Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Sunt noua pe aici dar am o întrebare...sunt în clasa a 7a și mai am un an/doi si merg la liceu. M- ar interesa liceul de artă Octav Băncila din Iași, cu ce medie se intra, ce profiluri ...? (mai mult)
Buna tuturor. Ma confrunt cu o problema la nivel psihic, de ceva timp sunt in recuperare si nu stiu cum sa- mi umplu timpul liber. Am colectii de pixuri, carioci, culori toate la indemana si mi- e frica...? (mai mult)
Buna, sunt la inceput de clasa a 8a și ai mei m-au pus să-mi caut un liceu, eu as vrea tare mult un liceu de acela de actorie. Mi-ați putea recomanda ceva licee? (ps: eu sunt din Dr.Tr.Severin)
Hei! Caut de câteva zile o piesă rap care începe cu gemetele unei tipe și se termină tot cu vocea ei spune ceva despre "mr daddy". Foarte vagă descrierea dar asta e tot ce îmi amintesc pe lângă...? (mai mult)
Salut, sunt in cautarea unui tattoo artist care se pricepe la tatuaje gen manga/anime. Sugestii?
Buna! Poate sa imi spuna cineva cum sunt examenele la universitatea Andrei saguna constanta? e adevarat ca este strictete mare sau poate trece oricine? am inteles ca profesorii cer bani pentru a te promova...? (mai mult)
Salut! Stiu ca poate mare ciudat dar am nevoie de notele de la intr-o-ul melodiei Nu-mi da drumu(romanian final boss)
Buna....am și eu o întrebare pentru cei ce știu era o carte pe wattpad care se numea Contesa păduri întunecate cred...era vorba despre o fata care era vampir pe nume Evelyn și se indragostea de un...? (mai mult)
Salutare! Doresc să public o carte la editura UBB, Cluj- Napoca. O am scrisă în Word, 300 de pagini. Considerați că este bine programul folosit pentru scrierea ei, respectiv Word? Știți un preț...? (mai mult)
Bună ☺️ Am făcut o pictură pe lemn...mai exact pe o cutie pentru șervețele, as vrea sa o dau cu un fel de lac sau protecție pentru a rămâne vopseaua intacta. Aștept sfaturi dacă știți ...? (mai mult)
Bună seara! Care brand de guașe recomandați din următoarele: Royal & Langnickel, Talens, Daler Rowney, Phoenix sau Artix? Pe care lea- ți folosit, pe care le recomandati? Vă mulțumesc mult și...? (mai mult)
Salutari. Vreau sa fac un mic detaliu auto si am o intrebare. Am doua becuri simple normale T10. Vreau sa le fac portocalii ( nu imi incape led in plafoniera) cum pot sa vopsesc sau cu ce pot vopsii sticla...? (mai mult)
Pot găsi undeva în România muniție de diferite arme pentru decor la o scara 1:1 (de preferat în rășină exposidica) mulțumesc anticipat!?
Buna seara. Mai tine cineva minte acele minicarticele de buzunar cu notite? Acele enciclopedii de buzunar? Pentru cunoscatori, as fi interesata sa cumpar. Materiile principale de interes, matematica,...? (mai mult)
Cum as putea sa imi perfectionez tehnica in desen? Sa fie mai avansata.Ma pricep foarte bine la desen si la anul pe cand voi intra clasa a 11 a as vrea sa ma mut la Arte.As vrea sa stiu cum pot fi mai ...? (mai mult)
Bună seara! Am tot auzit de așa numitele "Culori Poster" sau "Poster Colors", eu am pictat doar în ulei, tempera pe bază de ou (facută de mine) și în tempera de la Combinatul Fondului Plastic....? (mai mult)
Bună seara! Am pictat mulți ani cu tempera, cu tempera făcută de mine cu pigment de culoare pulbere și gălbenuș de ou, cât și cu tempera de la Fondul Combinatului Plastic. Ambele au calități...? (mai mult)
Buna TPU! Am o șura foarte mare si foarte frumoasa tencuita si pe un perete lateral as vrea sa scriu pe tencuiala "mannschaft" dar nu stiu exact cu ce as putea scrie, ceva grafitti? Astept sugestii la...? (mai mult)
Stie cineva o alta denumire intr-un cuvant pentru "creioane creponate"?
Grosimea unei coli, de ex. A4, este data de gramaj? 180, 230g/m2...
Dupa scenografie la UNArte se poate lucra in jocuri video facand concept art si character designs?
