Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU... care ma ajuta cu ceva situri de unde pot invata sa joc populara?
Heii, TPU. De mică am vrut să fiu actriţă şi nimic nu- mi place să fac la fel de mult ca actoria. Chiar dacă nu am urmat vreun curs sau ceva de genul ăsta pentru că locuiesc în Alexandria ...? (mai mult)
Am de facut un desen pentru ziua copilului si nu stiu ce as putea desena...Cea mai buna idee primeste funda! :D
As vrea si eu poezia "Luceafarul" de Mihai Eminescu recitata pe roluri. Era un videoclep pe youtube parca, dar nu il mai gasesc. Multumesc! Dau funda!
Dati-mi si mie idei ce sa desenez sa exersez, sa ma perfectionez si vreau mai incolo sa castig si bani din asta.Multumesc!
Vreau si eu o imagine cu icoana aceasta, dar color! eu am doar schita si o vreau color ca sa vad ce culori trebuie sa folosesc si unde sa adaug umbre....? (mai mult)
Care sunt etapele crosetarii?
Vreau niste site- uri pe care sa fie tutoriale gen http://oldpencilart.wordpress.com/2010/03/03/cum- sa- desenezi- un- trandafir/.Adica nu video, sa fie genul acesta de schema. Nu vreau dragoart.com,...? (mai mult)
Buna seara TPU! Are vreunul dintre voi o ruda la Voronet. Vreau sa stiu cum pot face culoarea asta,, Albastru de Voronet,,. Dau funda :D
Ce culoare obtin prin amestecul de culori primare?
O zi speciala in lumea muzicii astazi. Ba nu. O fiinta speciala s- a nascut pe 17 mai 1961 si atat. Un star invizibil in cea mai mare parte pentru toata lumea care cunoaste din fericire mai mult muzica,...? (mai mult)
Ce muzee imi recomandati sa vizitez in noaptea muzeelor? Ma refer la cele din Iasi, vreau ceva despre razboi sau stiinta
Hey! Am o idee in cap si nu stiu cum sa o descriu, as vrea sa o astern ca desen pe o coala. Gen 2 tipe care vorbesc intr- un peisaj de genu : http://reeezzz1.deviantart.com/art/Piotrkowska- Street-...? (mai mult)
Care este diferenta dintre motiv decorativ si ornament? (rog exemple)) mersi
Am de facut un desen cu razboiul de independenta, imi poate da cineva un site, in care sa vad niste poze pentru a ma putea inspira? Multumesc mult!
Cu ce se ocupa Pablo Picasso?
Opera de artă și creația este un mister?
Salut azi am gasit in pod o pereche de cizme maro de piele ale mamei mele au un fel de lemne slefuite in ele pentru a le tine drepte ca si cum ar fi pe picior si sunt din 1970 si ceva si sunt curios cat...? (mai mult)
Hei! Recomandati-mi un penson bun pentru pictura in tempera. Sa fie ceva calitativ dintr-un par anume. Multumesc mult
Cine stie cum se fac ciupercutele ornamentale? :D
Sunt studenti talentati la arte plastice pe aici?
Buna.....De cand eram mica ma pricepeam de minune la desen (peretii mei dezvaluiau asta, fiindca ii foloseam ca plansa de desen :)) ) Acum, toti imi spun ca desenele mele sunt uluitoare, ...? (mai mult)
Sunt bune culorile panda pentru a desena pe perete?
Imi place enorm de mult sa desenez! am mai pus intrebarea asta si am primit niste raspunsuri excelente! Imi dati si mie niste idei cam ce sa desenez?
