Va alegeti 4 numere cu care mergeti pe mai multe variante si la fiecare varianta alegeti cate 2 numere diferite intre ele de exemplu:5-19-21-27-32-17 5-19-21-27-47-31 5-19-21-27-46-41 daca aveti noroc ca din cele 4 numere cu care mergeti in cele trei variante sa iasa 2, 3 sau patru castigatoare aveti sanse mai multe sa le prindeti si pe celelalte 2 numere. Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA te rog?
Cel mai bine e sa mergi la vanzatoare ca te invata ea cum sta treaba cu combinatele si ce o mai fi.
Sunt mai multe moduri de a juca loto(jocuri diferite ex:5/49, 6/49, JOKER, etc...). Biletul il iei tu si te uiti pe net/ziar/TV cand se extrag numerele. Daca ai toate cele 5/6 sau x numere te duci cu biletul la angentie ca sa iti ridicii bani. Poti castiga si cu mai putine numere dar suma este mai mica.
O seara cat mai placuta!
Mai degraba iei si joci la loto pe Bet365 sau alt site de genul. Loteria Romana e furt pe fata, atit ca raport pret varianta/cistig, cit si ca frecventa de aparitie a numerelor/cistigurilor la categoria I. Am jucat si am cistigat in anii 1990 la mai toate sistemele, tatal meu a prins la un moment dat 5/6 la 6/49, insa momentan nu renteaza sub nici o forma (o schema redusa decenta costa vreo 120 RON, daca nu ma insel, asta inseamna 960 RON pe luna; e posibil sa prinzi 4/6 macar o data - de doua ori pe an, insa nu iti scoti nici macar banii pe o luna; la 5/6, se cistiga pina in 20000 RON de obicei, asa ca din nou, nu renteaza). Daca simti ca ai noroc chior, mai bine iei si pariezi cite 10 RON la pariuri sportive doar pe cote mai mari de 20 - ai sanse mai mari de cistig...