Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ma ajuta cineva? nu stiu ce sa aleg dintre uscate si uleioasa! ma refer la pasteluri de pictura! uscatele costa in total 140. iar cele uleioase 37lei.numai ca cele uscate is mai de firma.
Imi place foarte mult sa desenez.Prefer desenele cu multe detalii.Daca aveti idei de asemene desene sau desene care v-au impresionat va rog sa imi dati idei. Funda?!
Am de facut un desen pe tema "Arta in Timp si Timpul in Arta". Puteti sa imi dati ceva idei?
Am nevoie de idei. Ce desen sa fac cu contrastul culorilor calde reci?
Hello everybody! am si eu nevoie de putin ajutor :) aveti idee unde as putea gasi vopseluri de corp fosforescente nu UV si care sa nu coste mult? ma intereseaza culoarea rosu daca exista sau ceva cat mai...? (mai mult)
Hei, TPU! Ce mai faceti? Am si eu o intrebare... Trebuie sa fac o pictura pentru maine (profesoara duce picturile reusite la o expozitie de unde sa se cumpare si banii vor fi donati in scop caritabil)....? (mai mult)
Unde pot face expertiza numismatica a unei monede vechii din aur?
Buna TPU. Am si eu o mare rugaminte la tine. Posed 2 tablouri in panza semnate V. Cazacu de multi ani si as dori daca poate sa- mi zica cineva valoarea lor... sau cel putin ceva despre pictor. Pe net nu...? (mai mult)
Dar cele uscate, se intend cand dai cu degetul? vorbesc de pasteluri! de pictura. va rog spuneti-mi!
Buna TPU :D Am si eu nevoie de niste idei de desen, mai simle (usoare) cine are? :)
Heii! Mai am o intrebare, tot legata de arta :) Vreau sa- mi fac niste tablouri ca sa mi le pun pe pereti in camera dar nu vreau sa le fac pe sticla gen icoane sau mai stiu eu ce, vreau ceva modern, ...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste idei pentru un anumit tip de arta. Ne- a pus la desen sa facem o lucrare pentru nota si n- am inteles prea bine ce vrea de fapt. A zis ceva de un lucru original si sa ...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara creioane colorate Faber-castell?
Imi puteti da idei pentru desene de toamna?
Am nevoie de o parere. Particip la un curs de arte si am avut de desenat portretul zeului Apollo. Numai ca, dupa ce am terminat de facut portretul ni s- a spus ca va trebui sa construim portretul...? (mai mult)
Ce imagine va vine in minte cand auziti idea : "Toti vor ceva de la mine, dar nimeni nu e langa mine cand am nevoie? " Am nevoie de o idee de desen.
Am gasit in pot foarte multe carti vechi, din 1900- 1910. M- ar interesa sa le vand, dar nu stiu unde. Mai intai, cum aflu valoarea acestora? Nu vreau sa fiu fraierit. Si, exista vreun loc special...? (mai mult)
As vrea pictori care au realizat picturi cu tema Adam si Eva!
Am primit la scoala o plansa de la Carrefour ( poate stiti si voi ) si avem de desenat ceva in legatura cu Craciunul. Apoi le trimitem la Carrefour si se trage la sorti... aveti vreo idee? Ce sa desenez?...? (mai mult)
Ce creioane sunt mai bune pentru a face portrete? va rog spuneti-mi si mie o marca mai bune de creioane!
Puteti sa imi spuneti cate ceva despre Mozart? Fundoi :o3
Care e data de nastere a Mariei Cornescu? Funda..na!
Daca ar trebui sa faceti voi o poza la un obiect /un peisaj care sa reprezinte toamna, ce ati poza?
As vrea sa stiu ce valoare au 100 won coreeni in leii romanesti (nu, nu vreau sa-i schimb ). Sunt curioasa ce valoare au pentru ca am o astfel de moneda...
