| treipuncte a întrebat:

Ziceti-mi si mie o afacere sa fac niste bani...sa promovez siteuri sa intre lumea pe ele ceva happy orice big grin

Răspuns Câştigător
| kevincosty a răspuns:

Ce spui de Cpalead.com? E un site CPA si se castiga foarte bine.Adevarul e ca e un pic greu de intrat dar se poate rezolva. Daca vrei poti da o cautare despre asta si sa vezi ca am dreptate. Oricum trebuie sa ai un site si pe cineva sa te indrume.Pacat ca nu prea am timp dar mi-ar place sa am ceva referali. Uite poti vizualiza o imagine cu contul meu deschis recent
http://img574.imageshack.us/img57
Garantez ca nu este fals. iar totul depinde de tine.

7 răspunsuri:
| kevincosty a răspuns:

Scuze pentru link.Se pare ca l-am uploadat gresit.Aici este screenshotul cu ceva castiguri http://prntscr.com/1c3ls

| Biencush a răspuns:

Ai mesaj privat

| ReuvenMeir a răspuns:

Implica-te in agricultura, deoarece peste jumatate din terenul agricol al Tarii este nelucrat. E cam greu, dar merita.

| M4RC3L a răspuns:

Man...sunt cateva modafilati sa faci niste bani.
Una dintre ele este PTC, adica site-urile Paid To Click. In medie castigi 1 cent pe click / 4 click-uri pe zile. Dar iti poti spori castigurile inchiriind referrali sau poti sa inscriu tu referali (castigi, in medie 2 centi de la ei pe zi) deci, daca ai un referal iti iese deja 6 centi. dar gandeste-te, daca ai avea 100-500 referali, cum ar fi? Daca vreai sa te bagi in asta...add: user_fromvs@yahoo.com

| pHaNtOmiX a răspuns:

Pai ar exista cateva afaceri pe net cu site-uri.

Ca sa faci mai multi bani creezi vreo 3 site-uri, materialul pe care il pui pe site-uri sa fie unul interesant ca sa stragi oameni.
Dupa ce ai terminat de facut incearca sa promovezi(publicitate pe diferite site-uri serioase ) pui site-uri tale acolo ca lumea sa poata sa intre iar site-urile sa fie Google friendly.
Dupaia te duci frumos pe site-ul Google Adsense, iti faci cont, iar de pe google adsense iei reclamele create de tine si adaugi pe site-ul tau, lumea cand va apasa pe reclame vrei primii o anumita suma de bani.Este ceva de munca dar satisfactia va fi pe masura.Bafta

| razvan34567 a răspuns:

Https://ytimoney.xyz/117457120213658/ aici ai un site pe care il folosesc si eu

| Ciprian85 a răspuns:

Poti incerca siteuri de reduceri si promotii, gen www.vouchers.ro sau www.reducerimagazine.ro