Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine se pricepe la desen? Vreau si eu o parere cum as putea sa pictez (ce culori sa aleg ) o icoana.
caut pe cineva cu o colectie de bani romanesti pe care sa ii doneze vreau sa fac un fel de muzeu al banilor romanesti cine ma poate ajuta si pe mine? Multumesc!
Hello TPU! Îmi puteți da și mie un site cu analize plastice ale unor opere de arta ale barocului? Mulțumesc mult! :)
Stie cineva unde pot vine carti vechi mai precis o biblioteca::)
Eu ma ocup cu HandMade (biser si glina polimetrica). Spuneti-mi, unde pot gasi glina in Moldova (in Balti ori Chisinau)
am si eu o intrebare, cu ce lac as putea sa dau peste acrilice, am un varnish dar este pentru tempera si imi e sa nu interactioneze si sa imi dea peste cap nuantele (acrilicele le- am aplicat ...? (mai mult)
care este diferenta dintre acrilice si tempera. Cu ce sunt mai bune culorile acrilice decat temera?
Organizam la scoala un targ caritabil pentru Martie. Trebuie sa fac martisoare Handmade si nu prea am idei... nu vreau chestii gen :Quilling, sau crosetaje :)
Astăzi, 8 februarie 2014, împlinește 82 de ani americanul John Williams, cel mai influent și prolific compozitor de muzică de film al acestor timpuri. http://www.youtube.com/watch?v=mFbCEoCs2Uc ...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte... stie cineva unde as putea gasi ceva desene in creion cu spartani, gladiatori. (daca se poate si nud) :D.
am auzit de pictura pe paha ( nu sticla). cum se face si de unde pot cumpara materiale.
Cum se numeşte acea hartie specială pentru imprimarea imaginilor pentru tricou? :-/ Va multumesc anticipat
Salut imi trebuie mai multe picturi si desene cu tema munca,,,, puteti va rog sa-mi trimiteti site-uri cu imagini va rog frumos,,, la primul raspuns bun dau funda.
Ma puteti ajuta cu un desen/o pictura (idei) ceva care sa reprezinte nou si vechi
Stiti tehnici de modificare a vocii folosite de actor/ventrilogi? Nu vreau programe, vreau tehnici. Ati vazut ca multi actori fac desene in care adopta mai multe roluri( ex Tom Hanks in Polar expres, ...? (mai mult)
Pot sa confectionez cercei cu plastilina Modelling Clay?
Are cineva o schița a Capelei Sixtina? Multumeste
as dori si eu niste poze cu desene in creion, dar as vrea desene care sa fie gen portrete, dar jumate de fata sa fie craniul si cealalta jumate fata normala. Multumesc frumos :*
Stii sa-ti desenezi mana 3D?
Ce imi trebuie pentru desenul in creion? (schita), ma refer la instrumente,creioane,gume, etc.
Ajutati-ma va rog sa gasesc un site unde ma pot sa ma invat a desena
Care este pictorul vostru preferat? care este pictura voastra preferata?
Am primit de curand un set pentru desen in carbune.Inauntru are si niste foi de slefuit....la ce folosesc acele foi?
URGENT! Imi puteti spune niste pictori, sculptori din ascensiunea romei?
Salut TPU am o intrebare cine stie cumva ultimele cuvinte ale marelui rege spartan Leonidas ceva in genu amintiti- va de ce am murit si mai vene da nu mia stiu dau funda sau de la film pe la...? (mai mult)
Este indicat geamul antireflex pentru un goblen?
Hei! Hei! Cine imi da niste cuvinte in japoneza (cu citrea va rog ) Multumesc!
Hei. De ce credeti ca nu se va vinde niciodata tabloul Mona Lisa?
Hei :*, am de facut un proiect pentru Ziua Unirii.Ce as putea confectiona?
Ce marca de creioane colorate sunt foarte bune pentru colorat ( gen coloursoft etc)?
Dacă ai vrea să citeşti o carte, despre ce ar fi aceea? Cum să fie acţiunea? Personajele? Vreti să citiţi o carte care critică ceva (biserica, gay, muzica orice... nu mă refer la o carte de...? (mai mult)
am si eu nevoie de un pic de ajutor pentru un proiect la chineza. Ce tipuri de ceai chinezesc e mai des consumat si mai preferabil? (cel verde, cel negru sau cel oolong)? Cum se serveste ceaiul...? (mai mult)
A dori si eu sa imi spuneti cum este un tablou feminin vazut de oameni! si cum trebuie el sa fie ca sa aiba multi turisti intr- un muzeu? sa va descriu un pic tabloul este o femeie cu parul prins...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva pictori din perioada renasterii din Anglia, va rog! Dau funda :3
Salu baieti si fete am doua monede din 1914 1 leu respectiv 2 lei cred ca sunt din argint cat pot lua pe ele?
Care este diferenta intre creioanele de tip B, de la 3 in sus si carbunele de desenat?
Trebuie sa aduc maine un desen care sa reprezinte o poezie a lui Eminescu. Ce poezie a lui ar putea fi reprezentata mai usor printr-un desen?
Revin cu o alta intrebare legata de creioane :-? Ce creion este cel mai potrivit pentru umbre?
Îmi puteţi da tutoriale pentru pictură? De la tehnici până la sfaturi. Orice are legătură cu pictura. Mulţumesc!
Salutare tuturor si la multi ani pe anul acesta! Am si eu o intrebare in legatura cu pixul acela negru special pentru desenat nu stiu cum se numeste, si este foarte bun pentru benzi desenate (comics)...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune pensule pentru pictat? Unde se gasesc si cam cat ar costa? Multumesc anticipat!
Cine stie cum se realizeaza un : gri acromatic mediu?
Este despre fotografie. Este vreo diferenta intre dof si profunzimea in camp?
Hey :)! Imi puteti da un link cu civilizatia greco-romana? Despre arta, arhitectura, sculptura, pictura (distingeau 16 nuante de alb si le numeau diferit). Multumesc :*
Salut, TPU! Care este pagina oficiala de facebook a Ateneului Roman - Filarmonica "George Enescu"?
Pentru ce se foloseste creionul 2B in special? Dar cel H?
Ce aniversari si comemorari recomandate de UNESCO vor avea loc in anul 2014?
Stie cineva un site unde poti proiecta o casa sau interiorul ei-gen amikasa.com? Dau funda :)
Seara buna! Cine poate sa-mi de-a niste site-uri cu picturi,desene s.a., in special arta. Multumesc!
Sall.Ma gandesc sa imi iau o trompeta hk care costa 550 ron.Care a avut vreo experienta sau ceva sa imi spuna daca e buna cat de cat.P.S. Sunt incepator.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!