Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine imi poate da o lista cu carti de legende romanesti?
Hei! Spuneti.mi si mie un site cu colinde de 1 strofa mai mica. Sau o colinda de la voi! Fundita.
Cum se publică un scenariu de teatru, dar unul de film?
Salut as dori ca sa mai cumpar un pc mai performat iar cel vechi sa il tin de desktop am o intrebare cum pot avea internet pe amandoua daca am un singur cablu de net?
Am un ban din 1809 francez cred stie cineva daca valoreaza ceva si cat? Uitati niste poze http://postimg.org/image/ctgvmm3z1/ si http://postimg.org/image/7zva04q6h/
De as fi zapada As cadea usor din cer Si m- as topi Pe sicriile din lemn In umbra copacilor Stau ascunse coroanele din fier Iar sub ele, nestingherite Sicriile din lemn Un gol adanc Cati-...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un desen? Tema este: cor/mascati cu instrumente muzicale (capre de anul nou). Ce tehnica de pictura credeti ca ar merge mai bine? ORCE IDEE E BINE VENITA!
Vreau o idee de pseudonim literar, ceva din derivarea unor cuvinte germane (sa fie doar un singur cuvant). Dau funda la cel mai bun! Apropos sa specificati si ce inseamna >
am auzit o prietena ca isi doreste niste creioane speciale pentru desen. Asi vrea sa i le fac cadou, dar nu stiu cum se numesc(cred ca au un nume) si nici unde le gasesc. cred ca ar vrea doar de...? (mai mult)
As vrea sa fac un spectacol de Craciun prin care sa strang bani pentru niste copii saraci, prin ce activitati as putea? ce materiale sa imi pregatesc? cum as putea sa fac acesti bani in cadrul acestui...? (mai mult)
Cine imi poate da o adresa de mess facebook nr de telefon sau orice alt ceva pentru a contacta un expert in antichitati? Va rog mult de tot dau funda!
Cu orice creioane poti desena/colora asa: http://www.youtube.com/watch?v=OEKvI2pFleg? Sau iti trebuie creioane speciale? Cum se numesc si de unde pot cumpara acele creioane?
Spuneti-mi va rog o uratura sau colinda frumoasa pentru profesori....mersi! funda...
Vreau si eu o poezie amuzanta de craciunita (ex: Craciunita viitorului, Craciunita din zilele de astazi)! Am cautat si pe internet si n- am gasit... Macar cateva versuri, idei, ceva! Funda+...? (mai mult)
Hm,a folosit careva markere Copic?
Profu` de desen ne- a pus sa facem un desen care l- am face noi pe perete si sa aleaga cel mai frumos desen sa il puna pe peretele de la biblioteca scolii. Ce credeti ca ar fi potrivit? Poze daca...? (mai mult)
Stie cineva vreo firma de producatori de costume populare, traditionale?
Ce acuarele ar fi bune la un desen pe fisa? Am tempera si normale. la cutie! Si ce as putea sa desenez pentru craciun, dati-mi un site! FUNDA!
Salut tuturor, stiti niste colinde frumoase? Daca da, care? Romanesti! Funda care ma ajuta!
Am de facut o lucrare la desen cu interiorul unei camere.Trebuie ca obiectele sa fie forme spatiale.Imi puteti arata cateva modele?
imi spuneti cum sa desenez niste desene 3D? Dau funda :);).
Toata lumea a auzit de obiceiul,, mersului cu ursul" stie cineva versurile originale specifice zonei dambovitei?
Vreau si eu niste colinde dragute
ajutati-ma si pe mine cu niste site-uri de obiecte handmade din care se poate scoate un profit bun :) Funda :*
Ma ajuta cineva sa gasesc site-uri cu creatii si note pentru nai?! Multumesc anticipat
Cum se interpreteaza vicliul? Ce papusi imi trebuie? Ce trebuie sa cant?
