Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa ma apuc de desen in penita, asa ca va intreb pe voi, cei care deja aveti experienta cu tipul asta de desen, care considerati ca sunt cele mai bune tipuri de penite(ma refer la firma, si care...? (mai mult)
Hiyy TPU! Ma pricep foarte bine la desen inca de la gradinita. Acum sunt in clasa a 4 a si pot sa fac schite in creion de zici ca sunt adevarate si totusi nu am luat nici- un fel de lectii ci doar prin...? (mai mult)
Caut pe cineva care stie sa picteze tablou pe panza? Imi puteti recomanda pe cineva? sa fie si mai ieftin...
Salz TPU! Am o problema...Am o tema pana miercuri si trebuie sa desenez pe niste coli ministeriale moda anilor 1920 pana in prezent. Spuneti-mi plss niste site-uri ca sa pot desena :|. DAU FUNDA!
Salut ati putea sa-mi dati niste idei de desene grafice, adica doar din creion simplu.Si sa-mi dati niste imagini.Dau fundita.
Astazi este ziua internationala a poeziei. Am verificat la Conversatii, Arta si Cultura, Literatura, Educatie si Cultura Generala, Stiinta si Filozofie. Nu este nicio postare legata de acest subiect,...? (mai mult)
As dori si eu parerea voastra despre kitsch. Ce parere aveti despre extinderea lui si ce influenta credeti ca are asupra societatii noastre in arta, in cultura chiar si in viata de zi cu zi? Cum credeti...? (mai mult)
Cum sa ma antrenez sa ma perfectionez in a desena? pentru ca in viitor sa ma fac design sau arhitect...etc. mai exact ce imi recomandati sa desenez?
TPU am o problema urgenta la care va rog sa ma ajutati! Trebuie sa gasesc festivaluri de teatru la care sa particip cu trupa. Am nevoie de festivaluri care sa acepte piese de 30 de minute, sa accepte ...? (mai mult)
As vrea sa imi dati un site ca sa-mi personalizez talentul de arta plastica :D Va rog dati-mi linkuri :) Mersi :3
Buna, TPU.Am baut apa dupa NOname.Sa va explic.Am vrut sa zic intr- un raspuns chestia aia cu somnul ratiunii care naste monstri, da` am amanat gestul si dupa aia m- am trezit ca nu stiu cine- a inventat-...? (mai mult)
Care pictura te-a impresionat cel mai mult? De ce?
Cine este directorul artisitic la teatrul Ginta Latina si Chisinau?
Cum se numeste acel instrument de desenat care arata ca un fel de stilou dar scrie ca un creion si nu pateaza. are un fel de penita subtire subtire. daca ma puteti ajuta funda!
Poate cineva care nu a avut tangente cu arta sa picteze? si poate sa le valorifice ulterior? astept doar raspunsuri serioase:)
Salutare, am 2 obiecte de mai vechi, adica fac parte din antichitati, problema e ca nu stiu exact vechimea, autorul si eventual o posibila valoare a produselor, este vorba despre un tablou cu dimensiunea...? (mai mult)
Cum se face pasta,, papie' mashe" de la art attack?(vrea sora mea)
Vă rog sa imi spuneți cum se numeste teatrul care a avut loc astazi la casa de cultura din Suceava? Si ce spectacol/teatru este sambata dupa amiaza? Ofer
De unde as putea face rost de acest ""creion"" in Iasi http://www.faber-castell.de/en-DE/art-and-graphic/artist-products/accessories/PaperwiperESTOMPE/122780
Mihai Eminescu a fost la Kant la Universitatea din Berlin, dar si Friederich von Schiller a fost tot la universitatea aia? Funda pentru. cel mai bun raspuns. :-)
Unde pot gasi in Tulcea un magazin care cumpara antichitati? dau FUNDA!
Este drept sa spunem ca o persoana careia ii place muzica lui Beethoven are un gust mai bun decat... o alta care prefera punk rock? Pot fi facute judecati artistice de acest gen? Cat de departe putem merge...? (mai mult)
Cum indrept o panza preparata pentru pictura cu clei de iepure daca, s-a ondulat dupa grunduire? Panza de in.
m- ar interesa sa cumpar niste "tablouri", nu stiu exact cum sa le numesc, un still mai modern, sa fie mai multe bucati de dimensiuni diferite si puse intr- o anumita ordine sa creeze o imagine...? (mai mult)
Va rog imi dati niste s-turi cu partituri pentru vioara cantece pentru mama dau fundita la care imi da cele mai multe raspunsuri va rog
Salut, am nevoie de un site unde poti transforma o poza intr-o caricatura. Daca cineva poate sa ma ajuta, va rog foarte mult. Dau funda la cel ce ma va ajuta.
