| NowForYou000 a întrebat:

Vreau și eu un raspuns rapid că nu mai stiu ce să fac. Sa vedeți... lucram in Anglia la un job la care țin foarte mult, dar din cauza coronavirusului, hotelul a trebuit să se închidă. Stau din luna martie și tot astept sa se deschidă. Acum nelămurirea mea este aceasta: cineva apropiat mi-a găsit un loc de muncă în Olanda și zice că imi trimite si bani sa imi cumpăr bilet de avion. Eu voiam să plec după data de 15 mai acolo și să mă întorc cand se deschide locul de muncă din nou (iunie, iulie poate), dar mi-e teamă pentru că v-am mai spus, tin enorm de mult la locul acesta de muncă, dar in același timp nu mai am niciun ban care să îmi ajunga pana se deschide. Acuma mă mai gândeam... daca eu plec (sa zicem) pe 18-19 mai, iar hotelul se deschide pe 1 iunie, nu vreau sa pierd locul. Știe cineva cand se vor redeschide hotelurile in U.K? Va mai dura pana in iunie-iulie? Voi ce spuneți să fac? Să plec acum o lună-doua sau să mai stau aici? Daca mai aveam bani, nici nu ma gândeam la plecare, dar din nevoia aceasta trebuie să fac ceva. Aștept sfaturile voastre.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aplica pentru universal credit. O sa ai bani de chirie si supravietuire pana revine la normal situatia. Nu pleca ca nu merita - si aplica pentru creditul de urgenta pentru ca stai prost cu banii. Cand revi la munca iti trage cate 20 lire din fiecare salariu saptamanal pana platesti suma de 400 sau 500 lire cat iti da. https://www.gov.uk/universal-credit/how-to-claim

| NowForYou000 explică (pentru mgtow):

Nu pot pentru ca nu am Insurance number.

| cuvant a răspuns:

Sunt in UK si curand nu se deschid hotelurile. Dupa comunicarea defectuoasa a lui Boris. Cred ca abia prin Iulie daca nu cresc cazurile se vor deschide.
Cauta pe Facebook roconect deoarece e un grup care ajuta romanii pe timpul crizei.
La fel dacă te interesează poti incerca și alte chestii domenii macar temporar.

| Cristina788 a răspuns:

Stai puțin esti sigura ca cei din Olanda te angajează? Sa nu te duci si sa te bazezi pe ei.
Că in perioada asta nu prea se lucrează

| NowForYou000 explică (pentru Cristina788):

Nu e problema, am pe cineva de incredere acolo care mă poate ajuta, dar nu vreau sa plec si imediat sa se deschida hotelul. Așa daca se deschide în iulie sa zicem, pot pleca că până atunci ma si întorc înapoi. Stii ceva legat de hotelurile din U.K?