Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, stiti unde gasesc creion si marker in genul celor folosite in acest video https://www.youtube.com/watch?v=Sf3YUKiZoI0&list=UUF14ykJETGsWMCEhL8WNs9Q? Si puteti sa imi recomandati creioane colorate...? (mai mult)
va rog sa imi spuneti si mie daca stiti ce tip de creioane s- au folosit aici http://i2.pixiv.net/img120/img/kanjukutomato/43903457.jpg http://i2.pixiv.net/img120/img/kanjukutomato/40476963_p0.jpg...? (mai mult)
(pentru cei ce deseneaza si digital) Eu sunt un newbie(partial) la capitolul asta, asa ca am nevoie de niste sugestii.Ce programe folositi voi, ce vi se pare cel mai usor, ce vi se pare mai bun(daca ...? (mai mult)
Buna TPU. Eu sunt la un liceu de arhitectura si am nevoie de niste ustensile. Am pus ochii pe 2 dar nu stiu cum se numesc. Exista un fel de markere la care culorile se suprapun exact ca la acuarele si ...? (mai mult)
Spuneti-mi amanuntit cu ce culori pot desena http://www.universdecopil.ro/images/stories//educatie/planse_de_colorat/ghiocei/buchet%20flori%20ghiocei%20planse%20colorat.gif ma intereseaza in miljoc
Fac o pictura cu o vaza si ghiocei (nu intrebati de ce ghiocei!) stiti ca ghiocei sunt albi dar nu vreau sa las pagina libera si nu vreau sa fie nici galbeni pentru ca in miljoc o sa fie galbeni! ce ...? (mai mult)
Hey! Daca tot stau si ma plictisesc prin casa, m- am gandit sa pictez ceva (sunt initiant in ale artei), dar nu prea am idei. Care ar putea sa imi dea niste idei, poate si tehnici, pentru ca am cam...? (mai mult)
Cine stie cum pot lua legatura cu cei din maramures sau alte zone, care dau comenzi si cumpara artizanat? Produse cusut, cu si fara margele? Nu- mi dati linkuri despre comert cu margele, caut comenzi!...? (mai mult)
Ce striga giverii la nunta? Si exemple...
Bună tuturor, as vrea sa invaț si eu sa fac street dance sau breack dance dar fara sa merg la o scoala cum aș putea invata? ma tot uit pe youtube dar sunt cam avansate. Daca stiti de unde as putea...? (mai mult)
Se pricepe cineva la numismatica? Am o moneda pe care scrie IMP NERO CAESAR AVGVSTVS, e batuta la mana si pare a fi din aur? Poate cineva sa o evalueze?
Tocmai am cumparat un lantisor de gat, in ideea ca are simbolul medicinei ( cel cu cei doi sarpe incolaciti in jurul unei sabii cu aripi de inger ). Totusi, sunt putin confuz. Lantisorul meu are o sabie...? (mai mult)
Stiti cumva site-uri ale fotografilor profesionisti in domeniul nudului artistic? :) multumesc!
Salut TPU Imi puteti da niste combinatii de culori adica nu simple ca rosu+ albastru, am nevoie sa stiu combinatii cu mai multe culori pentru a obtine diferite tonuri, as vrea sa obtin niste culori...? (mai mult)
Poate cineva sa mi faca un ghiozdan din chibrite(patrat) si sa mi dea poza?
Salut TPU Imi puteti da niste combinatii de culori adica nu simple ca rosu+ albastru, am nevoie sa stiu combinatii cu mai multe culori pentru a obtine diferite tonuri, as vrea sa obtin niste culori cu...? (mai mult)
Imi puteti da si mie tiparele Minnie and You deja descarcate?
Dati-mi va rog idei de site-uri de desen
Dati-mi idei de desen
Care e cea mai frumoasa arta, dupa parerea voastra?
In general ce folositi sa desenati? de unde le cumparati? eu folosesc un creion mecanic de 0.7 si un b2
Hei, TPU. As vrea sa stiu daca pot gasi un marker negru pentru desene pe hartie. Sa nu intineze si sa fie de calitate.
tata mi- a zis sa ii fac un tablou(la asta ma pricep) sa si- l puna in camera.Problema este ca nu prea am inspiratie si nu stiu ce sa fac. Dati- mi si mie un tutorial/imagine ceva....preferabil...? (mai mult)
:) Ce este pentru voi arta? Care este primul lucru care va vine in minte cand auzitit cuvantul "arta"?
