Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care stiti ceva colinde in engleza dar fara negativ adiac sa se auda doar melodia nu si vocea!
Imi place mult sa desenez, si as vrea daca puteti sa imi dati un site bun, unde este teorie, si te invata de exemplu cum sa desenezi corpul, dar nu video, sau imagini cu tutoriale ci explicatii.Multumesc...? (mai mult)
Ce alte perioade decat cea albastra sunt cunoscute in creatia lui Pablo Picasso?
Am auzit că pe TVR2 a fost difuzat un serial japonez cu multi ani în urmă numit Samuraiul. Aș vrea să știu care este numele serialului in engleză și unde l- aș putea viziona!...? (mai mult)
Buna TPU as dori si eu sa invat cateva trucuri cu cartile de joc precum triple cut, revolution cut si simple cut etc. Cine ma ajututa cu cateva sfaturi pe acest subiect primeste funda.
stie careva carui pictor ii apartine aceasta semnatura? http://imageshack.com/a/img10/7392/gmib.jpg
Spuneti- mi si mie in ce program este facut logo- ul formatiei Rruda (imagine:https://www.google.ro/search?q=truda+ logo&tbm=isch&tbs=simg:CAQSYAnwaZn2RzbvoRpMCxCwjKcIGjoKOAgBEhK- A9oDugPTA_1YDlgSXBKEEhwQaIOm7fnUnlpr3m4mqtYl4daCTR7qsYKmziJWJh6eP94l7DAsQjq7-...? (mai mult)
Din ce volum face parte "Oda ostasilor romani" de Vasile alexandri dau funda!
Cum se anunta gazdele(in versuri)daca primesc capra? P.S. Sa fie intr-un stil umoristic.
Ma puteti ajuta printr-un sait despre modul de viata spartan sau un videoclip ca am la istorie o tema despre sparta : film, poster, sau macheta
Ce i a spus Joséphine lui Napoleon cand acesta s a intors din batalia de la Waterloo?
Ce carti m-ar informa in legatura cu yoga, conceptele budiste si tot ce tine de calea aceasta spirituala, pe langa cele ezoterice?
Heeii TPU, vreau si eu niste link-uri cu imagini in genul asteia https://www.google.ro/search?q=cosy+pe+cine+iubesti+tu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xSy_UoD6JsHhygPOmICQBg&ved=0CAcQ_A
Vreau sa merg la facultatea de arhitectura si urbanism, pe ramura urbanism. Imi puteti recomanda ceva carti online sau ceva desene pe care sa le fac? Pentru admitere si ca sa fiu pregatite in facultate....? (mai mult)
Zall TPU, asta va fi ultima poezie care o mai postez pe acest site. Eram sigur ca boala ma va dobori, Si tot ea cu ochi falsi ma va privi. Tot eu, stau singur si neputincios Ploapele- mi sunt ...? (mai mult)
Ok, suna prostesc, dar cine ma ajuta primeste funda stie cineva denumirea cantecului cu lyricsurile- I just can't believe, yeah... I just wanna see... La la La la la la la la La la La la la la...? (mai mult)
Cum pot face si eu un cap de urs pentru anul nou. Si vreau sa iasa bine si daca ma poate ajuta cineva va roog! Funda;)
Hi all! Spuneti-mi si mie care sunt motto-urile/zicalele care v-au impresionat/placut cel mai mult si de ce?
Hei, o parere va rog? http://www.wattpad.com/33567161-via%C5%A3a-%C3%AEncepe-cu-tine
Eu caut un cod de fantome in gta san andreas va rog da stiti unu zicetimil! va rog!
Va rog sa imi spune- ti care din telescoapele de mai jos merita platit.nu conteaza pretul, important este sa apropie mult. http://m.emag.ro/celestron- land- sky- 50az- 21002- ds/pd/DXJ4XBBBM/ http://m.emag.ro/celestron-...? (mai mult)
Colectionar Cumpar Clasoare Timbre- Bancnote -Monede-Decoratii-Medalii Vechi astept oferte pe adresa de mail mirelmirel646@yahoo.ro
Pentru cei din Suceava sau campulung.Stiti vreun magazin in care sa gasesc sevalete,panze,etc? In campulung,humor, Suceava, dar sa fie la preturi mai accesibile.
cum sa fac cunturul ca in poza https://www.google.ro/search?tbm=isch&q=pokemon+ pachirisu&revid=395798990&biw=1360&bih=623&dpr=1, adica cu ce brush pentru ca nu imi dau seama, (in photoshop),...? (mai mult)
Unde pot gasi site-uri de prelucrare a videoclipelor?
