Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am si eu o intrebare legata de vestimentatie. Din cate am vazut iti poti da seama usor ce gen de muzica asculta cineva dupa cum se imbraca...eu ascult dubstep, DNB, electro. Intrebarea este...cum...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi fac o pagina de stiri despre vedete si tot felul de noutati, dar sa fie anonima... pe net? (pagina/blog) pe care sa-l urmareasca lumea si cum sa fac sa fie urmarit? idei?
Cine stie un site gen Secretele lui Lovendall?(cei care stiu despre acest site poate pot sa imi dea si mie un site asemanator :) dau funda!)
Ce parere aveti despre tarile care au schagen?
As dori sa stiu si eu sa stiu cum pot sa fac rost de cartea "Fluturi" de Irina Binder?
Am de scris luceafarul de Mihai Eminescu. Am inceput de pe un site, iar pe urma am scris alte 2 strofe de pe alt site. Dar am observat ca erau diferite. Puteti sa imi dati un site care are varianta...? (mai mult)
Aşa... deci. Eu ştiu să desenez foarte bine anime- urile dar aş vrea să învăţ să fac oameni reali. Sincer am încercat, dar nu îmi iese faţa... nu ştiţi cum aş putea să învăţ...? (mai mult)
daca dau la o facultate de arte din Iasi la sectia desen cam ce probe vor fi?
Am niste timbre vechi si nu stiu cat valoreza.va rog daca imi poate spune cineva cam costa fiecare.nu stiu cum sa pun imagini sunt din aproximativ 1960-2000 poate si mai vechi.
Unde pot citi „Exercitii de echilibru" -Tudor Chirila, online?
Ma poate ajuta cineva cu o semnatura de fotograf va rog frumos? Semnatura trebuie sa contina Florin Art photography. Cea mai frumoasa semnatura primeste funda! Multumesc frumos!
Sal tpu...de trei ore incerc sa imi dau seama daca atunci cand inchid frigiderul lumina mai ramane aprinsa. Voi ce parere aveti?
Buna TPU. As vrea sa stiu cine a scris poezia asta : In ochii tai vad marea, In suflet e tradarea, Stelele’mi zambesc, Si’mi spun ca te iubesc. Dar ce folos sa plang Cand al tau suflet e de...? (mai mult)
Unde pot gasi fetru in constanta(fetrul este un material textil cautati pe net daca nu stiti ce este)
Buna! Caut un solo pentru chitara electrica, ceva gen rock :O. Ceva gen... Pirates o of the caribbean. Sau Canon Rock, bine ...acesta este putin cam greu pentru nivelul meu. Astept ajutor :) Multumesc. ...? (mai mult)
Exista flori care sa nu se ofileasca daca imi dati raspuns va
Ce rechezite vor trebuea la arta plastica clasa a 6?
Vreau sa iau ore de arhitectura in Cluj. Cunoasteti profesori care ar da ore in particular? Sunt eleva in clasa a10a in Bistrita si vreau sa dau la facultate de arhitectura si vreau sa ma apuc de...? (mai mult)
Cum pot creea o imagine de genul? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=210063232485668&set=a.136223899869602.30798.136217786536880&type=1&theater
Am o mica problema, nu cum sta treaba cu .ebay.co m, mi se cere tot felul de detalii. Cum imi fac un cont pe ebay? am vazut ca trebuie pus adresa corecta, cont bancar sau card tot felul de chesti la...? (mai mult)
Vreau in curand sa ma apuc sa confectionez lumanari, sa- mi cumpar parafina si alte lucruri de care am nevoie. Vreau insa sa cumpar 2 matrite plutitoare. Imi poate explica cineva, va rog, ...? (mai mult)
Cine stie un photoshop mai realist?
Vreau sa va rog daca puteti sa-mi dati niste teme pentru fotografiat. Imi place foarte mult sa fotografiez animale, flori, natura etc.
Imi puteti explica ce inseamna expansiunea subiectelor si contragerea subiectivelor?
As dori sa stiu ce editura e mai potrivita pentru lansarea cartii unui debutant.
