Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce concursuri de picură cunoașteți?
Cine imi poate face un top al celor mai bune si mai interesante documentare, preferabil care sa aiba legatura cu istoria artei? (orice, arta egiptului antic, arta greciei antice, arta romei...? (mai mult)
Hei, TPU! Exista site- uri sau scenete de unde pot sa iau scenete mai contemporane, adica na, sa fie mai asemanatoare cu ce se intampla in viata de azi sau cu ce se intampla in filme, ca la teatru,...? (mai mult)
Buna tuturor dupa TPU.Am vrut sa pun o intrebare in care va cer parerea despre blog- ul meu. Vreau o parere sincera, fundita o voi da la 10 posturi la nimereala cuiva, nu conteaza daca postul lui zice...? (mai mult)
Sunt in clasa a IX- a si la ed. vizuala (desen), profu ne- a spus ca data viitoare sa ne documentam despre grafica de carte, ca sa stim ce sa desenam in clasa. Eu chiar nu am nicio idee. Ma...? (mai mult)
Exista o pictura foarte celebra, in care apar 2 barbati ce stau cu mana intinsa unul spre altul, se afla undeva pe nori sau nu stiu exact... as vrea sa stiu cum se numeste! :)
Salut, Cine poate sa imi spuna si mie ce parere are de aceasta poezie scrisa de mine, critica, pareri, orice imi va fi de folos. Urmele mele Urme de pași văd în spatele meu, Aceleași...? (mai mult)
Heii sunt clasa a 9a la liceu de arta profil arhitectura si am o ora pe saptamana de ROFA(ora de specialitate). aveti idee cumva ce anume facem si de la ce vine numele asta?
Am nevoie de o idee urgent, la desen ne.a rugat profa sa facem un desen legat de politie.Nu stiu in ce zi o sestie de politie implineste nustu cati ani de la infintare si trebuie sa facem un...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un perete artistic deci ce sa fac pe el?
Cum fac la pictura sa fac norii cat mai reali deoarece desen un avion si am nevoie de cer... Cum procedez? niste tutoriale? :) Funda
Care ar fi desenul de pe coperta unei reviste cu numele -"Labirintul cartii"?
Trebuie sa fac niste insigne despre toamna, ma gandesc sa le fac in word, dar nu gasesc imagine pentru insigna :(
Salut, unde pot gasi si eu un sait in care sa aflu parerea altaltor oameni despre poeziile pe care le scriu, nu stiu ma gandesc la un critic sau cineva care a mai scris. Multumesc
Credeti ca ar fi bine ca sora mea sa se dea dintra 5-a la petru rares lceu Suceava?
Obiectiv 70-300mm sau de 50mm? Care scoate pozele mai frumoase? + explicatie sau cea o poza demo. dau funda, multumesc.
Anul acesta ma ocup de organziarea balului bobocilor si am nevoie de cateva idei referitoare la tema balului! Multumesc! Fundaa! :*
:) Sunteti de acord cu cu spusele lui Goethe:"Avem din nastere, dar oarecum ascuns, tot ce ne trebuie pentru viata.Aceste daruri, se pot dezvolta de la sine.Nu- i nevoie sa ne indoape cineva...? (mai mult)
Se apropie ziua unei persoane dragi mie, aşa că m- am gândit să îi pictez un tablou si să il fac cadou. Faza este că nu prea am idei ce i- aş putea picta. Am o imaginaţie imensă, dar...? (mai mult)
Salut, vreau si eu un link cu povestea Gustul mierii de Jean Claude Carriere, in cartea "cercul mincinosilor", funda!
De curand am primit o bicicleta de colectie cadou. M- am informat nitel si am aflat ca este din anul 1980.Numele sau este Raleigh Rialto. Precizez ca bicicleta are acele caracteristici ale anilor...? (mai mult)
Imi puteti da va rog un exemplu detaliat de prosop national cu diferite informatii despre el (imaginea lui, confectionarea sa, elementele sale etc.). Mutumesc mult.
Funda! Știe cineva POVESTIREA de la aventurile lui huckleberry finn?
