Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
cineva din Bucuresti care a facut cursuri de desen (grafic) la Fundatia Dan Voiculescu? As vrea sa stiu in ce consta testarea de la inceputul cursurilor (natura statica la alegere sau cu un model...? (mai mult)
Hei, stie cineva, in Constanta, unde pot citi arhive cu casatorii oficiate pe la inceputul secolului 20? in jur de al 2lea Razboi Mondial? adica as vrea sa aflu pe ce data s- au casatorit 2 persoane,...? (mai mult)
Salut,stie cineva un site unde as putea vine fotografii? sa nu fie teapa?
Am un forum ( http://devilx-jocuri.forumz.ro/ ), e foarte frumos forumu, dar nu stiu cum sa il populez. Idei? Niste siteuri unde pot face reclama la forum ar fi perfect.
Cine imi poate da link-uri pentru tutoriale cu desene(pas cu pas)?
Bună Ce tip de creioane folosiţi pentru desene tehnice? Dar pentru portrete? Până acum am desenat cu 2B şi 5B. Şiii eventual nişte detalii despre restul intrumentelor de desenat care ar putea...? (mai mult)
Va rog, cine stie sa imi spuna si mie cum se numeste arta de a face desene in acest gen : https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944113_527960077261128_1135792771_n.jpg Multumesc!
Daca vreau sa fac liceul la Colegiul National de Arte "Regina Maria" din Constanta intr- o clasa de muzica iar ca instrument sa fie chitara, trebuie sa fac chitara la ei cu profesorii lor sau...? (mai mult)
Este facultate de gastronomie în Constanța? Dacă da, dați vă rog mai multe detalii. Mulțumesc.
Salutare, vreau sa compun o melodie cu ritm pop, unul energic care sa le placa oamenilor la auz.Cuvintele le- am scris si le rescriu din nou in engleza.Nu gasesc un ritm ajutati- ma sau dati- mi sfaturi. ...? (mai mult)
Unde gasesc in Romania film foto pentru Fujifilm instax mini 25?
Buna,am scris cateva poezi si as vrea sa stiu cum pot sa autentific poeziile?(sa fiu sigur ca nu mi-le fura alti)
Magazinul Claire's se gaseste in mall Unirii? Daca nu, unde?
Care e poezia ta preferata?
La Art Attack cand se foloseste aracet de obicei se foloseste si hartie de ziar, stie cineva ce fel de hartie este la fel de fina si usor de rupt ca ce-a de ziar?
Vro idee de tatuaj, pe antrebrat sau in partea stanga a corpului sub mana :)
Va rog frumos, daca stie cineva unde se mai organizeaza o campanie de donare de carti, sa-mi trimiteti si mie datele de contact. Multumesc,
Sall bag tastatura si mousul la unitate si nu merge ce are am un windows nou raspuns urgent
Incerc de cateva saptamani sa postez un videoclip pe instagram. Are mai putin de 20 sec, dar tot nu merge. Dupa EDITAT imi da eroare. Va rog frumos sa imi spuneti si mie cu ce gresesc. M- ar putea...? (mai mult)
Unde as putea gasi un dojo de aikido in Cluj? Dau funda
Buna utilizatori TPU! Am 11 ani si acum trec a 5 - a... 1) Am inteles ca va fi grea... Aveti va rog sfaturi? 2) As vrea sa ma fac... sa zic asa cunoscuta, populara printre colegi prin a fi eu! Sfaturi? ...? (mai mult)
Hey all :D Cine ma poate ajuta cu ceva?:D Cine stie un site pe care pot gasi o poza cu un baiat cu fum de tigara in gura cu pirsing in spranceana si are fullcap :D daca stie cineva va rog :D FUNDA LA...? (mai mult)
Neata! Cine imi poate da un tutorial cum se fac chestile pe care le foloseste cel din video ------> https://www.youtube.com/watch?v=I1W5bv1QVbM :D merci... funda primul tutorial...
Intrebarea mea este urmatoarea: am scris o carte de aventura de aproape 100 de pagini si vreau sa stiu daca imi puteti sugera o editura care este dispusa sa publice un debutant? Ofera funda
Are cineva pe aici carti (beletristica, biografie) in pdf si ar fi dispus sa mi le dea si mie sau sa- mi zica site- ul unde le- a gasit? As aprecia si cateva recomandari cu ce ati citit si v-...? (mai mult)
Unde as putea gasi un dojo in Cluj?
