Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce nota ai da urmatoarei poezii? ("tu eşti urâtă, eu nu...") tu eşti urâtă, eu nu... eu am ales frumuseţea încă din avântul nebun şi apoi mi- am căutat partea ceva mai mică decât...? (mai mult)
Tema mea la desen consta in a picta niste copii care fac voluntariat sau invata ceva anume ( exemplu la muzeu...), folosind contrastul de calitate. Va rog frumos sa imi dati idei mai detaliate in explicatii....? (mai mult)
Trebuie sa fac un desen cu portocaliu, verde si mov dar nu-mi vine nici o idee originala. Va rog ajutati-ma! :) Multumesc anticipat
Salut,TPU -Ati putea sa-mi dati un link unde pot cumpara toate creioanele: HB b1 b6 etc ( le-am luat pe sarite ) va roog! vas fi foarte recunoscator :) ------------------------------------> FUNDA.
Pe ce va place mai mult sa pictati? Hartie sau lemn?
Salut eu invat la scoala de pictura si am nevoie sa fac schite mici pentru tema libera, dar nu stiu ce sa desenez nici nu- mi vine in gind. Poate imi dati voi niste idei, sau poate chiar niste exemple....? (mai mult)
Bună tuturor! Mi- am amintit de o imagine în care era desenat un fel de războinic foarte gras și extrem de musculos cu o rachetă sau o dinamită în spate, nu mai țin bine minte...și fuma un trabuc....? (mai mult)
Cum se numesc piesele compontente ale costumului popular muntenesc? (exemplu : incaltaminte=opinci, cureaua=brau)
In ce an a fost pictat tabloul Monalisa?
Am auzit de la mai multe persoane că atunci când desenezi natura statică, în special umbre, te poţi ajuta de o "cârpă". E adevărat? dacă da, e folosită cu un anumit tip de creion sau...? (mai mult)
Dati-mi, va rog, exemplu de eroi ai timpurilor noastre, cum ar fi artisti vestiti, cunoscuti de toata lumea...
Imi spuneti si mie care sunt nuantele reci si calde? Multumesc!
Salut.Spuneti-mi si mie un scolptor roman, in afara de Constantin Brancusi...dar sa fie unul mai important! Multumesc anticipat!
Unde pot gasi o poezie scurta si frumoasa despr vrajitoare! Dau funda! va multumesc!
Unde pot gasi un site romanesc sau european (mai ieftin)cu clay de buna calitate? Va rog frumos sa-mi spuneti urgent!
Cine stie unde pot gasi hartie speciala ca in videoclipul de mai jos? sau macar cum se numeste...Dau funda https://www.youtube.com/watch?v=-5wfjGZQNlk
Ce urmareste in primul rand arta? Sa exprime emotii/ sentimente sau sa creeze frumusete?
De unde pot cumpara,si cu se foloseste hartia aceea pe care faci un desen sau scoti la imprimanta direct pe ea,o pui pe ceva, uzi hartia si ramane desenul pe obiect... funda
Cum se numeste foaia aceea pe care ai un desen il pui undeva, il uzi si ii dai folia jos si ramane imprimat acolo desenul (as vrea sa imi fac singur un desen si sa il lipesc pe niste caiete)
Bunaaa! Se apropie Halloween- ul si clasa mea organizeaza un concurs cu acesta tema. Vrem sa avem niste probe noi... (nu gen: cel mai frumos costum, cele mai bune prajituri). Ma ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum se cheama pictura de pe coperta acestei carti? Funda maaare! https://www.google.ro/search?q=cismigiu+ %26+ comp&client=firefox- a&rls=org.mozilla:en- US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oFZUUq-...? (mai mult)
Stiti vreun mic filmulet unde sint aratate cazuri pe violenta in familie,pe strada, la scoala etc? Ajutati-ma ca rog
Cine stie site- uri pentru bunele maniere? Cel mai bun site sau cele mai bune site- uri primesc funda. Am vazut la librarie o carte legata de bunele maniere cred ca costa aproximativ 60 de lei. Scria ceva...? (mai mult)
Care sunt culorile reci, calde, neutre?
