| alal4 a întrebat:

Vreau si eu un job.am 15 ani si stau in brasov, as vreau un job sa nu fie in timpul veri.Eu m-am gandit sa fac bratari acasa si sa le vind dar nu mi-a mers, acum va rog dati-mi si mie niste idei va rog am nevoie de bani urgent id meu de mes este alexandra_alibaba va rog da-timi idei multumesc

7 răspunsuri:
| JamesDeLa2 a răspuns:

Nu ai multe de facut la 15 ani...nimeni nu prea angajeaza minori! Poti sa te angajezi ca distribuitor de pliante, alta cale numai vad pentru tine pana la 18 ani! http://www.bizoo.ro/......ii-postale Uita-te aici, e chiar din Brasov! Suna la numarul ala de telefon daca vrei mai multe detalii!

| mgtow a răspuns:

La cum e criza si esti tanara sa lucrezi mai cresti putin sa te vada majora apoi lasi CV in toate magazinele si hipermarketuri. Taicameu a fost in brasov anul trecut si toti prietenii lui sunt someri unul de abia mai are de munca, treaba e complicata.

| gatablog a răspuns:

La varsta ta poti face multe. Important este sa ai langa tine pe cineva care te indruma corect.

Eu iti propun sa studiezi oportunitatea oferita de

www.ScNetRomania.ro/eoportunitati

nu este un job, nu trebuie sa platesti nimic dar poti sa castigi bani din cumparaturi.

incearca sa gandesti putin altfel decat majoritatea oamenilor, cauta sa faci ceva profitabil, o activitate care sa devina cu timpul afacere proprie.

| eduard_5160 a răspuns:

Eu iti propun sa devii consultant Oriflame, castigul este nelimitat. Pentru mai multe info. ma poti contacta la numarul de telefon 0721304362(Eduard) sau pe mail nastase.eduard@gmail.com. Specific ca eu am 16 ani si am un venit intre 1000-1500 lei la 3 saptamani.

| tiriboxi a răspuns:

Buna Alexandra, am o veste buna pentru tine in cazul in care doresti sa facem o colaborare cu compania care este prezenta in orasul tau poti sa i-mi raspunzi la acest mesaj mentionez ca eu colaborez cu ea de 10 ani si este ok din toate punctele de vedere pentru mai multe detalii contact; tiriboxi@gmail.com