Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As avea nevoie de cateva siteuri de editat poze online! Imi puteti spune cateva?
(Uhm...yea..nu stiu daca am postat la categoria potrivita intrebarii dar na. c': ) Buna. ( 'u') Am nevoie de o poza cu un barbat destul de inaintat in varsta dar nu foarte batran. sa stea cu capul sprijinit...? (mai mult)
Era o poezie despre drumul cartii, adica de la inceput cum se taie copacul, apoi la tipografie si asa mai departe.Cine o stie va rog sa mi-a spuneti. Urgent!
cum rezolv lag pe cs 1.6 dau si comenzile astea in consola astea Rate 25000, cl_updaterate 101, fbs_max 101, fbs_modem 200, net_graphpos 2 si la un timp merge dar de azi am bacat iar...? (mai mult)
Buna!:) stiuti cumva cum si unde pot face dublaje in Bucuresti? adica am cautat dar n.am gasit nicio agentie de genul in Bucuresti si imi doresc enorm :((
Ce piese de teatru se studiaza in clasa a9a la un liceu vocational, pe profil teatral?
Vreau si eu semne pentru instagram. Gen : fundite, microfoane, fructe, legume, stelute, etc. Ceva mai special.
as vrea sa imi fac un rom pe imvu si sa-l gasesc pe chat rooms, dar nu stiu cum sa fac asta! Va rog sa imi trimiteti cat mai repede raspunsurile! Va multumesc
Ce parere aveti despre aceasta melodie? http://www.youtube.com/watch?v=GGNNqAc1s4Y
Stie cineva cam ce semnificatie ar avea tatuajul Antoniei de pe deget din aceasta imagine? http://bravonet.ro/blog/antonia- s- a- logodit- in- secret- foto/2013/08/19/ Ar semana cu un semn tribal sau ...? (mai mult)
Mi- a venit o idee si am nevoie de pareri si sfaturi: m- am gandit sa ii pictez un tablou varului meu. El este martor al lui Iehova si as vrea sa ii fac un peisaj, gen raiul. Am vazut in mai...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa alcatuiesc un eseu pe tema:Cultura inseamna largirea minții și a spiritului. FUNDA pentru cel mai bun eseu
Pe plastilina fimo se poate picta cu acoarele "Tempera" sau "Acrylice"?
Buna mneata tuturor. Cine imi poate da cit mai multe titluri de poezii in care se trateaza tema limbii romane. Va rog, urgent. Cine si cite stie.
Salut,cam cat ar costa un tatuaj pe antebrat lung cam de 10 cm (vreau sa imi tatuez o fraza in araba, incolor)
Cine are rezumatul operei " Mistretul cu colti de argint" de Stefan augustin Doinas? D-au funda!
Cum pot sterge o adresa de emai si un cont de facebook? D-au FUNDA!
Cum se cheama meodia? http://www.youtube.com/watch?v=vjfxyEYlHGM
De ceva timp m-am apucat să desenez în creion și mi-ar prinde foarte bine niște păreri: http://dianaalex93.wordpress.com/ Multumesc!
Am nevoie de parerile voastre in legatura cu aceasta geanta. Este firma Zack si vreau sa stiu daca este pentru dame sau pentru barbati? Imaginile le gasiti la linkul de mai jos. http://tinypic.com/view.php?pic=257qbn4&s=5 ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti ce se intampla in cartea "La tiganci." de Mircea Eliade?
Dati- mi si mie link- uri cu tutoriale in romana de desenat. Basics- uri gen: cum sa faci un corp animat in anumite ipostaze sau ceva de genu. Pe scurt: ceva care sa ma ajute sa desenez desene animate ...? (mai mult)
M`am apucat de grafiti. Am luat premiul 1 pe scoli cu desenul meu, iar mai multi mi- au zis sa ma pun pe treaba serios, pentru ca eu nici nu prea fac, dar imi place. Cam cat costa un sprayurile mari,...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste picturi, schite pentru pictura cel putin 5,,, despre ce adica vara (marea_) de asa tipurri
cine ma ajuta si pe mine. vreau sa descarc un font de scris pe care l- as descrie ca si cum as picta cu multa vopsea, sper ca ma intelegeti. imaginati- va un pahar cu un lichid colorat care se ...? (mai mult)
..imi puteti da un site (romanesc) cu produse mod poge (sau ceva de genu')Urgent!