Eu si un grup de tineri vrem sa punem in scena o piesa de teatru, o comedie cu maxim 5- 6 personaje. Aveti careva idei de piese? Ar fi bine sa nu fie din astea complicate pentru ca nu suntem profesionisti...? (mai mult)
Ce obiective culturale care-i poarta numele lui A. I. Cuza se afla la Iasi si in judetul Iasi?
Vreau sa fac o pictura pe sticla.Am desenat conturul.Am nevoie de deva spray ca sa nu se stearga tusul cand il ating? Vreau sa pictez acum, dar se sterge tusul daca il ating cu mana. Ofer...? (mai mult)
Care este arhitectura din Bucuresti?
Cine stie linkuri pentru compozitii diamice?
Pentru cei care se pricep... dupa ce am terminat de pictat cu tempera pe o panza, mai e nevoie sa dau cu ceva pe deasupra, ca sa protejez desenul? :) Pentru ca, stiu ca panza de desen e pregatita inainte...? (mai mult)
Buna prieteni..imi poate da cineva o schema de bolero crosetat? dau fundita pentru cele mai originale idei!
As vrea sa stiu valoarea unor bancnote vechi. Bancnota de 500 de lei, an 1876- 1957 Bancnota de 5000 de lei, an 1895- 1961 Bancnota de 100 lei, nu precizeaza anul dar e uzata, banuiesc...? (mai mult)
Un site unde as putea sa imi pun desnele, picturile, etc spre vanzare? nu deviantart va rog. Multumesc :)
Ce culori trebuie combinate pentru. a avea culoarea arama?
Cum se tese la razboi? Cine stie sa imi explice si mie acest proces? Dau funda pentru.cel mai bun raspuns.Si inca ceva:ce reprezinta motivele tesute? ce semnificatii au in traditia populara? multumesc.am...? (mai mult)
Care este tehnica de obtinere a petei decorative? Multumesc
Caut ore de canto in Alba-Iulia la un pret mai convenabil.Eu am cautat, dar nu am gasit nimic. Ma puteti ajuta voi, va rog?
Cum imi pregatesc panza pentru pictura in ulei?
Am de facut un proiesct la desen despre un pictor care nu imi amintesc cum se numeste...era ceva de genul Chantaime sau Chante... Poate va dati voi seama
Deci vreau sa ma inscriu la un concurs de desen. Pentru fiecare trebuie sa dau technica si dimensiunile lucrarii. Daca am desenat ce creion si tempera ce trebuie sa scriu? Textura mixta cumva? Si la dimesiuni?...? (mai mult)
Ce mestesuguri romanesti cunoasteti? De la cele mai vechi pana la cele mai noi. Dau FUNDA pentru cine imi da si poze.multumesc mult.
Heeei cine stie cum se numese creionul sau pixul cu care se deseneaza dupa ce faci schita in creion...O colega a zis ca ceva... cerneala uscata.Si cand am intrebat- o pe profa de desen habar navea despre...? (mai mult)
Cum se numeste efectul asta din imaginea, , expunere lunga"? https://www.google.ro/search?q=poze+ stele+ cu+ orase&tbm=isch&imgil=BWnyxRsAdtubdM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted- tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcQxJb0Q3SsW7AAbNY3YPZE4c4m-...? (mai mult)
Am o moneda de 50 de bani cu Mircea cel Batran 1386-1418. Cat credeti ca valoreaza moneda asta sau daca o mai tin cativa ani o sa valoreze mai mult?
De ce avem nevoie de traditii? In ce fel ne ajuta traditiile?
Cum se obtine culoarea griul neutru? Culorile primari si binar? Nonculorile?
Buna ziua! Lucrez la ceva si as avea nevoie sa stiu cand a compus Shostakovich al doilea vals? (Second Waltz/In ce an, si probabil ce data dar mai mult ma intereseaza in ce an). Multumesc!
Ce este pana la urma arta? Daca ea este o reprezentare a frumosului cum se poate numi un obiect arta daca frumos tine de perceptia umana... ramane arta un "ceva" pur si simplu subiectiv, intrucat eu pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!