumatate care merge la gradinita, cheltuielile sunt mari, mult peste cei 500 ron cat iau eu pe somaj.Cine ma poate ajuta cu informatii pentru ceva de lucru la domiciliu, va rog da-ti un msg la kery22@yahoo.com, sau ma gasiti la nr de tel 0728293173

Nu putini sunt cei care cauta de lucru la domiciliu, si cred ca aceasta tema va fi una mult discutata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aseara am trimis un ceva la acel mail, lucrezi.acasa@gmail.com si am primit cam tot aceleasi lucruri ce scrie si pe site.Ciudat era ca automat am primit mail inapoi. Apoi am zis astazi, hai sa incerc ceva.Am luat si am scris un mail tot la acelasi mail, si i-am intrebat daca primesc ceva contrat de colaborare, in cazul in care sunt pagubit, sa am dovezi, si cand primesc banii, daca intr-adevar ii primesc.Si inca ceva: pe un site www.lucreziacasa.ro este scris sa ne inscriem acum ca data limita este 01 iunie 2009.Automat nu am mai primit mail raspuns de la ei... A fost momentul in care am zis ca nu ma mai intereseaza.Si in plus, acest lucrezi la domiciuliu si primesti atat, e prea frumos sa fie adevarat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cautam operatori PC, se lucreaza de la domiciliu. Pt informatii suplimentare e-mail: lucrezideacasa@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragilor daca vreti sa castigati ceva bani cinstiti din luna iulie a acestui an va incepe reforma asigurarilor de locuinte... asa cum a fost si reforma pensiilor private tot ce trebuie sa faceti e sa va inscrieti ca si agent la urmatoarea adresa www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=3488 nu trebuie sa trimiteti nici un ban nicaeri si nici sa platiti taxe de inscriere totul este gratuit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit toate comentariile si pot spune ca toti sunt niste escroci.Nu se castiga bani lucrand acasa.De fapt unii castiga pentru ca ii duce capul si stiu cum sa insele, fraierii spera sa se imbogateasca peste noapte si ii sponsorizeaza cu generozitate.
Partea proasta e ca nu poti sa le faci nimic ca au urmele acoperite.Asa ca nu poti decat sa-ti lingi ranile!
munca innobileaza spiritul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce aveti incredere in analfabeti precum cei de mai sus?