De ce poarta lumea sepci si articole monster? Chiar asa nu va deranjeaza la ochi?
Unde se gaseste magazinul Clair's? Se gaseste si in mall Unirii?
Cum pictezi in ulei? Sunt culori si ulei speciale pentru asa ceva? Vreau mai multe informatii va rog!
As dori sa imi spuneti niste programe cu care pot invata engleza, as vrea sa incep de la 0 cu niste simple cuvinte dupa accea sa invat tot mai mult, imi puteti pune un link de download....? (mai mult)
imi place foarte mult sa desenez si as vrea sa- mi fac o cariera din asta, dar mai intai trebuie sa dau la un liceu de arte i alte lucruri... intrebarea mea : cum va fi prima oara la liceul de...? (mai mult)
Ce filme bune ati vazut cu Kevin Spacey?(in afara de Pay It Forward si House of Cards)
Cum sa fac sa am multi followers pe Instagram?
Cum se fac acele semne pe instagram gen : funde, legume, stelute, fructe...etc. Scuzati categoria.
Cum as putea invata aikido?
Am nevoie de câteva exemple (cu cât mai multe cu atât mai bine) de ziare românești faimoase, care eventual să fie vechi sau dispărute.
Exista culori care incep cu litera 'e'? DA (exemple)/ Nu
Vreau sa- mi desenez/pictez pe usa de la camera mea, nu prea am idei. As vrea ceva fluturi, buburuze sau chestii micute sau ceva flori. As avea nevoie de poze, tutoriale sau poate chiar idei...? (mai mult)
Heeey, am si eu o intrebare. As vrea sa ma apuc de fotografie, dar calumea si nu stiu inca exact de aparat sa- mi iau. Am o "dilema" intre Nikon D3100 si Nikon Coolpix L810. Ma puteti ajuta cu o parere...? (mai mult)
Ok,deci as vrea va rog sa-mi spuneti daca la jocul 1dreamboy..iti trebuie ceva bani?
Cum se fac zeci si sute de like-uri pe instagram?
Ce simboluri magice stiti? Legate de magie, viitor sau alte lucruri, dar nu de religie sau satana.(cum este pentagrama) :o3 Daca nu stiti numele acelui simbol. Puteti sa imi dati o poza(asa...? (mai mult)
vreau sa imi fac un tatuaj unul mic.eu am 16 ani si ma intrebam daca prietenul meu are 18 nu pot merge cu el? eu am vorbit si cu mama si a zis ca de ce sa fac ceva sa ma doara si sa nu imi fie...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi fac un tatuaj pe piept am 16 ani vreau sa-mi spuneti pe o scara de la 1 la 10 cat de tare doare,
Salut imi puteti spune cine se pricepe in photoshop cum se numeste fontul asta : http://imgur.com/hFunC3p. Si daca imi mai puteti face inca, cateva de genul acesta dar nu cu numele "vito.scaletta"ci cu...? (mai mult)
Trecand de noaptea grea din jurul meu. Neagra ca iadul, fara de sfarsit, ii multumesc orcarui Dumnezeu pentru sufletul meu necucerit. In gheara sortii strans fara crutare Nu am dat inapoi si ...? (mai mult)
Am o intrebare: Ce parere aveti voi (cinstit) de: Mare Maresal Ion Antonescu si de Regina Maria (sotia regelui Ferdinand). Dupa parerea mea, ambii trebuie declarati eroi nationali. De curand,...? (mai mult)
Imi puteti spune, va rog ce o sa fac la limba romana in clasa a- X- a. As vrea sa ma pregatesc de acum, pentru ca stiu ca e foarte multa materie si as vrea sa citesc unele carti. Va multumesc...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/pages/Andreea-Badaran-Drawing-Pencil/470405876390334?ref=br_tf. Poate va place! xD. Desene in creion. De o fata de doar 14 ani!. Un like? Funda, vot.
Cum pot intra in posesia cartii Fluturi- Irina Binder in format electronic? va rog frumos ajutati-ma :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?