| godessdiana88 a întrebat:

Vrei sa iti promovezi blogul?
Organizez un mic concurs adresat in special bloggerilor incepatori, in cautare de trafic si, eventual, a unei mariri a pagerank-ului. Ideea aceasta mi-a fost inspirata de numarul mare de cereri pe care le primesc pentru schimburi de linkuri, in special cu bloguri cu PR 0 sau cu un trafic scazut. Tin sa precizez de la bun inceput ca nu doresc sa ma impaunez cu o ireala influenta a blogului meu, "Diana, zeita dorintelor tale secrete" (http://godessdiana88.sex1.blogspot.com), intrucat sunt (doar) la PR 3, dar am un trafic de peste 3.000 de vizitatori pe zi, asa cum puteti constata din clasamentul gtop la sectiunea internet, bloguri (prima pagina). Iata conditiile concursului :

-Astept pe adresa de mail godessdiana88@yahoo.com articole originale ale unor bloggeri pe tema "O poveste de dragoste". Titlul, realitatea sau imaginarul fiecarui articol depind de optiunea fiecarui autor. Articolele nu trebuie sa fi fost publicate vreodata pe net (lucru pe care il voi verifica), trebuie sa respecte gramatica si sa aiba un stil ingrijit de exprimare.

- Fiecare articol poate fi insotit la final de o referinta si un link catre blogul autorului (in acest fel veti avea un prim link din blogul meu ). Referinta si linkul trebuie sa fie precizate la finalul mailului trimis.

- Incepand cu 23 octombrie, voi publica pe blogul meu articolele primite pe mail, in ordinea sosirii lor.

- Pe data de 23 noiembrie se incheie concursul. Dupa aceasta data nu se mai accepta articole.

- Clasamentul va fi afisat pe blogul meu in ziua de 26 noiembrie. Modul de punctare va fi cat se poate de obiectiv si verificabil, constand in insumarea numarului de clickuri/ articol catre Facebook si Twitter (Asa cum puteti constata pe blogul meu exista o "casuta" facebook si twitter pentru fiecare postare)

- Autorilor primelor 3 articole din clasament le voi publica linkul la sectiunea blogroll a blogului meu, urmand, in acest fel, sa profite de PR-ul meu si de traficul de pe blogul meu.

- Astept cu interes pareri si sugestii.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma mai gandesc