Unde pot sa gasesc site-uri care prelucreaza videoclipuri?
Se poate cumpara de undeva oxid rosu de fier? Daca da, de unde? Adica ce tip de magazin, nu de pe net. Am pus la "Arta si Cultura" deoarece stiu ca asta coloreaza deci m- am gandit ca poate este folosit...? (mai mult)
Salutare la toata lumea Am si eu o curiozitate si am nevoie de ajutorul vostru, promit ca dau funda celui mai detaliat raspuns. Imi puteti spune cum ar arata un tatuaj marimea A16 minim? ma ...? (mai mult)
Cum reusesc unii sa finiseze o schita doar din creioane de tip H si B, astfel incat sa para reala ca o fotografie? de exemplu, fac schita, termin aproximativ totul si raman umbrele schitate tehnic, ...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar niste creioane speciale pentru realizat umbre(in special la portrete), insa nu cunosc nici site- uri sau magazine din Bucuresti de unde as putea sa- mi achizitionez unele ...? (mai mult)
organizez un mini-spectacol! insa imi trebuie o cortina ati ave idee...cum sa o fac?
Cum pot sa fac poze de genul: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVO7VjK_700b.jpg si daca stie cineva cum se cheama tipul de fotografiere?
Cat timp dureaza un tatuaj de 200cmp pe brat, se poate face tot odata?
Salut, am început să scriu o carte. De fapt am scris foarte mult din ea, am şi un blog început cu ceva timp înainte să scriu. Ideea e că vreau nişte păreri, încerc să ofer cât mai multor...? (mai mult)
Salut TPU, am cateva vederi vechi si as vrea sa stiu daca valoreaza ceva, stiti ceva site-uri? Va multumesc!
Bunaziua. Am si eu o intrebare pentruu pasionatii de fotografie. Vreau sa cumpar un aparat foto. Eu sunt incepator si as dori un aparat dslr in limba romana. Canon stiu ca este in romana, dar ma intreb...? (mai mult)
Trebuie sa realizez unui prieten pana la Craciun un portret in grafiti (adica un portret relizat cu un creion HB si B cu mina de grafit) si nu prea am asa de mare experienta in domeniu... Ma...? (mai mult)
Facultatea de litere are specializarea literatura universala ca tema de studiu? Adica, eu vreau sa merg la facultate si sa studiez numai literatra universala, nu sa merg sa studiez limba si...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune un site unde sa se de-a indicatii cum poti sa faci lucruri din hartie de Craciun? Cel mai bun raspuns primeste garantat funda. Multumesc:)
Stiti cumva un site unde as putea citi carti mai vechi de spionaj si de razboi? Va multumesc anticipat!
Ce ziceti la ce e mai greu sa invat Saxofon sau orga?
Sal TPU imi spune-ti va rog pe ce data se merge cu capra. De craciun sau de anul nou?
Stiti ceva filme cu tipi de vreo 20 si ceva de ani care se indragostesc de tipe de 17 -18 ani? Gen relatii la distanta? de dragoste? Bineinteles fundita, multuu
AJUTOOOORRR :3.Cei care aveati imaginatia bogata, ma puteti ajuta si pe mine cu o pictura? TEMA ESTE: ceva de sarbatori in care sa fie figura umana(5- 7 personaje) adica cor cu instrumente muzicale, ...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi volumele din "crossfire" de Sylvia Day in romana?
Caut o carte despre o femeie casatorita cu un musulman care a reusit sa fuga din casa sotului ei dupa mari eforturi, aceasta avea si un copil, dar nu imi amintesc titlul.
Imi sugerati si mie va rog frumos o carte sau mai multe in genul nuvelei vizuale katawa shoujo.multumesc.
de unde pot lua un program de schimbat vocea in cs 1.6 ca eu joc jb si mi se aude vocea de 6 ani. Cine imi spune un program de schimbat vocea ii
Spuneti-mi un colegiu de actorie din Bucuresti
Ce tipuri de colind se mai obisnuiesc prin oltenia? Inafara de stea,capra,plugusor, sorcova.Mai sunt si alte tipuri de colind care se pot practica si pe la 15-20 de ani? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!