Buna ziua tuturor. M-ar interesa daca are cineva reviste Lucru de Mana vechi, aparute in anii anteriori. As dori sa le cumpar eu. Multumesc si astept mesajele voastre.
Cat comision ia Banca Transilvania daca vreau sa depun o suma intr-un cont de la OTP Bank?
Ce materii se fac la UNATC?
Cine stie unde gasesccartea nasul in format pdf gratis va rog mult dau fuda
Stiti cumva cand sunt mai exact Zilele Orasului Targoviste? Adica unii spun ca sunt de pe 8 pana pe 10 si altii ca sunt de pe 6 pana pe 8 :) Va rog sa ma scoateti din ceata multumesc! DAu funda!:D
Hei TpU! :) Visul meu a fost si inca este sa devin vedeta.Sa cant sa dansez si sa joc in seriale.Profesorul de muzica de la scoala spune ca am o voce frumoasa si mie imi place sa dansez.Crededeti ca am...? (mai mult)
Cum a aparut cartea?
Ce parere aveti de stilul hipster la fete? Si cum il descrieti? Poze optional. FUNDA!;)
Picturile pe sticla se realizeaza cu acrilice sau cu vopsele speciale pentru sticla? Promit funda. :)
Pentru a putea desena un portret realistic, cum pot face umbre pe fata? Si de ce am nevoie(ce fel de creion)? Fundaa
Cine imi face si mie un top 3 sau mai mare a "Celor mai importante festivale de folclor din Romania"?
Cine ma poate ajuta cu un link sau site unde pot descarca AUDIO cartea tiganiada de ion budai deleanu. Dar sa fie toata!
Cine stie poezia intreaga? dau funda) stiu doar citeva versuri:,, `iar la scoala bag de seama ca mi-i tare dor de mama...si mereu,mereu, mereu mi-i tot dor de plaiul meu...``
Hei prieteni, am mare nevoie de voi! Cred ca sunteti pe aici cativa pe care ii preocupa fotografiatul sau imaginile in general. Doresc sa fac un poster de dimensiuni foarte mari pentru un prieten si va...? (mai mult)
Heei! Unde pot gasIi un program cu care sa pot edita culoarea ochilor? Voi pe care mi l`ati recomanda? DAU FUNDA! :)
Vreau sa-mi cumpar pistol de vopsitCe imi recomandati? - ce parere aveti despre Paint zoom?
dati-mi si mie niste siteuri unde sunt desene, din creon :D! Funda
Cunoasteti vreun pictor care se semna RoS pe lucrarile lui?
Cat credeti ca ar valora o bancnota de cinci sute de lei care are data de 19- VII- 31- 34 ( in acest format apare pe bancnota ). In josul bancnotei apare cred tipografia " Bradbury, Wilkinson & Co L. ...? (mai mult)
Unde pot sa fac canto in Brasov?
Salut,anul acesta sunt a Vlll-a si clasa mea trebuie sa prezinte un concert de ziua profesorului,ma poate ajuta cineva cu un scenariu:cintece,poezii orice. Ofer Funda, multumesc anticipat!:*♥
Are cineva negativele la melodiile : Elena Gheorghe - Jumatate Andra - Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine? Am nevoie de ele pana luni. Dau funda :)
Hei! Stiti ceva carti asemanatoare trilogiei "Fifty shades"? Nu neaparat legate de erotism, dar sa se bazeze pe aceeasi idee (cineva isi schimba viata atunci cand intalneste persoana iubita sau ceva asemanator). ...? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca stiti vreun site, sau orice altceva unde pot gasi plastilina FIMO la un pret mai mic de 6.50 lei. Va multumesc! :-*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a