Sal TPU deci maine am test la desen in care o sa ne puna sa comentam o anumita lucrare puteti va rog sa imi dati categoriile frumosului, uratului si un plan dupa care sa ma ghidez cand comentez opera ...? (mai mult)
Ce slujba are un consultant artistic? Dar un critic de arta? Dar un consultat pe probleme de arhitectura?
Cine imi poate spune si mie cate ceva despre Teoria culorilor a lui Johannes Itten funda
Hey TPU:* am si eu o intrebare... cum se stropeste cu pensonul? am de facut niste stelute si de asta. fiti cat mai exppliciti va rog.
As vrea sa desenez un cățel. Cine ma ajuta cu un site potrivit?
Cine este alaturi de Adrian Pintea pe coperta almanahului Cinema 1990?
Buna TPU. Am 2 monede de1000 schilling Austriac fiecare. Dupa cat am vazut pe net sunt de aur si au 12, 15%grame, si valoreaza ceva bani ( dupa parerea mea). Ce sa fac cu ei? Sa- i dau la amanet? sau...? (mai mult)
Îmi poate spune şi mie cineva citate celebre ale lui Napoleon Bonaparte?
Spuneti- mi tipuri de creioane si pentru ce sunt adica:2b pentru portret si incontinuare spineti daca puteti pe toate ..Multumesc Dau fundulitaaa pentru cel mai de folos rasp si cu cele mai multe...? (mai mult)
Salut, nu exista ceva cursuri care te invata sa faci desene 3D? Dau funda Toate cele bune
Hei, TPU! Imi puteti da niste idei, de preferat si link-uri, de teme pentru niste desene? Vreau sa le pot face in creion si sa nu trebuiasca sa le pictez! Nu conteaza cat de grele. DAU FUNDA!
Vreau si eu sa imi spuneti toaate culorile obtinute prin alte culori. Stiu din ce se obtine verde si alte culori obtinute amestecand culorile primare intre ele, dar nu stiu de exemplu ce culoare obtin...? (mai mult)
Vreau sa ma duc prin targuri sa caut vechituri valoroase. Imi enumerati cateva marci valoroase. autori tablouri etc. lucruri valoroase
Cum pot face imprimeuri cu lucrurile normale din casa?
Imi puteti spune si mie trei tablouri pictate de Picasso?
ma poate ajuta cineva sa gasesc niste piese vestimentare crosetate impreuna cu schemele lor?... ceva mai modern.dau fundita.
Care este deosebirea intre 'pictura murala ' si 'pictura in fresca '? Ca tehnica. Si cum le deosebim si recunoastem cand le intalnim? Pe scurt.
Cum sa fac macheta la o casa?(am la educatia plastica)? Va rog ajutati- ma! Trebuie numaidecit sa o fac sa fie cu ograda si daca se poate sa se vada si ce este in casa! Va rog? Funda si...? (mai mult)
Invat la scoala de arte plastice si am tema sportul,,datimii exemple ce pot sa fac {eu am facut cu bibiclistii, tenisul, si baletu} va rog urgent
10 reguli pe care trebuie sa le respecte un autor?
Hei! am de facut o macheta la geografie la alegere despre tot ce tine de cer. Colegii mei au facut fazele lunii, curcubeul, stelele, planetele si eu nu am nici o idee. sugestii ceva?
Niste modele de desene pentru halloween am de facut pentru scoala nu prea stiu sa desenez ceva ma simplu! multumesc
Îmi propuneți o scenetă de Halloween vă rog. AM ÎNCREDERE ÎN TPU
Imi puteti face va rog niste recomandari pentru. lectura? Ceva care sa nu fie lung, de exemplu schite, nuvele, teatru... Nu prea am ce sa fac prin timpul liber si vreau sa ma apuc de citit! Dau...? (mai mult)
Cate articole contine D.U.D.O? dau fundita!
Voi participa la preselectiile pentru trupa de teatru a liceului insa nu am gasit niciun monolog care sa ma reprezinte.Vreau sa fie cat mai trist :D. Daca nu, orice monolog, orice poezie m- ar ajuta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?