Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nota pentru poezia "Noi pacate": noi păcate de iulian noi, stropii de ploaie, avem păcate. izgnoniți din cer, cădeam grămadă peste guri deschise și capace lipsă. ( continuarea poeziei...? (mai mult)
Buna! daca soarele este o stea de dimensiune mijlocie atunci care este cea mai mare stea din univers? dau funda!
Buna TPU as vrea niste imagini pe care sa le pot desena. Multumesc Funda
Am auzit acum un an despre o carte, insa nu mai imi amintesc nici titlul ei, nici autorul... oricum, cartea este despre o persoana care are personalitate dubla, care ziua este politist, detectiv, ...? (mai mult)
Idei de desen in care sa folosesc doar perechea de culori verde-rosu va rog.
La a câta ediţie a ajuns Festivalul Internaţional "George Enescu" în acest an, dedicat marelui compozitor român?
Ce parere aveti despre cultura hippie? (de curiozitate si din pasiune) Dau fundita celui mai bun raspuns :o3
Spuneti-mi va rog niste picturi, schite pentru pictura cel putin 5,,, despre literatura de exemplu imagini din povesti pentru clasa a 6 va rog frumos dau funda.
Funda! Am vazut pe un site de instrumente muzicale la sectiunea chitare acustice doua tipuri : chitare Jumbo si chitare Western.Care e diferenta dintre ele? si care ar fi buna de achizitionat pentru...? (mai mult)
:o3 Stie cineva cursuri de canto online |? :* Dau fundita :)
Ce pasiuni mai deosebite aveti?
Care este cel mai lung fluviu?
Imi puteti spune niste site-uri de unde pot descarca, carti de desen ( indiferent de limba ) in format PDF!
Stie cineva un site unde pot sa citesc " Vietile paralele" de Plutarh? Ma intereseaza capitolul Alexandru cel Mare-Caesar. Multumesc :)
Vreau sa va intreb ceva, in special pe cei care cunoasteti detalii legat de subiect dar nu numai. Trebuie sa fac pentru scoala un peisaj in diferite tehnici. Daca formatul e de 9X12 cm, deci mic...? (mai mult)
Cum se scrie in baza 10 23x
Miica intrebare. Culorie de ulei trebuie amestecate cu un ulei special sau ele au deja ulei in ele? Stiu ca exista niste solventi insa eu stiu ca aceia se folosesc in general pentru a curata pensulele/paleta,...? (mai mult)
Cum vi se pare? Si daca nu va suparati, puteți sa imi spune- ti si mie niște versuri de genul asta care chiar merita citite? Iti multumesc ca ai apărut in viața mea. Vreau sa știe toată lumea...? (mai mult)
Ce as putea desena DOAR cu rosu-verde sau galben-violet? Nici macar cu creionul grafic. M-am gandit la mai multe, dar cam toate mai au o culoare in plus pe langa cele doua. :D
Eu sunt o pictorita si nu stiu de unde sa iau panza. Ofer funda pentru cei ce stiu!
Ce vrea sa insemne " arcul ca element arhitectural comstructiv "? Funda.
Va rog sa ma ajutati, imi puteti spune cum se numeste palaria aia din filmele coreene stiti voi de este mare de culoare neagra? Va rog dau FUNDA, daca raspunzi acum cu un raspuns bun.
Funda! De unde pot comanda online foi de pergament sau niste foi A4 care sa aiba un aspect invechit?
Ce a folosit aceea persoana pentru a scrie asa mare si ce este aia, vopsea? http://www.google.ro/imgres?newwindow=1&hl=ro&tbm=isch&tbnid=uwZVyz0k33ANmM:&imgrefurl=http://mesaje.haios.ro/listeaza_poza.php%3Flang%3Dro%26id_joke%3D318%26s%3Dmesaje&docid=f8Y7ZrJAVs2hLM&imgurl=http://mesaje.haios.ro/sim
Imi puteti da niste documentare bune despre perioada comunismului?
Stie cineva o aplicatie android cu carti audio in limba romana? Dau funda :)
Unde pot gasi link-uri pentru bratari in Craiova?
