| Mihaita_Aurel_Dascalu_1985 a întrebat:

Vreau si eu un nume pentru un magazin haine copii...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:" Baby Care "

| EaEmma a răspuns:

Baby"s World

| Fllorentina a răspuns:

1. Baby Fashion
2. Trends Baby
3. Baby Shop
4. My magic world
5. My angel's baby
6. You are Baby

De asemenea poti pur si simplu sa pui numele copilului tau happy sau cv ce il reprezinta sau un cuvant care nu il pronunta bine. :*

| brandsfashion a răspuns:

Http://www.outlet-copii.com, branduri imbracaminte, incaltaminte copii dar la preturi reduse zilnic

| cosminaelena99 a răspuns:

Pai...fi inventiv, foloseste nume din desene animate gen Mickey Mouse sau alte de-astea happy

| Laurenam a răspuns:

Am fost foarte incantata de calitatea produselor de la Rombaby cumpărate pentru finutul meu. Și mămica lui a fost mulțumita, hăinuțele sunt practice, excelent lucrate și foarte vesele. Vom reveni cu siguranță și pentru alte comenzi.

| Laurenam a răspuns:

Am fost si noi in dilema de a gasi un nume potrivit magazinului de haine pentru copii pe care doream sa o deschidem.Cred ca jumatate de an impreuna cu sotul incercam sa facem combinatie de cuvinte ca sa fie o denumire atractiva si placuta. Denumirea magazinului trebuie sa corespunda cu calitatea marfii dar si sa reflecta putin din calitatile proprietarilor. Originalitatea este cheia succesului dupa parerea mea.Noi am ales numele kamelino ( https://www.kamelino.ro/ ) si in primele luni ne-am bugurat de un succes in vanzari. Fiecare cumparator ne facea complimente si spuneau ca numele magazinului este ingenios gandit.