Daca este cineva care este sau a terminat o facultate pe sectie cu japoneza sau coreeana, as dori sa vorbesc cu el legat de examenele pe care le- a dat si de pregatirea pe care a trebuit sa o faca si ...? (mai mult)
Imi trebuie niste poze cu,, casele romanilor" pentru un proiect.Dar imi trebuie poze dupa care pot face o macheta nu imagini cu interiorul.Dau funda celui ce imi da poze!
Cine imi poate propune niste carti bune, gen drama, romantic, educativ. Sau pagini online de unde l-as putea descarca cartile. Va multumesc!
Am nevoie si eu de un lac de vopsea pentru sticla. Am nevoie de acest lac pentru ca pictez pe farfurii si nu vreau ca vopseaua sa se stearga.
Dau funda. Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Merci anticipat! PS: Abia am inceput sa scriu carti, asta fiind prima incercare pe care o sustin, deci imi pare rau pentru. toate greselile aparute in...? (mai mult)
Am o intrebare (sincer) cine e bun la,, doll customization"...imi dati si mie niste sfaturi va rog!
Stie cineva unde pot gasi in Piatra Neamt clamite si brose asemanatoare cu acestea? http://img06.mercador.ro/images_mercadorro/9135795_1_644x461_nou228- clame- par- la- 160- lei-...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut o poza in genul acestora http://caspost.com/45- stunning- satire- illustrations- of- pawel- kuczynski/3/ dar cu o tabla de sah, intr- o parte fiind un loc poluat iar in cealalta...? (mai mult)
Hey! Buna TPU! Am scris o poezie... si vreau sa cer parerea voastra. Plus ca astept si niste corectari gramaticale deoarece engleza mea nu e pefecta... So here we go ^^. Magic darkness In this...? (mai mult)
vreau si eu un desen pentu poezia Emotie de toamna a lui nichita Stanescu
La ora de muzica profu' ne- a pus sa cantam pentru corul scolii eu stiu ca am glas dar sunt incepatoare imi puteti spune si mie o melodie in engleza dar nu foarte usoara adica mai grea ca piesa lui...? (mai mult)
Stie cineva unde pot citi carti pe franceza online?(funda+vot) :)
Am 14 ani si sunt un bun dansator si as vrea sa am o cariera in circ la Globus poate ma ajutati si pe mine happy Dati- mi niste sfaturi, cum as putea sa ajung acolo, ce ar trebui sa fac...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la centrul cultural francez din Iasi. Am 14 ani, sunt elev in clasa a 9-a si stau in Iasi. Vreau sa stiu cu exactitate care sunt preturile actuale de inscriere
Salut, ajutati- ma cu niste video interesante si calitative in ceea ce priveste violenta, ceva video care pot sa fie prezentate la un consiliu de profesori, multumesc anticipat, ofer funda pentru ce...? (mai mult)
Ce culori pot folosi pentru a picta pe lemn ce nu este preparat? Lemnul trebuie preparat obligatoriu? (nu este o icoană)
Cine a fost cel mai mare pictor?
Care puteti sa-mi spuneti in ce fel de lemn se poate sculpta!
Deci am pus o poveste pe un site. http://www.wattpad.com/26538106-doar-o-privire?d=ud#! p=4 şi nu ştiu cum să pun următorul capitol... ştiţi cumva cum pot pune next? :(
Ce parere aveti de urmatoarea poezie? Noapte de toamna, lumina lunii cade pe frunzele de pe lac, Si descopera tainele noptii, care- ti fac tie mereu pe plac, Vantul usor, ce- ti sufla prin par, ...? (mai mult)
AM NEVOIE DE UN RASPUNS RAPID! Cum se numește statuia cu fata și broasca de lângă muzeul de artă din Constanța(cum intri pe stânga)?
Stie cineva un site de lucruri/materiale profesionale de pictura /desen/grafica...Dau funda! Multumesc anticipat!
Niste mottouri despre carte? Fundita
am o tema de gandire pentru la scoala si am ramas in pana de idei, ce crezi ca ar trebui sa desenez sa reprezinte o speranta intr-un viitor mai bun de craciun?
Am nevoie de ajutor, stie cineva cum se face analiza unei picturi? am nevoie de explicatie pentru culori, linii si compozitie pentru "Still life with playing cards " de Georges Braque,
Ce licee de arta sunt in Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.