Ma poate ajuta cineva cu materiale in domeniul desen? Anatomie artistica umana si animala si alte materiale pentru incepatori? Multumesc.
Stiti careva ceva site- uri de pen care poti cumpara produse gen: vopsea colorata, stikere, pensule, rame..chestii de genul asta. Sau...sunt fetele acelea din america care fac diy's...despre lucruri d'alea...? (mai mult)
Puteti sa imi dati un site sau un tutorial pentru a putea sa invat sa desenez ceva simplu si dragut? P.S. : Nu ma pricep deloc sa desenez!
Stie cineva un material care sa fie usor de modelat/mulat in pozitie, rezistent, elastic, durabil, poate negru si de unde il pot gasi?
Buna ziua as dori si eu numere de telefon de la anticariate care cumpara carti literatura veche de pe vremea comunista mersi anticipat dau funda daca e adevarat
Din ce se facea vopsea in 1520 si cum o faceau?
Stiti cum se numeste piatra aia cu nas?
am si eu o intrebare, ce este medalionul asta? l- am cumparat de la un magazin de chilipiluri. [url=http://postimg.org/image/yyfwfdxvt/][img]http://s12.postimg.org/yyfwfdxvt/IMG_20140803_200629.jpg[/img][/url] ...? (mai mult)
Am inceput sa fac portrete vara asta pentru a strange bani si la inceput am avut 3 comenzi (prietenii prietenilor sau persoane de genul) si acum am ramas fara "comenzi". Ce e drept, nu cred ca exista...? (mai mult)
Stie cineva ce fel de vopsea se foloseste pentru picturile in apa si daca le pot gasi in valcea? dau fundita :*
Cat costă să fac un tablou în Constanţa? Am fotografia, am tot. Ce preţ ar avea şi ce mărime. Rama este scumpă?
am gasit in atelierul tatalui meu o insigna militara cuc RSR. As vrea sa stiu ce valaoare ar avea. http://images5.okr.ro/serve/auctions.v7/2013/oct/22/565a6c3a83fb490e564dc5086363cbe4- 2830393-...? (mai mult)
Hei TPU. Eu fac teatru de 2 ani. Teatru profesionist. Studiez la scoala. Ma intristeaza faptul ca teatrul este din ce in ce mai putin frecventat de tineri care se duc sa vada o piesa de placere, nu pentru...? (mai mult)
Ce firma de creioane colorate sunt bune? Profesionale. Sa nu apas cat sa mi se rupa mana sa obtin o culoare intensa. Funda :)
Ce reprezinta simbolurile de pe amuleta chinezeasca lolomay
Va puteti imagina o lume unde toti oamenii ar vorbii aceeasi limba? Cred ca toti cunostem povestea "Turnul Babel". Oamenii(care vorbeau aceeasi limba) din orasul Babel au decis sa construiasca...? (mai mult)
Caut un tablou pe care nu l- as recunosate decat daca l- as vedea... Imi puteti da cat mai multe poze ale unor tablouri ce reprezinta un vas pe o mare involburata ( cred ca era furtuna, parca erau...? (mai mult)
Candva in perioada 2002- 2006, am vazut intr- o mica galerie a unui mare parc Bucurestean, un tablou superb si mare (de apox.3 m), autorul cred ca este roman (contemporan), ce reprezenta un...? (mai mult)
Cine știe orarul și prețul biletului de intrare al muzeului de Artă Naivă din Pitești? Mulțumesc anticipat. Fundiță :):3
Unde gasesc niste schite cu Valkyrie? Pe Google nu gasesc nimic.
Vreau sa stiu cum as putea picta/desena mai frumos :) Poate suna ciudat.dar parca mi-e pofta sa desenez usor si frumos :D Fundita :3
Am nevoie de o lista cu festivalurile de teatru pentru adolescenti (data, informatii de contact, locatie etc.) Dau funda! :)
Ma poate ajuta cineva cu niste povesti si cantece cu tematica calatorie sau descoperiri? Multumesc!
Vreau sa desenez ca arhitectii cu linii gen ca la geometrie.sa ma obisnuiesc cu linii drepte. Dati-mi si mie un tutorial sa am de unde sa invat!
Am spart din greseala un ornament din gips...este de fapt o figurina ce apartine mamei mele. A fost o greseala, insa ea este foarte suparata; insemna enorm pentru ea fiindca a primit- o de la cea mai...? (mai mult)
Am si eu nevoie de putin ajutor. Recent, am ramas fara alb-tempera. Cum mi-as putea procura, ce materiale sunt necesare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!