Vreau si eu un aparat foto care face poze vizibile la un concert, mai ales noapteaq si poze gen https://fbcdn- sphotos- f- a.akamaihd.net/hphotos- ak- prn2/1187032_669196669777014_1618648667_n.jpg in ...? (mai mult)
Heey,buna! Voiam sa intreb daca stie cineva daca a aparut seria Bloodlinesc in romana. A vazut cineva prin librarii? Multumesc anticipat!
Cine imi poate da si mie niste melodii nou aparute?
Sunt buni pigmentii de lavabila pentru pictura murala? E vreun avantaj / dezavantaj in a folosi pigmenti de lavabila in loc de culori acrilice? Care sunt diferentele care sunt diferentele dintre cele...? (mai mult)
Cum imi pot schimba FOTOGRAFIA de profil pe TPU
Mai am inca o expresie intalnita intr- un text pe care trebuie sa o explic "ar fi voit sa traga planeta". *Acasa Jim se plimba ca prin cusca, gandindu- se care dintre fete ar fi mai potrivita pentru...? (mai mult)
Nota pentru poezia "gând negând": binele nu poate fi mai mult decât e e ca o sferă cu diametru precis cu un sâmbure de rău închis crescând cât ii este permis de limitele acestui bine restrâns ...? (mai mult)
Stiti magazine cu materiale pentru. handmade, in Brasov, in afara de Galeria Creativ?
Bună TPU!^^ Știți cumva niște aplicații, gen Retrica? Fundiță! :*
Am incept sa scriu o poveste in Wattpad, am scris descrierea dar nu stiu cum sa pun capitole noi. Cine poate sa ma ajute? Funda. Multumesc!
Imi poate recomanda cineva citeva locuri unde pot frecventa cursuri de actorie.dar sa fie in chisinau si daca se poate si pretul
Ce site-uri cu desene in creion cunoasteti? in afara de "desenez.ro"
Buna ziua! Tocmai am terminat de scris o poezie si as vrea sa aflu si parerile altora despre ea: Prima oara te- am vazut Si nu imi apartineai Dar apoi te- am cunoscut Si pe mine ma vroiai Iar...? (mai mult)
Http://postimg.org/image/6gnhiflol/ Ma poate ajuta cineva cu informatii pentru aceasta moneda mai veche. tot ce stiu despre ea este ca e din moldova, inainte de 1500. Multumesc anticipat :D
; ) maine ma duc in Brasov si as vrea sa caut niste magazine cu materiale pentru handmade (pentru bijuterii sunt interesata) prin apropiere de piata sfatului, daca stiti. Il stiu pe cel care se...? (mai mult)
am si eu o intrebare... mai fac desene si am nevoie de acuarele bune; stiti cumva cum se cheama marca acuarelelor pe care le folosesc cei de la ART ATTACK? va rog sa va interesati si sa imi ...? (mai mult)
Hei TPU... puteti sa-mi dati si mie un program care sa ma ajute sa acordez o chitara acustica?
Cum se face print screen pe Samsung Galaxy Tab 2? Cum adica volume down & power. Explicati va roog! Nu inteleg. Dau funda.
Bună TPU, Îmi puteți sugera și mie niște cărți de dragoste.Prefer genul de dragoste anime. Dacă găsiți ceva frumos poate să fie și în limba engleză nu mă deranjează, eu doar să o pot...? (mai mult)
Vreau sa fac un desen pentru o fetita de 3 ani. o cheama Adda. ce sa ii desenez?
vreau si eu niste glume, dar sa nu fie site-uri si sa ma faca sa rad. Funda pentru cele mai haioase glume!
Am nevoie de 3 poze de profil. Deci: Reguli. 1. Sa fie cu o fata (doar una) 2. Sa fie neaparat cu spatele 3. Sa fie poze artistice Merci anticipat!
Poate sa-mi spuna si mie cineva ce esta acela un ' OTAKU FESTIVAL'?
De unde pot cumpara Albumul celor de la "2012"? Nu il gasesc pe niciun site cunoscut de specialitate.
Dau funda! Vreau sa imi fac tatuaj temporar. Unde pot gasi un salon in Brasov sau aproape de Brasov?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.