Bună, am nevoie urgentă de câteva colinde englezeşti şi belgiene! Funda + Vot! :*
Vreau zi eu o versiune cu jOcul caprei daca se poate aia cu capra noastra are raie
Salut TPU, vreau si eu un colind de mers cu capra, dar, nu vreau din ala cu roluri gen ciobanu zice:..., tiganu zice:... etc, . Sa nu fie nici scurt, dar nici exagerat de lung, undeva pe la 3- 4 strofe(...? (mai mult)
Am o moneda, napoleon de aur din 1864 de 20 de franci, din imperiul francez, si as vrea sa stiu unde l- as putea vinde (in afara de amanet), banuiesc ca este valoros deoarece este foarte vechi...? (mai mult)
Rosu + Verde + Albastru = Alb ? +? +? = negru Care dau negru?
Salut, care este cea mai buna marca de creioane colorate?
Ce inseamna o chitara standard? Asi vrea o chitara si am gasit una, se numeste Chitara acustica Standard m 4/4 Hora Reghin http://magazinulrapsodia.ro/hora- reghin/chitara- acustica - standard- 4- 4- ...? (mai mult)
M- ati putea ajuta va rog cu un link catre o pagina de unde as putea cumpara sau descarca TRATAUL DESPRE PICTURA A LUI LEONARDO DA VINCI. A fost candva pe Okazii, dar acum nu mai e disponibil....? (mai mult)
Am tesaturi la razboi cu varsta intre 80- 100 ani, ar fi cineva interesat? - 4 fete de masa tesute la razboi; - 4 fete de perna tesute la razboi; - 3 prosoape tesute la razboi;
luna viitoare vreau sa ma inscriu la Teatrul Tineretului de la mine din oras si as vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sa fiu pregatita? adica vreau sa spun ca e prima oara cand o sa fac asa ceva...? (mai mult)
Stie cineva vreun curs de desen gratis in Vaslui?
Ce inseamna "dublu rol" in actorie?
Buna! Ce trebuie folosit pentru a se lipi sclipiciul in pictura cu sclipici? Daca va amintiti momentele artistice de la "Romanii au talent" cu picturile acelea in sclipici.
M- am inscris intr- un concurs de desene de craciun, despre nastearea lui Iisus, ziua de craciun sau bradul de craciun. As vrea sa fac un desen frumos, dar pe net nu am gasit nimic frmuos sau...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cu o idee de desen? Cerintele sunt cam acestea dar o sa va dau si un exemplu.Desenul trebuie sa contina un ochi o gura o ureche un nas si o mana(Nu neaparat toate).Am gasit...? (mai mult)
Ce culori imi recomandati sa folosesc pentru fondul unui obiect din metal in axonometrie? Daca aveti un site sau un link cu asa ceva, spuneti-mi va rog mult!
Ce alte documente asemanatoare cu Bula de Aur cunoasteti? Dau funda :D
Salut TPU, in seara asta vin cu o intrebare mai dificila, am o baioneta, am gasit- o in pamant in curte la mine, si bunicul meu mi- a spus ca este din "Primul Razboi Mondial 1916"asa este? si vreau sa...? (mai mult)
Ce poti confectiona din lut? adica, medalioane, statuete micute (da cu ce?)
Sunt clasa a 8a si inca nu mi- am ales un profil pentru liceu imi puteti zice cateva profile imi place mult sportul istoria romana engleza biologia geografia dar nu- mi place matematica fizica chimia mai...? (mai mult)
Salut,cum credeti voi ca ar trebui sa fie liceul ideal, fundittaa
As vrea si eu sa stiu care sunt caracteristicile artei(arta in general, nu literatura sau pictura)!:3 Dau FUNDA! Multumesc anticipat.
Am niste obiecte din material Peltro 95%. Stie careva daca sunt valoroase? Multumesc :)
Am multe cataloage cu timbre si vreau sa stiu cum sa aflu daca valoreaza ceva.Le am de la un bunic colectionar si nu stiu exact din ce perioada.Ma poate ajuta cineva si pe mine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?