Bună seara! Am văzut că există culori pe care scrie "Tempera" și culori pe care scrie " Tempera Guașă" sau "Guașă Tempera". Cum stă treaba cu astea ce au două denumiri? Eu folosesc tempera în...? (mai mult)
Buna! Merită sa investesti niste bani in albume de arta? (Da Vinci, Van Gogh) Credeti ca peste ani o sa creasca cererea/ preturile lor? Multumesc!
Vreau sa ma tatuez dar sunt foarte slab și vreau sa îmi tatuez piciorul. Sunt persoane slabe care au tatuaje pe aici?
Studenti de la UNArte DESIGN AMBIENTAL, ati putea face o lista cu pros/cons despre sectia de design ambiental? (parti bune si parti proaste) MERSI MULT
Studenti de la UNArte la GRAFICA, am doua intrebari pentru voi: 1. Ce faceti in afara de desen cu creion si carbune? 2. Ati putea face o lista cu pros / cons despre grafica? Mersi mult
Studenti de la UNArte pe DESIGN, am cateva intrebari pentru voi, ma gandesc sa dau aici la facultate. As vrea la ambiental in special 1. Sunt clase diferite pentru ambiental, grafic si produs, ...? (mai mult)
Hei! As vrea să îmi cumpăr un set de culori profesionale in jurul unui buget de 60 de lei, nu contează cât de multe sunt, vreau sa le pot blendui și să fie concentrate. Dacă ați cumpărat unul...? (mai mult)
Bună TPU! Tot încerc de câțiva ani să îmi reamintesc o emisiune care era difuzată la TV în copilarie, și pe care o vizionam cu cea mai mare plăcere. Presupun, deși nu e cert, că aceastea...? (mai mult)
Cat se dificil este sa te stabilesti definitiv in Australia si sa gasesti orice tip de job de inceput? Am nevoie de viză?
Unde lucrează în prezent Iosefina Pascal? Stiu ca nu mai exista News Romania.
Se mai difuzează emisiunea X Factor?
Care e piesa aia"Vreau o viata liniștita fara găuri și complici?"
Se mai merită scrierea unei cărți și apoi publicarea sau nu? Credeți că în viitor oamenii vor mai fii interesați să citească sau nu? Credeți că vor renunța total la citirea cărților ...? (mai mult)
Scriitor in 2022: Mai merita sa pierzi niste luni/ani de zile, ca sa ajungi sa publici o carte, din punct de vedere financiar? Cam cati bani se pot face pe luna (aproximativ, desigur) dintr- o carte...? (mai mult)
Salut,tuturor! Am nevoie de o rima la versurile : CriCri Cri/Partid gri Multumesc
Mai exista postul News Romania?
Neata! Mai prezintă Andreea Bratu știrile de la Digi?
Se mai difuzează de la toamnă emisiunea Povești de familie?
Caut o carte despre o lume microscopica, facuta într- o "eprobeta" in care insula era împărțită pe clase sociale de la cel mai fertil loc la cel mai arid. Coperta era cu o insulă pe 3 nivele și...? (mai mult)
Stiti când se va traduce volumul 5 din seria atingerea lui Juliette?
Să îmi fac un tatuaj cu numele fostei?
Stie cineva cum aș putea fi la curent cu orice descoperire arheologică din țara noastră? Mă gândeam la ceva ca un fel de ziar, dar în care apar doar articole despre ce descoperire arheologică ...? (mai mult)
Buna dimineata, poate sa ma ajute cineva cu un scenariu pentru ziua satului?
Bună dimineața, am și eu o întrebare. Am seturi de tempera și seturi de guase de la DacoMag și mă întreb dacă se pot combina, dacă se pot mixa cele două, e ok? Nu știu dacă tempera e pe...? (mai mult)
Buna TPU! Dupa cateva luni bune in sfarsit am revenit cu o intrebare destul de importanta pentru mine, ce fel de lucruri se deseneaza la un liceu de arta? Multumesc!
Care este diferența între creioanele de tip B și cele de tip H?
Salut, imi poate spune si mie cineva daca e permis sa pictezi in parc, sau ai nevoie de aprobari? Am tot cautat, dar nu gasesc. Dau funda, multumesc.
Aș vrea să fac o pictură murală, îmi puteți da niște idei, pentru că n-am inspirație?
Vreau sa cunosc, se vand lucrari hașurate 45 grade? Cerneala, acuarela.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!