Stiu ca s- a mai pus aceasta intrebare dar nu am reusit sa gasesc ce ma intereseaza. Am nevoie de primul volum de la Irina Binder, fluturi in format pdf, sau oricum numai sa fie online. Dau funa. Va ...? (mai mult)
Care este cel mai bun liceu din Suceava?
Hei, TPU! Stie cineva daca volumul 8 din Tara Duncan a aparut in Franta? Daca da, cand va aparea si in Romania?
Stiti cartea FURIA de L J Smith? Cunoasteti cumva cine e pe coperta acestui volum? [varianta in romana a cartii, evident]
La limba romana ne- a pus sa scoatem niste fiuri de stil din poezia "Freamat de codru" de Mihai Eminescu si eu vreau sa desenez ceva la aceasta pentru ca avem un jurnal ...? (mai mult)
Unde pot gasi cursuri de jeet kune do in Bucuresti?
Hey, TPU! Vreau si eu sa stiu unde pot vedea(in romana sau engleza) episoodul din atacul artei in care se face un suport arici pentru creioane si alt episod in care sunt desenate planete cu ajutorul unui...? (mai mult)
cum scap de ban permanent pe forum am luat pe jb.lunetistii.ro ban permanent forum cum scap
Salut TPU, va rog sa ma scuzati daca am gresit categoria nu stiam exact unde sa incadrez intrebarea, scriu si eu o poveste si trebuie sa ii fac niste postere pentru capitole si ceva de genul, am talent...? (mai mult)
Un stil de a învăţa, uşor şi să dea rezultate! Pentru materii ca : biologie, chimie, română, istorie. etc.
Salut, TPU, am o carte religioasa in limba rusa, am reusit sa traduc titlul " molitvoslov" e o carte veche, stie cineva despre ce e vorba eu am cautat pe net dar nu gasesc nimic?
As vrea sa fac o colectie,dar nu stiu cu ce sa fac, adica timbre sau chestii de genul (fara servetele si paie :)) ). -FUNDA-
Unde as putea gasi informatii bogate despre cultura japoneza feudala (samurai, codul bushido, arte plastice)? va multumesc
Cum pot sa ma remarc in cariera de muzica? :S
cum fac sa ma fac cunoscuta in cariere de disayner? Astept pareri.Raspunsul cel mai bun primeste Funda!
Ce adeziv pot folosii pentru pictura cu nisip? Vreau sa lipesc nisipul pe placaj.
Stiti cum se fac acele semne de pe instagram, gen : fundite sau stelute etc? Sau stiti vre un site de unde se pot copia? Multumesc anticipat
Niste carti interesante cu multa actiune, suspans stiti?
Care este cel mai bun (de calitate) cub rubic? Unde pot găsi? Dau fundaș
Se zice ca daca faci rau se va introace cu putere dubla... acest caine este unul dintre multele exemple care demonstreaza ca unii oameni chiar nu au inima, nu inteleg de ce fac asa ceva + ca au si filmat...? (mai mult)
Am vazut la Real acuarele tempera la 28 de lei.Imi spuneti ce marca sunt si daca sunt bune
Hei..sunt din Galati si as vrea sa imi fac un tatuaj.mai exact o fundita la incheietura mainii, imi poate spune cineva cam cat m-ar costa? mersi:D
Hello, ati citit Miorita, nu? Mitul mioritic, hehe, este superb, de fapt, nu chiar, nu ma prea impresioneaza, este doar o scurta poveste, sa zic asa, dar, intrebarea: De ce moldoveanu' s- a ...? (mai mult)
[o intrebare grea] [durere-tristete-amaraciune-gelozie-mahnire-ura] Daca ar fi sa le cuprindeti pe toate intr-un desen, cum ar arata desenul? -funda-
is in clasa a9a si as dori sa stiu daca ma pot transfera la liceul de arta... si c-am ce ar trebui sa fac?
Dati-mi si mie niste piese faine in limba engleza sau pe oricare alta limba straina P.S pentru un concurs
As vrea sa fac lucrari in pix, dar nu gasesc exemple pe net. Poate gasiti voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a