As vrea sa comand niste creioane profesionale de pe net..si nu stiu care dintre astea sunt mai bune : http://www.complexart.ro/set- 24- creioane- colorate- bruynzeel- sakura.html sau http://www.complexart.ro/set-...? (mai mult)
Buna! As avea o intrebarea, si suna cam asa : Stie cineva cum se poate aplica foita de aur pe o icoana pe sticla! As avea nevoie de un mijloc de ´´lipire´´ a foitei pe sticla. Rog seriozitate,...? (mai mult)
Am facut un tablou in care am folosit ruj iar acum vreau sa pictez un model peste. Problema este ca rujul nu s- a uscat inca si astept de aproape doua luni. As picta asa cum este acum dar imi este...? (mai mult)
Detin o vioara veche de 300 ani(aprox.)...as putea pune-o la licitatie? Daca da, unde?
Va place arta egipteana? https://www.youtube.com/watch?v=kSZ9- I0XnqM&feature=autoshare https://www.facebook.com/jason.b.carter2?fref=ufi https://www.youtube.com/watch?v=VwM- k2- j9j0 Il cunosc...? (mai mult)
Hei unde pot gasi si eu desene simple in creion?
Buna seara. Am fotografii de front din timpul Primului Razboi Mondial si as vrea sa stiu ce valoare ar avea. Fotografiile au fost facute pe frontul din Polonia.
Vreau si eu exeplme del biblioteci din Capitala unde imi pot face abonament,(as prefera nu prea scump) si o parere despre Filiera Ion Creanga, am inteles ca e o biblioteca
Imi tot pune teme grele la desen si 50% din timpul petrecut sa fac un desen imi ia sa pictez spatiul plastic dupa ce am pictat niste oameni sau case etc... Intrebare: Daca fac pur si simplu...? (mai mult)
Am acasa o icoana veche si nu stiu din ce an dateaza. pe spate are niste litere si cifre. cum aflu anul? stie cineva vreun site de acest gen?
Daca amestec verde cu galben ce culoare obtin?
Cum fac crafturi
Vi s- a întâmplat ca, navigând pe internet sau răsfoind o carte, un album, o revistă..., să nu puteţi să vă desprindeţi privirea de pe o imagine, să vă farmece instantaneu şi iremediabil?...? (mai mult)
Buna ziua unde as putea sa evoluez si eu un tablou si sa obtin mai multe informati. Multumesc
Din punctul vostru de vedere, deci, pur subiectiv, va plac mai mult operele de arta in culoare/colorate, sau cele alb- negru? Ma refer la desene/schite/picturi/etc. Daca spuneti ca ceea ce conteaza...? (mai mult)
am o întrebare iar aceea este : Puteti sa-mi spuneti cum se folosesc acuarelele in ulei? Cel mai bun si rapid raspuns primeste funda :D
De unde se pot cumpara chisite(instrument de incondeiat oua)?
Poate sa imi spuna cineva un site cu goblenuri care face comanda si in strainatate? Ma aflu in Suedia si as vrea sa dau comanda de un goblen. Nu am gasit niciun site care sa faca comenzi si...? (mai mult)
Salut.Am gasit o moneda, cred ca este evreiasca, dar nu stiu sigur si as vrea sa aflu daca este de valoare sau nu. Daca doriti sa ma ajutati, ma gasiti pe facebook: adi.hagima@facebook.com.Va multumesc...? (mai mult)
Cum se numesc urmele de pensula?
Am primit pentru un concurs de desen tema,, cu ochii în soare " și nu știu ce as putea desena pe tema asta. Ma puteți ajuta? Dau fundă +vot.
Am gasit azi impreuna cu bunelul meu o moneda veche,, Mihai regele romanilor"200 lei, din anul 1942. Si vreau sa o vind oamenilor ce le colectioaneaza, dar unde sa-i gasesc?
Cunoaște cineva pictori români care au ilustrat basme, cărți, filme, etc?
mie imi place foarte mult se pictez si sunt talentata. puteti sa ma ajutati cu niste peisaje su vaze cu flori. P. S. nu vreau chiar complicate
Salut am de incondeiat un ou imi puteti da niste idei utile?
am si eu 2 intrebari. 1. Cum pot sa imi prepar panza pentru pictura (din bumbac) Si...este mai convenabil sa o fac decat sa o cumpar gata făcută? 2.Am vazut un video si peraoana aceea picta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.