Rominia in primul razboi mondial de care parte a fost?
Sall,vreau sa ma duc si eu la romanii au talent sa cant vara nu dorm, imi spune si mie cineva de unde fac rost de negativ?
Hey,buna! am nevoie de sfatul vostru....am o seara speciala si as vrea sa-mi procur/cos la comanda o rochita scurta... ceva idei? puneti o poza.:*merci anticipat
Am o tema la arte. Tre` sa fac un desen cu un obiect foarte important dintr- o carte sau dintr`un film/serial ceva... Eu am cateva idei, dar as mai vrea si altele, pentru ca ale mele sunt cam stupide...? (mai mult)
Stie cineva in mare cam cu ce se "mananca" actoria? Fara raspunsuri de genul : "Pai actoria e sa fi actor si sa joci in filme, seriale, reclame eTc. " Ce va mai concrect. pe ce se bazeaza...? (mai mult)
La liceu, informatica o facem pe grupe (jumatate de clasa cu un profesor jumatate cu alt profesor, in ordine alfabetica). Eu vreau sa ma mut in grupa cealalta, pentru ca este un profesor mult...? (mai mult)
Cine a facut spiritism sau site un ritual de chemare a demonilor.Am auzit ca nu e obligatoriu sa cresti in Satana ca sa realizezi aceste ritualuri/sedinte. Vreau sa stiu daca este adevarat si ce fel de...? (mai mult)
Ce nota merita poezia "unde ai ascuns mașina timpului?" - unde ai ascuns mașina timpului? întreabă spațiul vizibil chinuit de întinderea brațelor lui (continuara aici :...? (mai mult)
De unde pot gasi fotografii cu hartile franceze din razboiul 1814?
De ce isi provoaca statul o inflatie? Care sunt beneficiile statului de pe urma inflatiei? Multumesc! Dau Funda raspunsului corect. :D
Buna tuturor. Am si eu o intrebare, ce credeti ca ar fi mai bine sa aleg sa urmez niste cursuri de actorie sau baterie ( tobe ). Si un argument la raspuns. Tinand cont ca anul viitor as vrea sa urmez ...? (mai mult)
Cum sa fac un clustering despre culorile toamnei? aveti idei?
Buna! Mi-ati putea spune va rog cate o formula de salut din fiecare tara europeana?
Am si eu o dorinta... Imi puteti explica cum este scara tonala? Daca se poate si o imagine :) Nu doar scara tonala cu gri, negru, alb, ci si celelalte cu rosu sau alte culori... Ma puteti ajuta? ...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceasta poezie? Marte să fie Loc de întâlnire Foc și iubire Loc pustiu de întâlnire Strigăt calm ca de iubire, Mers încet spre lună, Pământul să- l ținem in...? (mai mult)
Hey, am modificat o melodie pe MixPad si nu stiu cum sa o dau pentru a merge pe winamp. Adica stiu ca pot sa dau click dreapta si dupa pe open with... si am dat la winamp si nu merge. Ce pot sa fac?
Salut ajutati-ma va rog cu o legenda, (adica ceva povestire ).
UrSuL3Tz intreaba: Salutare tuturor! As dori si eu sa am un caine sa il adopt mai precis pui pana in 2- 3luni, daca ma puteti ajuta va rog frumos as ramane indatorat celui care ar putea sa imi ofere...? (mai mult)
Vreau un site cu IQ GRATIS ca pe toate pe care le stiu sunt cu sms, v-as fi recunoscator si dau funda :*
Hey! As vrea sa iau niste lectii de canto dar si de pian in Iasi. Stiti cumva un/o profesor/profesoara bun/buna sau vreo scoala unde as putea sa le iau? Mentionez ca nu sunt din Iasi dar o sa ma mut acolo...? (mai mult)
Ce liceu sa urmez?
Voi ce ati alege, sculptura sau scenografie in cadrul Universitatii de arte din Bucuresti?
Care sunt cele 7 ramuri ale artei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.